Widok

Malyach

Ulegnę ogólnej tendencji zapoczątkowanej przez Lenn i rozpunktuję tekst. Tez mam już dość monotonii kolumny wielkości pustaka, a więc:

Po pierwsze: Moim zamiarem nie był atak na ciebie, raczej komentarz. Jestem w sieci za krótko, by otwierać drugi front. Czy też angażować się w jakąś solidną, wymagającą manewrowości wymianę wypowiedzi. Nie pisałem do ciebie, by się z tobą kłocić.To nie był atak, raczej sugestia.

Po drugie: Mój wygląd jest komiczny, straszny i okrutny (istnieją pewne obsceniczne formy radości). Ale do ciebie wciąż mi daleko. Nic nie wygląda tak jak ty, szczególnie w tym tulejowatym płaszczyku.

Po trzecie: Nie istnieje słowo "wyglądowy"

Po czwarte: Czemu pisałem? Nie znoszę prawd ostatecznychi dogmatów. Dla mnie wszystko jest płynne i na wpół rzeczywiste. A gdy trafię w tym moim różowym obłoczku na mur, reaguję odruchowo i alergicznie - walę w niego łbem aż się skruszy (albo odsunie). Tak naprawdę mój tekst był atakiem na słowa i sformułowania.

Po piąte: Wasze postawy nie mają dla mnie znaczenia. Potrafię zaakceptować każdego. Nie lubię za to bezsensownego niszczenia ludzi dla własnej, doraźnej korzyści. O ludzi trzeba dbać, by móc wykorzystać ich ponownie. A ty idziesz przed siebie, zostawiając wydmuszki i skorupy. Pamiętaj, jesteś coś winny ludzkości, na której pasożytujesz. To rodzaj odpowiedzialności.

Po szóste: W tym kraju prezydent niczym nie rządzi. Poza tym jakakolwiek władza jest gówno warta, póki istnieją ludzie tacy jak ja.

Po siódme: Odrobinę przeinaczasz teksty Zwierza. Tak, że ich wydźwięk zmienia się na twoją korzyśc. Nie robisz tego ze względu na niego, bo on wie co pisze. Do kogo więc piszesz? Do niego, czy do nas?

Po ósme: W sumie obaj macie rację i reprezentujecie zdrowy, ludzki egoizm. Kością niezgody są nieistotnie szczeoły. Obie drogi są efektywne.

Po dziewiąte: Wszyscy wymienieni przez ciebie mistrzowie megalomanii marnie i przedwcześnie skończyli. Z czego powinieneś wynieść jakąś nauke. Cokolwiek osiągniesz, dla ciebie będzie bez znaczenia, gdy przestaniesz istnieć.

Po dziesiąte: Jeśli chodzi o mechanikę kółek, zgadzam się z tobą. Choć osobiście uważam że skuteczniejsze i ciekawsze jest manipulowanie prawdą, a nie kłamstwami. Nie idź na łatwiznę. Kłamstwa wymagają później wiele wysiłku i kombinowania, by obraz zachował spójność. Przy prawdzie mniej trzeba pamiętać.

Na koniec: Ja też lubię żonglować iluzjami i bawić się ludźmi, czego twoja odpowiedz jest najlepszym dowodem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

k nn

mozesz sobie pogratulowac, przez ciebie zlamalam moje postanowienie, no i co masz do moich wloskow? jak juz nie masz sie na kim i na czym wyzywac, to sie wloskow czepiasz?

a co do megalomanii... buuuuuhahhaahahaha!!!!!!! i kto to pisze? czy punktowanie wypowiedzi uznajesz za dowod mojej manii wielkosci? ojeeeeej...

uwaga uwaga!!

k nn ma swoje piec minut...

w kazdym wypadku nalezy mu pomoc w utrzymaniu obecnego stanu przynajmniej przez najblizszy miesiac, bo jak wyjdzie do ludzi i sie rozczaruje?... to piec minut sie skonczy i co bedzie? lepiej niech teraz sie pogodnie pluje do wszystkich do ktorych chce. moze rzeczywistosc wirtualna w hp bedzie dla niego tak laskawa, ze ta niewirtualna tylko go lagodnie uspi, tuz po wskoczeniu w nia?... a na razie niech sie cieszy ze ktos z nim rozmawia.

tak, k nn

jestem wyjatkowo chamska, ale jestem zarazem wstawiona i wyjatkowo wkurzona tym co napisales do >Kiszczaka. moze to jest towj sposob na wywolywalnie w hp coraz nowszych, podtrzymujacych zainteresowanie twoja skromna osoba, awanturek? gratuluje metody.

