Widok
Nie polecam. Jest tylko miła,ale nieskuteczna. Lekceważy pacjentów. Wychodzi w trakcie pracy, pacjenci cierpliwie czekają, nawet do pół godziny. Wizyta trwa 5 minut (albo krócej) i polega na wypisaniu recepty.Przeważnie na leki nierefundowane(recepta na ok 100zł, a leki nietrafione).
Uwaga! Pani doktor wypisuje tylko recepty, a dopisuje procedury nie wykonane. Sprawdzajcie w rejestrze swoich usług medycznych na ZIP
Uwaga! Pani doktor wypisuje tylko recepty, a dopisuje procedury nie wykonane. Sprawdzajcie w rejestrze swoich usług medycznych na ZIP
Ostrzegam przed przyjmowaniem mesopralu 40 na refluks. Już po jednej tabletce rozlała mi się żółć, co wykazała gastroskopia. Poczułam straszną gorycz w ustach i ból promieniujący do prawej łopatki. Minęło 3 m-ce, a ja mimo przestrzegania diety, ciągle odczuwam bóle pod prawą łopatką i w prawym boku. Gdybym dostosowała się do wskazań Pani doktor, to chyba nie byłoby mnie wśród żywych.
Nigdy nie korzystałam z konsultacji medycznej u Pani Dr, natomiast po pierwszym w życiu zabiegu gastroskopii mogę ocenić Dr Baluta jako kompetentną, empatyczną i niezwykle uprzejmą. Przed zabiegiem byłam przerażona, dosłownie trzęsłam się ze strachu. Zarówno Dr Baluta, jak i personal asystujący Przychodni Dąbrowa-Dąbrówka w Gdyni okazali mi ogromne zrozumienie, szacunek i wsparcie. Dodatkowo, kompleksowo wyjaśniono mi na czym polega procedura oraz jak wygląda moja sytuacja chorobowa na podstawie dotychczasowych wyników.
Bardzo dziwna ta opinia, to prawda. Ostatnio byłem na praktykach u Pani Doktor.
1. Faktycznie nie zawsze jest sympatyczna w stosunku do pacjentów (może nie za często, ale potrafi się zdarzyć)
2. Co do jakości badań i diagnoz nie można mieć zastrzeżeń co jak co ale to wykonuje bardzo dobrze.
Dobry specjalista, ale za mało skupia się na pacjencie jako człowieku.
1. Faktycznie nie zawsze jest sympatyczna w stosunku do pacjentów (może nie za często, ale potrafi się zdarzyć)
2. Co do jakości badań i diagnoz nie można mieć zastrzeżeń co jak co ale to wykonuje bardzo dobrze.
Dobry specjalista, ale za mało skupia się na pacjencie jako człowieku.
Zgadzam się z Anną. Gastroskopie robi dobrze, ale leczy źle. Nie polecam tej Pani doktor jako lekarza gastroenterologa. Na refluks zapisała mi MESOPRAL R. Przyjęłam jedną kapsułkę. Minęło rok, a ja ciągle cierpię, odczuwam ból żołądka, wątroby i woreczka żółciowego. Po zażyciu MESOPRALU R choroba się pogłębiła i teraz biegam od lekarza, do lekarza po jakąś skuteczną terapię.
Jest bardzo niemiła...spoznila się
A później miała pretensję do rejestratorek że tylu pacjentów czeka... za swoj zły dzien każe pacjentow i pracownikow przychodni...miałem pierwszy raz w życiu gastroskopię. W trakcie badania miałem odruch wymiotny, doktor miała ogromne pretensje jak ja tak mogę, jak ja się zachowuję...badanie zrobione prawie że na siłę...za kilka tygodni mam mieć badanie kontrolne...nigdy więcej do tej doktor nie pójdę. Pacjent i tak jest zestresowany bo gastroskopia nie należy do przyjemnych badań A jeszcze do tego karcąca Pani doktor...nie miałem możliwości jej odpowiedzieć w trakcie badania ale kiedy tylko się skończyło nie wyszedłem bez słowa ...nie polecam
A później miała pretensję do rejestratorek że tylu pacjentów czeka... za swoj zły dzien każe pacjentow i pracownikow przychodni...miałem pierwszy raz w życiu gastroskopię. W trakcie badania miałem odruch wymiotny, doktor miała ogromne pretensje jak ja tak mogę, jak ja się zachowuję...badanie zrobione prawie że na siłę...za kilka tygodni mam mieć badanie kontrolne...nigdy więcej do tej doktor nie pójdę. Pacjent i tak jest zestresowany bo gastroskopia nie należy do przyjemnych badań A jeszcze do tego karcąca Pani doktor...nie miałem możliwości jej odpowiedzieć w trakcie badania ale kiedy tylko się skończyło nie wyszedłem bez słowa ...nie polecam
Miałam dziś nieprzyjemność mieć u tej Pani kolonoskopię, mega nieprzyjemna i niedelikatna. Powiem, że w przeciągu 4 lat miałam kolonoskopię wykonywana 4 razy i nigdy nie było tak źle jak u tej Pani"doktor". Jeździła mi tym endoskopem co najmniej jakby badała konia, a nie człowieka. Bolało bardzo mocno, łzy mi leciały po policzkach, badanie nie zostało wykonane w pełni. Nie wiem czy na mnie chciała jakaś frustrację wyładować, bo jak mój tata u niej miał kolonoskopię, to mówił, że była bardzo miła. Niestety nie dla mnie- nie wiem może pacjentów traktuje wybiórczo. Gdy badanie te wykonywał mi Pan Korybalski na Zaspie szpital, wrażenia o niebo lepsze, przynajmniej nie miałam traumatycznych doznań, można było się nawet 'rozluznic' przy badaniu. Tej Pani stanowczo nie polecam.
Na moje nieszczęście ja również trafiłam do tej Pani "doktor". To była moja druga kolonoskopia, więc mam porównanie. Pierwszą kolonoskopię robił mi Pan doktor Landowski, bardzo sympatyczny, delikatny, zdający sobie sprawę, że to nie jest przyjemne badanie. W trakcie badania dokładnie wszystko objaśniał i mogłam też sama obserwować na monitorze, jak to wygląda. Bardzo miło wspominam również jego asystentkę. Badanie było bezbolesne, a w trakcie czułam się komfortowo. Z takimi wspomnieniami - pełna optymizmu - poszłam drugi raz na to badanie. A tu szok. Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak nieprzyjemnym lekarzem, Zgadzam się z poprzednią opinią. Faktycznie, jeździła tym endoskopem jakby badała konia a nie człowieka. W ogóle nie zwraca uwagi na pacjenta, na jego reakcje. Po tym badaniu mam traumatyczne wspomnienia.Nigdy więcej. Zdecydowanie nie polecam.