Widok
A Paulinie radzę na przyszłość nie poruszać trudnych kwestii na forum. Pamiętaj, że na prawdziwym zakręcie życiowym każdy zostaje tak naprawdę sam i jeśli umiesz liczyć, to licz na siebie. Ludzie są cholernie fałszywi i zazwyczaj niestety zawodzą właśnie wtedy, kiedy ich najbardziej potrzebujemy. "Life is brutal and full of zasadzkas i sometimes kopas w dupas...". Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego.
czytam i nie wierze
dziewczyna napisala ze ma mdlosci i z tematu zaczelyscie wlazic z butami do jej łozka
co to do h**a was obchodzi z kim sypia??kuzwa nawet jak rozstala sie z mezem a z nim sypia to chyba jej sprawa -
Matko jacy mlodzi ludzie teraz sa strasznie zawistni i wpierdzielajacy sie w zycie innych.
Polowa tego forum to kuzwa miss detektywki ktore sledza ip , i szukaja afer
Amen
dziewczyna napisala ze ma mdlosci i z tematu zaczelyscie wlazic z butami do jej łozka
co to do h**a was obchodzi z kim sypia??kuzwa nawet jak rozstala sie z mezem a z nim sypia to chyba jej sprawa -
Matko jacy mlodzi ludzie teraz sa strasznie zawistni i wpierdzielajacy sie w zycie innych.
Polowa tego forum to kuzwa miss detektywki ktore sledza ip , i szukaja afer
Amen
madziara84 nie bardzo rozumiem,ja uwazam sie za odpowiedzialna,nie planuje nastepnej ciazy i jak tylko połóg sie skonczyl zabezpieczylam sie w najbardziej dogodny dla mnie sposob,kiedys bralam tabletki i nawet przez mysl mi nie przeszlo kochac sie jeszcze w prezerwatywie :/
miłego wieczoru, Paulina 3mam kciuki zeby ulozylo sie po Twojej mysli,a tak w ogole oprocz tych mdlosci co Cie sklonilo do zrobienia tego testu, okres Ci sie spóznia? sorki za takie szczegółowe pytanie :P
miłego wieczoru, Paulina 3mam kciuki zeby ulozylo sie po Twojej mysli,a tak w ogole oprocz tych mdlosci co Cie sklonilo do zrobienia tego testu, okres Ci sie spóznia? sorki za takie szczegółowe pytanie :P
Nie przejmuj sie niektorymi komentarzami. Jesli sie zabezpieczalas, a mimo to zaszlas, to juz nic wiecej nie moglas zrobic i tak sie po prostu stalo. Mnie wkurzaja ludzie, ktorym sie nie chce zabezpieczac, bo maja to w nosie, albo wola wydac te kilka zlotych na piwo. Albo malolaty, ktore nie maja z czego zyc wogole, albo siedza na garnuszklu u rodzicow, ale "sa gotowe na macierzynstwo" i specjalnie zachodza w ciaze.
Jesli sie zabezpieczalas, to nie masz sobie nic do zarzucenia!
Jesli sie zabezpieczalas, to nie masz sobie nic do zarzucenia!