k nn

i od razu z gory potwierdzam wszystkie negatywne sady jakie wydasz o moich cechach charakteru, owszem, jestem glupia, klotliwa i niedojrzala, (ha ha ha, a ty nie!!). zgadzam sie na wszystko. tak, ja lubie sie klocic. tak, nudno mi tu. tak, wkurzylo mnie to co napisales o mnie i owszem, tylko z tego powodu pisze, bo wiem, ze Kiszczak sobie poradzi, nawet z tak uprzykrzonym perzem jak ty. ale cokolwiek napiszesz na temat moich cech pozytywnych, np ze cos nie jest nimi, wkurzysz mnie, hi hi. jeszcze raz potwierdzam, dla wszystkich czytajacyhc ten post: jestem gupia i wkurzona. jedno drugiemu nie sluzy. na waszych oczach robie z siebie glupka. i dobrze mi z tym.

i

moze bys tak raz przyszedl pod BO?

i nie wymawial sie np. ze brak ci czasu?

mul komar

zrob to

asystenka zabójcy z urzędu

..ciesze sie.,ze takie hmmm (...) zna mnie...i wie,ze ja daleko od takich(...) :)))))))))och...jak dobrze :)))))

oddam ci asystenko swoje miejsce,jesli mi wykupiliscie:)))oddam z checia godna D.Lamy :))))))))

Oddam wam wszystkim z rozkosza...ciezko teraz...nawet o miejsce spocynku...ziemskiego...bo juz nawet nie wiecznego...o tym nie mozna marzyc....wam-nie mozna....

Lenn...nap[isalem wyraznie,ze NIC nie mam do Twoich wloskow...to takie kiszczakowskie schizofreniczne sformulowanie

:(((((((

Lenn..jestes slepa.to nie ja zaczelem.a twoj szanowny Kiszka:(((jak tego nie widzisz,szkoda mi Ciebie...i jak nie widzisz....ze

:((((...slepa jestes:((((i nie potrafisz czytac:((((...czytaj...prosze...uwaznie czytaj co ja napisalem i "twoj" Kiszczak :(((((((((/////tylko o to Cie prosze....tylko o to :(((((

Lenn...nie mam zamiaru mieszac Ciebie z blotem:((((...tak...naprawde malo mnie znasz:(((I szkoda,ze tak zle o mnie

wypilem...lecz mnie nie zmienia NIC....ZAWSZE jestem ten sam...taki sam ZAWSZE :((((...o czym zapominaja Ci.co malo mnie znaja......I tego tylko zaluje...a z Kiszczakiem i z innymi sobie poradze, nie nowosc dla mnie takie "ataki"///.......to ....to normalne tutaj...tutaj...

Lenn...zycie juz takie jest....A ja nie odrozniam od zewnetrznosci-tutejszego miejsca,tutjeszego bagna...tutejszego

-szego marazmu...tutejszej obojetnosci...tutejszego wulgaruzmu....od RESZTY SWIATA...POZA TYM WIRTUALNYM....hmm zle to...lecz czasem i dobre....dobre dla tych, ktorzy mnie znaja.......wiec nie pisz tak...jakbys byla poza TYM swiatem...bo...bo nie uciekniesz od NIEGO...On zawsze Cie dopadnie...pomimo tej zludnej wirtualnosci :((((((((((((

...............................................................pa.....spijcie dobrze...WSZYSCY....spijcie...odpocznijcie

jeszcze poczuwam....jeszcze troszke....

dzień dobry

czas zacząc nowy dzień !!!!
jest ślicznie, słońce świeci, wróbelek na parapecie cieniutko pika, p j harvey leci z głośnika

przed nami weekend !

Witaj, Brubo

Miło mi, że się pojawiłeś :)

Aj

przepraszam, B r u n o

k nn

a mi ciebie nie zal

i nie dlatego ze nie ma czego

Bruno Grad

Widzisz ile wariatów zwiało przez Ciebie? I kto za to beknie? Wiadomo kto.
Nie trzaskaj więcej drzwiami rzucając wypowiedzenie na moje biurko.

Kiwdul

Lepiej być śmieciem, niż mieć wysypisko w mózgu. Nie, nie chcę cię niszczyć, jesteś tu moją ulubioną rozrywką. Ja bym nie krzyczał i niczym nie machał. Ja bym nacisnął na spust.A od tyłu to może ci pomóc twój kolega nieobecny.I nie chichocz tak, co miałeś w rodzinie hienę? W sumie po twarzy by pasowało. Zapewniam cię, ze nie chcę cię niszczyć, jesteś mi potrzebny, bo na tobie mogę się spokojnie powyżywać z czystym sumieniem, wiedząc że nie krzywdzę człowieka.Ciebie nie można skrzywdzić, jesteś na to zbyt głupi.
Ciao! Do zobaczenia wkrótce.

Wielki Brat

.... No właśnie, było tu jakoś tak...za spokojnie....

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry