Widok

Mama pozna mame Redłowo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jest moze jakas chetna mama na spaserki i pogaduchy z plyty redłowskiej,lub okolic, bo jakos nudno sie już biega samemu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie przyłączę się do spacerków, chociaż moje dziecie jest już większe i chodzimy na spacery bez wózka. Wychodzę codziennie około południa.
Ja jestem z Płyty...i nie znam tu nikogo (mieszkam od roku) więc chętnie poznam nowe Koleżanki :)
Jakby co proszę o kontakt na PW, lub mail asski@wp.pl
Ja jestem z działek leśnych niedaleko skm wzg.św.maksymiliana
Ja mieszkam tu od 2 miesięcy. To jak się umawiamy na jutro? :)
Ja mieszkam w Orłowie i na płytę mogę dojść od szpitala w Redłowie, albo może spacerek do Orłowa w rejony mola. Narazie daleko się nie wypuszczam, bo mały je często :), ale jak zrobi sie ciut cieplej jestem chetna.
hehe ja na plycie mieszkam od grudnia,a pochodze ze wzg. wiec mi te rejony sa bliskie i tez zawsze wychodze koło południa :) moze któras z Was byłaby jutro chetna :)
paula - ja też ze Wzgórza :)
Może się znamy z widzenia hihihi...
Ja niestety pracuję od grudnia, więc teraz zimą na spacery chodzi moja Niania...ale jakby co to jak się ociepli już to chętna jestem na popołudniowy spacer...taki po 16.30...bo takowe planuję jak już nie będzie ciemno o tej porze ;)
Ja mieszkam w okolicach delikatesów Alma, w strone szpitala. Nie znam w ogóle Gdyni, w ogóle Trójmiasta nie znam, więc też na razie jakoś się nie wypuszczam daleko, no i ta pogoda a my bez wózka chodzimy. Niestety moje dziecie nie chce w nim zupełnie jeździc i zrezygnowałam z wojny, i chodzimy piechotką.
Czy któraś z Was ma ochote na jutrzejsze spotkanie? Jeżeli tak, to może w południe, o 12 tylko gdzie?
oooo wreszcie ktoś w redłowa. My też:) mieszkamy zaraz koło sieci34. też chętni na spacerek lub pogaduchy.
Ja jakby co na pogaduchy ;)
Puki zima...a na wiosnę na popołudniowe spacerki ;)
Magda+Greg to mieszkamy blisko siebie :)
Ja mieszkam na BSW do sieci mam jakas minutke :P
ja jeśli pogoda pozwoli to moge sie nawet dalej wypóścic, bo tutejsze okolice mam w małym palcu :)
na pogaduchy tez chetna jestem bo i tak od porodu wiekszosc czasu jestem z nia sama i nawet buzi niema do kogo otworzyc :P
Ja z Powst. Śląskego...do sieci mam 5 minut :)
to widze wszystkie podobnie,moze ktoras z Was jest dzisiaj chetna na jakis krotki spacerek,bo pogoda racze na dalsze wycieczki nie pozwoli :(
Hej, ja tez jestem z Redlowa:)
ok dziewczyny ja ogarniam mala i mykam na spacerek jakby ktoras miala ochote sie dolaczyc to mykam takim brazowo-kremowym jedo
jestem chętna, też zaraz ubieram małego. Tylko nie wiem gdzie jest BSW czy też sieć. Niestety nie znam tych okolic zupełnie.
Ja juz w domku, BSW jest zaraz na wprost przystanku autobusowego tego malego :) a siec ulice wyzej :P
My wróciliśmy dokładnie godzine po Was, ale było jedzonko a teraz wreszcie spanie i mam chwilke.
Niestety nie wiem o jakim małym przystanku piszesz. Przy jakiej ulicy? Sorry, ale ja zupełnie nie znam Gdyni.
Wiem tylko gdzie jest ul Legionów, Alma, tylko tą okolice troche znam.
fajnie, że tyle mamuś. Pewnie znamy się z widzenia. My na spacerki to krótkie wychodzimy na nóżkach albo w wózku tak góra godzina, bo mały dluzej nie wysiedzi. Ja tylko dwa dni w tyg mam wolne, ale jakoś się zgadamy. Może w środę się uda?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry