Widok
Mamusie Lipiec-Sierpień 2020 :)
Hej, niedawno dowiedziałam się, że po raz drugi zostanę mamą, wszystko wskazuje na to, że maluch pojawi się na świecie w połowie sierpnia. Jeżeli są tu jakieś mamy, które również spodziewają się dziecka w podobnym okresie, to serdecznie zapraszam do tego wątku, fajnie byłoby stworzyć swoistą grupę wsparcia ;)
Cześć, dołączam. Termin mam na sierpień. Pierwsza ciąża nauczyła mnie żeby nie przykładać do tego dużej wagi. :D Niemniej cieszę się że ten temat jest, też kiedyś byłam na podobnym, też poznałam bardzo fajne osoby. (Tamten to był listopadowy, ja nie byłam pewna czy nie urodzę jednak w grudniu, a dziecko się uparło... na październik :D).
Teraz załatwiam badania genetyczne. (Ano, gdy dziewczyna od "ostatniego dzwonka" właśnie się rodziła, to ja byłam już dumną uczennicą podstawówki. :D) Mam nadzieję że wynik będzie pozytywny i będę mogła śmielej myśleć o tej ciąży. Na razie wiem że młode rośnie, serce bije.
Teraz załatwiam badania genetyczne. (Ano, gdy dziewczyna od "ostatniego dzwonka" właśnie się rodziła, to ja byłam już dumną uczennicą podstawówki. :D) Mam nadzieję że wynik będzie pozytywny i będę mogła śmielej myśleć o tej ciąży. Na razie wiem że młode rośnie, serce bije.