Widok
ja u niej byłam.pod koniec ciąży i 6 tyg. po ciązy. Nie wiem co chcesz wiedziec, ogolne wrazenie ok, ale bez zachwytow. Zadnych badan nie kazala mi robic, a wydaje mi sie ze po ciazy chyba trzeba jakas cytologie? Wizyta byla krotka ale odpowiedziala na wszystkie pytania które miałam. Nie poganiała mnie itp. Badanie delikatne (ja sie strasznie bałam pierwszego badania po porodzie....)
Witam panie,ja chodze do pani doktor ponad 5 lat.
Dostać się do niej prywatnie w Starogardzie graniczy z cudem.
Dla przykładu dodam, że kolejka zaczyna się tworzyć ok 5 godz. przed godzinami przyjęć. Jednak warto stać. W Starogardzie pani doktor jest znana ze swojego profesjonalizmu, można jej ufac w 100 %
Dostać się do niej prywatnie w Starogardzie graniczy z cudem.
Dla przykładu dodam, że kolejka zaczyna się tworzyć ok 5 godz. przed godzinami przyjęć. Jednak warto stać. W Starogardzie pani doktor jest znana ze swojego profesjonalizmu, można jej ufac w 100 %
Byłam pacjentką pani doktor Elghaby.
Z czystym sumieniem mogę napisać ze z większą dbałością o pacjentkę,jeszcze się nie spotkałam. Przy tym jest konkretna i treściwa.
Przyjmowała w przychodni Świętokrzyskiej,na Oruni,niestety z powodu dalekiego dojazdu do pracy,bo pochodzi ze Starogardu,zrezygnowała ;/
Nie dziwię się jej w ogóle,ale będzie mi brakowało tak dobrego specjalisty w dziedzinie ginekologii i położnictwa.
Pozostaje mi tylko podziękować za dbałość o Moje zdrowie jak i Mojego maleństwa ,o które dbała przez 7 miesięcy,bo zostały jeszcze dwa do rozwiązania.
Polecam gorąco Panią doktor Małgorzatę Elghabę.
Pozdrawiam.
Sandra R Gdańsk
Z czystym sumieniem mogę napisać ze z większą dbałością o pacjentkę,jeszcze się nie spotkałam. Przy tym jest konkretna i treściwa.
Przyjmowała w przychodni Świętokrzyskiej,na Oruni,niestety z powodu dalekiego dojazdu do pracy,bo pochodzi ze Starogardu,zrezygnowała ;/
Nie dziwię się jej w ogóle,ale będzie mi brakowało tak dobrego specjalisty w dziedzinie ginekologii i położnictwa.
Pozostaje mi tylko podziękować za dbałość o Moje zdrowie jak i Mojego maleństwa ,o które dbała przez 7 miesięcy,bo zostały jeszcze dwa do rozwiązania.
Polecam gorąco Panią doktor Małgorzatę Elghabę.
Pozdrawiam.
Sandra R Gdańsk
poza tym na stronie cały czas widnieje... wiec moze jest nadzieja... ?
http://www.ncm.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=63
Poradnia ginekologiczno-polożnicza:
lek. med. Małgorzata Elghaba - ginekolog - położnik
lek. med. Roman Pielasa - specjalista ginekolog - położnik
http://www.ncm.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=63
Poradnia ginekologiczno-polożnicza:
lek. med. Małgorzata Elghaba - ginekolog - położnik
lek. med. Roman Pielasa - specjalista ginekolog - położnik
Jestem w 8 miesiacu ciaży, od poczatku chodze do doktor Małgorzaty, musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona .
To lekarz konkretny, i bardzo delikatny, nie ogranicza czasu wizyty, mozena zawsze o cos zapytac i otrzyma sie odpowiedz.
Bardzo polecma Pania doktor , przyjmuje w pon i czwartki w starogardzie gdanskim na hallera prywatnie!!!!
To lekarz konkretny, i bardzo delikatny, nie ogranicza czasu wizyty, mozena zawsze o cos zapytac i otrzyma sie odpowiedz.
Bardzo polecma Pania doktor , przyjmuje w pon i czwartki w starogardzie gdanskim na hallera prywatnie!!!!
W Starogardzie Gdańskim odwiedź Marka Dawickiego. To ginekolog z prawie trzydziestoletnim doświadczeniem. Konsultowałam z nim odstawienie antykoncepcji, aby zajść w ciążę. Miałam sporo problemów hormonalnych, ale wszystko udało się załagodzić. Pamiętał o mnie, człowiek z poczuciem humoru, fajnie rozluźnia atmosferę. Bardzo delikatny i dokładny. Przyznam, że mogłam się z nim skontaktować w dowolnej chwili. Przyjmował mnie wiele razy w niestandardowych godzinach, np. przez weekendy. Takich lekarzy na rynku brakuje. Tutaj masz jego stronę marekdawicki.pl, łatwo zapamiętać :)