Widok
No u mnie samopoczucie kiepsko. Przy pierwszej ciąży tylko brzuch mi rósł. Teraz mdli mnie od rana do nocy, ciągle jakby mi coś stało na żołądku, jest mi strasznie niedobrze. Masakra. W pracy nie ogarniałam, musiałam wziąć 2 tyg zwolnienia. Także jeszcze ten tydzień jestem w domu. Mały w przedszkolu, więc mogę poleżeć. O braku koncentracji i bolących piersiach już nie wspomnę :) Rany, ale się pożaliłam :)
A jak u Was??
A jak u Was??
Hej Dziewczyny! U mnie dopiero 6 tydzień, ale pewne, że już jest. :) Co prawda z badania Total Beta - hCG wyszło, że to końcówka 7... no ale ja mam do tego wolny stosunek :) Ważne, że się udało i że jest, bo staraliśmy się o to maleństwo :) Też mam już jednego szkraba, niedługo kończy 2 latka :)
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.
Hej. Ja na pierwszą wizytę idę w ten piątek. Więc będę miała wtedy 100% potwierdzenie. Chociaż 2 testy się pewnie nie mylą.
To moja 3 ciąża. Zupełnie nieplanowana i jak na razie idzie mi z trudem pogodzenie się z zaistniałą sytuacją. Mam już 2 córeczki - 5 i 2 letnią.
termin bedzie koniec maja początek czerwca
To moja 3 ciąża. Zupełnie nieplanowana i jak na razie idzie mi z trudem pogodzenie się z zaistniałą sytuacją. Mam już 2 córeczki - 5 i 2 letnią.
termin bedzie koniec maja początek czerwca
Sikora ja w pierwszej ciąży chodziłam właśnie do Ewy Mężyk, ale ona teraz przyjmuje kilka godzin w tygodniu i są do niej strasznie odległe terminy. Teraz byłam u Kurkowskiego. Muszę przyznać, że mi zaimponował swoją fachowością i spokojnym podejściem. Jak narazie będę chodziła do niego. On w poniedziałki ma USG dostępne w gabinecie. W inne dni niestety chyba nie, ale jeszcze go o to podpytam.