Widok

Mamusie listopadowo - grudniowe 2016 :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad 2016 ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba ja:) wczoraj zrobiłam test, w środę idę do giną potwierdzić.
Wypadałoby na 28.11.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Czapla :) u nas termin wypada na 12 listopada :) dzisiaj jesteśmy po usg i pięknie bije serduszko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na razie testy i 2x beta, wychodzi jakiś przełom listopada/grudnia :)
Witaj Sas :) kiedy planujesz lekarza? To twoja pierwsza ciąża? :)
Muszę wybrać lekarza, szukam prywatnego który pracuje na Klinicznej lub Zaspie i zapiszę się jak najszybciej :) Mam juz prawie 4 letniego synka :)
witam serdecznie ,mam termin na 3 listopada bliźniaki :) obecnie mam 8 miesieczną córeczkę ,więc będzie wesoło :)
ja chodzę do doktora Branickiego pracuję na Zaspie i nie zamieniłabym na innego lekarza bardzo dobry lekarz ,miły ,wesoły bez stresu .
A ja do dr Alty, z Klinicznej, przyjmuje w Evi-medzie w Gdyni i w Lux-medzie we Wrzeszczu. Prowadziła moją pierwszą ciążę i również mogę ją polecić.
Daisy wow! Gratuluję podwójnego szczęścia :)
Dziękuję i również gratuluję ciąży :)
Daisy wow :)

Dziewczyny a jak nie mam żadnego pakietu a medicover to ile kosztuje wizyta? Czy dr Branicki przeprowadza również cc?
Nieśmiało i ja chciałabym dołączyć. Lekarza mam dopiero w piątek. To moja 2 ciąża, w domu mam juz 2,5 latka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witaj Muszka :) u Ciebie będzie podobna różnica wieku jak u nas :)
Jak po świętach dziewczyny? Nie wiem czy czy ciążowo czy z obżarstwa ale zaczynają mnie uciskać spodnie ;)
Ja z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę u lekarza. Mi w spodniach już od dawna jest ciasno, ale to efekt jeszcze sprzed ciąży :) no mialam się odchudzać od wiosny :)
Ja akurat miałam brzuch płaski więc tu szok. To pewnie przez to, że w tej ciąży nie wymiotuje tylko mnie czasem muli. A zachcianki mam kilka razy dziennie i jem jak szalona...
A ja dziś o 15 mam lekarza, pewnie od razu z USG, zobaczymy co i jak;) a bardziej ciasno, póki co, mi się robi w biustonoszu😁 co do spodni to sytuacja taka jak u Muszki, też się miałam odchudzać i nawet zaczęłam biegać (2 razy).
Ja chyba również mogę już dołączyć :) Test zrobiony w zeszłym tyg., wczoraj lekarz potwierdził jakiś 5 tydz. :) Pierwsza ciąża, więc jesteśmy przeszczesliwi. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy!
Witam :) ja bardziej przełom października / listopada, ale na razie się podłączę :) Pierwsza ciąża, dodatkowo po przeprowadzce do Trójmiasta - więc obco... Czy polecacie Swissmed na Jaśkowej Dolinie? Jakiego lekarza wybrać?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry