Widok

Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'

Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ' Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ', 11 kwietnia 2008 - 12 maja 2008 godz. 19.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to jest malarstwo...

Jak to jest malarstwo, to ja tez moge zostac artsytka... pozal sie Boze, malarz zrobil sobie wystawe z kwadratow...
niestety wernisaż byl równie biedny jak i sztuka, organizatorzy rozlali między sobą butelkę wina, a reszta gości, którzy przyszli pogratulować z kwiatami musieli sie zadowolić pustymi kieliszkami przy dźwiękach psychodelicznej muzyki... ALE WYSTAWA JEST!!!

A mi Pan Sylwestrowicz zrobil korekte...

Chetnie poznalbym ta "przyszla artystke",ktora wpisala swoja opinie o wystawie ponizej.Pochodze z Opola i niestety nie bylo mnie na wernisazu.Mimo tego wlascicel galerii Pionowa przeslal mi na skrzynke e -mailowa fotki z wernisazu...Pan Arek doszedl juz malarsko tak daleko. to pisalem ja:przyszly historyk sztuki i malarz

Inne tematy z forum Rozrywka

Letnie Urodziny Gdyni 2026 (45 odpowiedzi)

Letnie Urodziny Miasta będą okazją do spotkań i wspólnego świętowania. Na mieszkańców i gości...

Literacki Sopot 2026 (3 odpowiedzi)

Cztery dni, jedno miasto i dziesiątki wydarzeń już wkrótce Sopot po raz piętnasty stanie się...

Ostatnia "Piątkowa Prywatka" (3 odpowiedzi)

Drodzy Goście! Mamy przyjemność zaprosić Was na naszą ostatnią imprezę - "Piątkową prywatkę",...

do góry