Widok
Majowe:
11.05 - Kasia i Tomuś
23.05 - makuszka
25.05 - atta9
26.05 - Mała757
27.05 - nulka
Czerwcowe:
04.06 - Kobritta
06.06 - marzena-rumia
16.06 - Madziuska2
dodaję listę :)
Malutka przejrzę zdjęcia jeszcze raz i Cię poszukam, ja to taka w czerwonej bluzce :) myśmy się spóźnili i nie załapali na piosenki hehe :) dlatego tez nie mrawo na zdjęciach wyglądam bo żeśmy prawie biegli :)
coś mnie dziś podbrzusze pobolewa, niby normalne ale jakoś tak dziwnie się czuję.
11.05 - Kasia i Tomuś
23.05 - makuszka
25.05 - atta9
26.05 - Mała757
27.05 - nulka
Czerwcowe:
04.06 - Kobritta
06.06 - marzena-rumia
16.06 - Madziuska2
dodaję listę :)
Malutka przejrzę zdjęcia jeszcze raz i Cię poszukam, ja to taka w czerwonej bluzce :) myśmy się spóźnili i nie załapali na piosenki hehe :) dlatego tez nie mrawo na zdjęciach wyglądam bo żeśmy prawie biegli :)
coś mnie dziś podbrzusze pobolewa, niby normalne ale jakoś tak dziwnie się czuję.
Mnie cos wczoraj brzuch bolal, to wziełam sobie na wieczór nospe, bo juz nie mogłam :/ dzis tez boli, ale troche mniej... ale babcia mi kupiła termofor, to bede ogrzewac brzuszek :)
Ja już żyje wizytą 3 listopada.... nie moge sie doczekać !! No i tez czasem sie zastanawiam czy wszystko ok.. tyle sie teraz słyszy o niepowodzeniach :/
Ja już żyje wizytą 3 listopada.... nie moge sie doczekać !! No i tez czasem sie zastanawiam czy wszystko ok.. tyle sie teraz słyszy o niepowodzeniach :/
Witam!
Przepraszam za zaśmiecenie wątku, ale może którąś zainteresuje oferta szafingu ciążowego - wymiana i sprzedaż ubrań ciążowych
w klubie Trendy Mamy 5 listopada.
więcej na stronie http://www.trendymamy.pl
lub pod nr tel 510 051 064, 501 349 088
Przepraszam za zaśmiecenie wątku, ale może którąś zainteresuje oferta szafingu ciążowego - wymiana i sprzedaż ubrań ciążowych
w klubie Trendy Mamy 5 listopada.
więcej na stronie http://www.trendymamy.pl
lub pod nr tel 510 051 064, 501 349 088
Witam wszystkie mamy w ten piękny jesienny dzień :)
Ja już dzisiaj do pracy jechałam w zupełnych ciemnościach :(
Nie pisałam w weekend bo zastanawiałam się co się dzieje . I chyba znalazłam odpowiedź. Miałam straszne zaburzenia widzenia, a dowiedziałam sie o tym jak wsiadłam wczoraj do samochodu i pojechałam. masakra. Wydaje mi się, że to przez Torecan. Bierze może któraś ten lek? leki odstawiłam, ale zastanawiam się jak będę bez nich funkcjonować. Biorę jeszcze inny lek, ale obstawiam ten.
Nulka nie wolno , w żadnym wypadku nagrzewać brzucha w ciąży i masować też nie!
Malutka powodzenia , nich się ciąża prawidłowo rozwija, pozytywne myślenie i musi być ok :)
Madziuska a najakie zajęcia chodzicie tzn te ruchowe? Muszę się też gdzieś wybrać bo już wariuje mi mały w domu.
Ja już dzisiaj do pracy jechałam w zupełnych ciemnościach :(
Nie pisałam w weekend bo zastanawiałam się co się dzieje . I chyba znalazłam odpowiedź. Miałam straszne zaburzenia widzenia, a dowiedziałam sie o tym jak wsiadłam wczoraj do samochodu i pojechałam. masakra. Wydaje mi się, że to przez Torecan. Bierze może któraś ten lek? leki odstawiłam, ale zastanawiam się jak będę bez nich funkcjonować. Biorę jeszcze inny lek, ale obstawiam ten.
Nulka nie wolno , w żadnym wypadku nagrzewać brzucha w ciąży i masować też nie!
Malutka powodzenia , nich się ciąża prawidłowo rozwija, pozytywne myślenie i musi być ok :)
Madziuska a najakie zajęcia chodzicie tzn te ruchowe? Muszę się też gdzieś wybrać bo już wariuje mi mały w domu.
hej, ja mam wizyte 7 listopada i swiruje z nerwow. Po nocach koszmary, w dzien mam takie napady strachu czy wszystko jest OK ze nie moge przestac plakac. Wiem, porabalo mnie. Mnie coraz mniej bola piersi, czy to normalne nie wiem, brzuch boli czesto, no spa biore najrzadziej jak moge, a brzuch masuje w sensie ze gladze, bo wtedy mi lepiej. Najczesciej gladzi mi maz bo chce pomoc w cierpieniach a nie wie jak :-)
Nie wiem jak ja przetrzymam te 2 tygodnie....
Nie wiem jak ja przetrzymam te 2 tygodnie....