Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A i miłego jeżdzenia po mnie teraz :)

Amen :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agnieszko2404..."c***" się piszę przez "ch" ;)
A Paulinie radzę na przyszłość nie poruszać trudnych kwestii na forum. Pamiętaj, że na prawdziwym zakręcie życiowym każdy zostaje tak naprawdę sam i jeśli umiesz liczyć, to licz na siebie. Ludzie są cholernie fałszywi i zazwyczaj niestety zawodzą właśnie wtedy, kiedy ich najbardziej potrzebujemy. "Life is brutal and full of zasadzkas i sometimes kopas w dupas...". Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego.
A wszystkim zawistnym i zarazem zakompleksionym forumkom radzę dać sobie na wstrzymanie. Dziewczyny odpuście, bo za krótkie jesteście. Pozdrawiam.
paulinie życze wszystkiego dobrego, to bardzo sympatyczna osoba :)

agnieszko2404 masz racje , co to k. m. kogo obchodzi kto z kim sypia, może wlasnych meżów pilnujcie a nie cudzych.

a czy paulina napisala gdzieś wprost ze jest w ciązy czy nie, bo jakoś tego znalezc nie moge.......
Mama P nie wazne jak sie pisze wazne ze wiadomo o co chodzi :)
ale afera sie rozkreciła, w sumie Paulina wcale nie napisała bezposrednio ze jest w ciazy a pozytywne testy mimo braku ciazy tez sie zdazaja, ja tak mialam np,z tym ze kreska testowa byla mega bladziutka
Ja proponuje wątek usunąć i dać Dziewczynie święty spokój

Paula trzymaj się
I jak tam Paulina ?? coś już wiadomo ??
no własnie bo jakoś ucichło ;)

Malutka22 jak jesteś taka ciekawa, to napisz do Pauliny na priva, bo znów te durne mamuśki naskoczą na biedną Paulinę jak jakieś stado rozbestwionych baranów, większość z nich tylko czeka i pastwi się nad tym, że u kogoś się średnio fajnie dzieje.
i jaki wynik?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry