Widok

Mama pozna mame Redłowo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jest moze jakas chetna mama na spaserki i pogaduchy z plyty redłowskiej,lub okolic, bo jakos nudno sie już biega samemu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas było chorobowo...więc dopiero teraz wraca temat popołudniowych wyjść :)

Chyba się dziś wybiorę koło 17-tej na spacerek na płytę :) My z szaroczerwoną spacerówką :) pewnie będziemy się krzątać w okolicy huśtawek :)
Franek zawsze robi kawę w piaskownicy i buczy jak ekspress, więc nas łatwo znaleźć:)
My chodzimy. Tak koło 17-18. Pewnie dziś też będziemy.
Ponieważ robi się ciepło, niebawem zacznę wyjścia na plac zabaw na Płycie w godzinach popołudniowych...czy któraś tam chodzi około 17-tej??
Tak, ja też chodzę, a w sumie jezdzę na plaże, i zawsze jest troszke dzieciaczków. Tylko teraz było tak zimno, że na pewno nikogo nie było. Aby do wiosny:)
Jak będziesz w Gdyni to daj znać koniecznie!
na pewno :)
śmigaj na placyki jak będzie cieplej...

ja jak jestem w Gdyni to łażę albo jadę autkiem na plażę miejską na ten placyk zabaw-supcio jest i mnóstwo dzieciaczków
wiper, oj szkoda! Samej to czas stoi w miejscu na spacerze. A codziennie mijam kilkanaście dziewczyn z maluchami i wszystkie same. Dla mnie to troche dziwne, ale może tu tak jest. Tam gdzie wcześniej mieszkałam, to zawsze chodziłyśmy w dużym gronie, i czas szybciej leci i miło jest, można pogadać, a i maluchy się integrują. Mój to teraz kota sam dostaje. Ale licze, ze latem może coś się zmieni.
Pozdrawiam
he he he..miło się czyta, ze tyle mamusiek na moich terenach ;) szkoda, ze teraz nie mieszkam w Gdyni :(
amoruccia...Ty musisz pod górke podejść to będziesz na Płycie Redłowskiej dosłownie ;) to nie jest daleko
jak pójdziesz do góry Redłowską to na rogu z Korczaka są schody...nimi pod górkę i masz fajny placyk zabaw jakby co ;) no i ulice BSW (Boh. Starówki Warszawskiej ;) )

szkoda, ze mnie nie ma to bym Was połapała ;) mieszkam pośrodku :)
Cześć Dziewczyny,
czy wychodzicie teraz na spacerki?
Pamiętam, jak chciałyśmy razem spacerować, ja podtrzymuję propozycję, a Wy? Nudno jest spacerować samej. Codziennie mijam wiele dziewczyn na spacerze, i wszystkie same. Tzn z maluchami :) A może jednak jakoś się umówimy??
Ja mam, ale na wiosnde...na popołudniowe spacery ;)...już mi się tak marzy wrócić z pracy i brać małą na plac zabaw ;)
Witajcie ponownie, mamusie z Redłowa.
Co słychać? Nie macie już chęci na wspólne spacery?
No wreszcie dzis jakaś pogoda normalna. Aż nam się nie chciało wracać ze spacerku. Tylko, że wyczytałam że znów idzie zimno :( CHCĘ WIOSNY!!!
Mały ma zapalenie węzłów chłonnych, więc się w domu kisimy. Ale pogoda coraz lepsza, więc mam nadzieję na spacerek z którąś z Was:)
My tez nie wychodzimy,dzisiaj tylko z mezem na witomino pojechalysmy to jeszcze stuczke mielismy,przez glupka, dobrze ze samochod tylko lekkoporysowany
Hej,
ale pogoda się zrobiła! Niby ciepło ale wiatr głowe urywa. Aż mi się nie chce wychodzić. A Wy wychodzicie?
Wiem ze napisałas,ale ja wczoraj tylko na chwilke wyskoczylam z mala bo mi cos wypadło,a dzisiaj wcale, jutro mam nadzieje sie wynuze to sie spotkamy, miłego popoludnia
Cześć, ale cisza tutaj...
paula, tylko my dwie korespondujemy troszke:) Napisałam też na meila.
Hej, dziewczyny z Redłowa, gdzie jesteście??
Wiem, że pogoda nie jest najlepsza na spacerki i brak słońca dobija (przynajmniej mnie) ale odezwijcie się czasami?
Co robicie w domu z Maluchami? Podzielmy się opiniami i pomysłami na zabawy.
hej dziewczyny a tu dalej cisza,szkoda jakby któraś wybierała sie dzisiaj na spacerek to moze niech sie odezwie :) pogoda wreszcie w miare znosna :)
amaruccia napisałam na maila :)
Hejka!
No właśnie, nagle jakoś bardzo cicho się zrobiło. Może temperatura odstraszyła od spacerków:)
U nas wczoraj w nocy pojawiła się lekka temperatura u małego i chociaz w dzień było już ok, to wstrzymałam sie z wychodzeniem. Za to jeżeli dziś w nocy będzie ok, a jutro tak jak zapowiadają ma być na plusie i słoneczko to jedziemy na plac zabaw przy plaży. Więc jeżeli ktoś będzie chciał nas poznać to będziemy tam około 11.30. W razie czego mój email jest wyżej.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry