Widok

Mamusie lutowe, marcowe i kwietniowe ;) 2019

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mamusie jak się czujecie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyniki krwi mam caly czas dobre, wiec za rada lekarza zmienilam „leki” ciazowe na pregna plus i pregna DHA, bo bylo podejrzenie, ze te wzdecia od zelaza, ale tak jak
Pisalam wczesniej pomoglo tylko na chwile. Zjadlam normalna kolacje-troche warzyw, ryz i ryba i juz bach wywalona :-( tak naprawde widze, ze jest tylko dobrze, w te dni glownie w pracy, gdy z powodu zarobienia jem b.niewiele i duzo pije. Jedzac normalne porcje jak przed ciaza i w 1 trymestrze od razu jest problem. Strasznie mnie to meczy juz nie ukrywam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej :)

Robicie połówkowe? Jesli tak, to gdzie? Bo ja się chyba za późno obudziłam... 20tc i nie mam wizyty na polowkowe, a terminy wszędzie odległe ...
Milena, ja po doswiadczeniach z genetycznymi 1trymestru, na polowkowe umowilam sie 5 tyg wczesniej w gamecie i wcale nie mialam juz pola do popisu jesli chodzi o godzine u wybranej dr

26.03

Chyba dziewczynka ale jeszcze czekam na potwierdzenie 26.03
Ja też mecze się z wymiotami
Hej :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie biorę witamin bo mi się nie przyjmuja od razu wymiotuje ....
Ja też późno zapisałam się na badania prenatalne w 1 ciąży robiłam w gamecie w Gdyni teraz już nie było miejsc . Zapisałam się do invectry w Gdańsku do dr.Puzia bardzo dobry lekarz polecam . Sproboj tam może się uda ;)
Pragna plus i pregna dha :)
Ja robię w Gamecie, badanie mam za 2 tygodnie
Dziewczyny czy już wybraliście szpital w którym będziecie rodzić? I szkole rodzenia ???
Ja się zastanawiam jeszcze nad kliniczna zaspa i gdynia :P
A do szkoły rodzenia nie ide

termin 04.04, na 70% dziewczynka
chce rodzic na zaspie, tak jak moich dwoch synkow:)
do szkoly rodzenia nigdy nie chodzilam i nie mam zamiaru:)
na polowkowe jestem umowiona na koniec listopada, chodze do medicover to na szczescie nie ma problemu z terminami:)

Ja planuje na pewno rodzic prywatnie-Gdansk jesli nie zamkna (odpukac). Co do szkoly rodzenia, tez raczej nie planuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Termin 02.04 jak ciąża będzie przebiegać prawidłowo chcę rodzić prywatnie w Gdańsku
Albo Zaspa albo Kliniczna , choć podobno i Redłowo też całkiem nieźle wypada.
Do szkoły rodzenia chyba pójdę, bo tak naprawdę trochę jednak boję się porodu i połogu... Znajoma poleca na Kołodzieja (Ujeścisko), prowadzi ją położna, która ma kontrakt z NFZ, więc i opieka poporodowa jest za free.
U nas już po połówkowym, na szczęście udało się "wcisnąć" przez znajomych. Dziś 24tc ;)
Dziewczyny gdzie do szkoły rodzenia w Gdyni? Słyszałyście jakieś opinie? Z góry dziękuje za odpowiedź:)
Ja mam termin na 14.02 i zastanawiam się nad Szpitalem na Klinicznej lub Zaspie. Do szkoły rodzenia się wybieram, bo to moje pierwsze dziecko i jestem po prostu ciekawa co i jak... mam nadzieję ze coś mi z tych zajęć zostanie

Hej dziewczyny!
Dawno tu ruchu nie było ;)
Jak się miewacie? Wyprawka już skompletowana?
Ja w poniedziałek idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia- jestem mega ciekawa jak będzie. Brzuszek już duży, mała spora- ponad 600g ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry