Widok

Małgorzata Elghaba - ginekolog - przych. Świętokrzyska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś słyszał o tej lekarce? Nigdzie nic nie mogę znaleść o niej. Nie wiem czy jest dobrym lekarzem.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko tyle znalazłam:

http://www.szpital.pestar.com.pl/strona26.html

szpital w Starogardzie Gdańskim
image
image
Gosiu niestety,ale też tyle tylko znalazłam dlatego pytałam o coś więcej, czy któraś już była u niej.
ja u niej byłam.pod koniec ciąży i 6 tyg. po ciązy. Nie wiem co chcesz wiedziec, ogolne wrazenie ok, ale bez zachwytow. Zadnych badan nie kazala mi robic, a wydaje mi sie ze po ciazy chyba trzeba jakas cytologie? Wizyta byla krotka ale odpowiedziala na wszystkie pytania które miałam. Nie poganiała mnie itp. Badanie delikatne (ja sie strasznie bałam pierwszego badania po porodzie....)
zapomniałam dodać, że jeśli się będę wybierała państwowo (a na razie tak się zapowiada) to pójdę do niej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogólnie chciałam coś o niej wiedzieć, ponieważ to moja pierwsza wizyta u niej.Szukam dobrego lekarza, ponieważ mam problemy z zajściem w ciążę i chciałabym znaleść dobrego lekarza,ale też zależy mi po części na NFZ.
nikt więcej o niej nie słyszał?? :((
Witam panie,ja chodze do pani doktor ponad 5 lat.
Dostać się do niej prywatnie w Starogardzie graniczy z cudem.
Dla przykładu dodam, że kolejka zaczyna się tworzyć ok 5 godz. przed godzinami przyjęć. Jednak warto stać. W Starogardzie pani doktor jest znana ze swojego profesjonalizmu, można jej ufac w 100 %
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
chciałam do niej kiedys sie zzapisac ale czas oczekiwania ok miesiaca( w swietokrzyskiej na nfz)moze jest dobra ale wole miec lekarza pod reka a nie czekac na wizyte tygodniami i stac w mega kolejce
image
Byłam u niej jak na razie raz, ale nie było źle. Zrobiła na mnie miłe wrażenie. Była bardzo delikatna, miła, odpowiadała na wszystkie moje pytania. Żadnych zastrzeżeń. A czy ktoś mógłby mi napisać godz przyjmowania pani doktor w przychodni świętokrzyskiej???
ja dziś sie zapisałam na czwartek, na NFZ, wiec nie ma az takich kolejek :)

nie wiem dokładnie kiedy przyjmuje, napewno w czwartki rano

Recepcja poradni ginekologiczno-położniczej (058) 762 77 10
image

Byłam pacjentką pani doktor Elghaby.
Z czystym sumieniem mogę napisać ze z większą dbałością o pacjentkę,jeszcze się nie spotkałam. Przy tym jest konkretna i treściwa.
Przyjmowała w przychodni Świętokrzyskiej,na Oruni,niestety z powodu dalekiego dojazdu do pracy,bo pochodzi ze Starogardu,zrezygnowała ;/
Nie dziwię się jej w ogóle,ale będzie mi brakowało tak dobrego specjalisty w dziedzinie ginekologii i położnictwa.
Pozostaje mi tylko podziękować za dbałość o Moje zdrowie jak i Mojego maleństwa ,o które dbała przez 7 miesięcy,bo zostały jeszcze dwa do rozwiązania.
Polecam gorąco Panią doktor Małgorzatę Elghabę.

Pozdrawiam.

Sandra R Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy dobrze rozumiem,że Pani doktor Elghaba nie przyjmuje już nigdzie w Gdańsku? Miałam nadzieję, że przeniosła się tylko do innej przychodni:(
Byłam u niej dwa miesiace temu i nic nie mówila o przeniesieniu... :( a wrecz kazała mi przyjsc do kontroli za pół roku- w czerwcu

Jestem z niej bardzo zadowlona, lepszego ginekologa nigdy nie mialam...

Kurcze :( :( :(
image

poza tym na stronie cały czas widnieje... wiec moze jest nadzieja... ?

http://www.ncm.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=63

Poradnia ginekologiczno-polożnicza:
lek. med. Małgorzata Elghaba - ginekolog - położnik
lek. med. Roman Pielasa - specjalista ginekolog - położnik
image

hej, czy ktoraś z Was wie czy faktycznie dr już nie przyjmuje na swietokrzyskiej? czy został tylko dr pielasa?
na pewno dr Elghaba już nie przyjmuje na Świętokrzyskiej, bo byłam umówiona na wizytę w kwietniu i wczoraj odebrałam telefon z przychodni, że doktor zrezygnowała:( wobec czego został tylko w/w lekarz
Kurcze, nie pojde do faceta :/

Trzeba poszukac innego lekarza, Starogard jest za daleko :/
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam ten sam problem:( a taka byłam zadowolona z dr elghaby:(
Jak znajdziesz kogoś godnego uwagi, daj znać :)
image

ok, może przyjmą kogoś dobrego na miejsce dr elghaby
:(
No rzeczywiście szkoda że już nie przyjmuje a może ktoś ma do niej nr żeby osobiście się z nią skontaktować, może gdzie indziej przyjmyje:(
Jestem w 8 miesiacu ciaży, od poczatku chodze do doktor Małgorzaty, musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona .
To lekarz konkretny, i bardzo delikatny, nie ogranicza czasu wizyty, mozena zawsze o cos zapytac i otrzyma sie odpowiedz.
Bardzo polecma Pania doktor , przyjmuje w pon i czwartki w starogardzie gdanskim na hallera prywatnie!!!!
prowadzila moja ciaze, zmienilam na pania doktor mojego lekarza w 13 tyg, od 13 tyg to ona prowadzila moja ciaze i bylam z niej mega zadowolona.
]image
Kto wie gdzie teraz w czerwcu 2012 przyjmuje pani ginekolog Małgorzata Elghaba??????
Czy przyjmuje w Trójmieście ??????
Dzieki za podpowiedź
Pani Dr przyjmuje tylko w starogardzie w swoim gabinecie. telefon znajdziesz w necie.

pzdr
A.
Czy ktoś wie ile kosztuje wizyta w Starogardzie ???
100 zł
W Starogardzie Gdańskim odwiedź Marka Dawickiego. To ginekolog z prawie trzydziestoletnim doświadczeniem. Konsultowałam z nim odstawienie antykoncepcji, aby zajść w ciążę. Miałam sporo problemów hormonalnych, ale wszystko udało się załagodzić. Pamiętał o mnie, człowiek z poczuciem humoru, fajnie rozluźnia atmosferę. Bardzo delikatny i dokładny. Przyznam, że mogłam się z nim skontaktować w dowolnej chwili. Przyjmował mnie wiele razy w niestandardowych godzinach, np. przez weekendy. Takich lekarzy na rynku brakuje. Tutaj masz jego stronę marekdawicki.pl, łatwo zapamiętać :)

czy P doktor wypisuje zwolnienia lekarskie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry