Widok
Hej. My też początkowo chcieliśmy takie łóżeczko-tapczanik, ale stwierdziliśmy, że jak po dwóch latach pojawi się druga dzidzia, to dla niej i tak będzie potrzebne łóżeczko :) I w końcu kupiliśmy zwykłe 120x60 z serii radek z Klupś i ja zdecydowanie polecam. Mamy też szufladę, ale nie taką jeżdżącą po podłodze, ale na szynach i na to moim zdaniem warto zwrócić uwagę, jeśli ktoś będzie miał łóżeczko np. na panelach :) Natomiast cieszę się, że w końcu nie zdecydowałam się na łóżeczko Klupś z serii Żyrafa itp.- one są z płyty i spotkałam się z negatywnymi opiniami o nich. No a starszak dostanie teraz już swój "dorosły" tapczanik.
Przewijak też polecam z komodą, jeśli macie na to miejsce.
Manka zdrówka dla córci!
Ja kombinezon zaczęłam zakładać koniec października i też na początku taki cieńszy.
A bodziaki zapinane 'na kopertę' uratowały mi na początku życie, a bynajmniej zaoszczędziły sporo nerwów :) Przy takim maluszku to naprawdę duże ułatwienie :)
Przewijak też polecam z komodą, jeśli macie na to miejsce.
Manka zdrówka dla córci!
Ja kombinezon zaczęłam zakładać koniec października i też na początku taki cieńszy.
A bodziaki zapinane 'na kopertę' uratowały mi na początku życie, a bynajmniej zaoszczędziły sporo nerwów :) Przy takim maluszku to naprawdę duże ułatwienie :)
Byłam dziś oglądać wózki i spodobał mi się: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5805
tylko w kolorze jasno szarym.
Macie jakieś zdanie, zasłyszane opinie?
tylko w kolorze jasno szarym.
Macie jakieś zdanie, zasłyszane opinie?
Megi ja tez dzisiaj bylam w tym sklepie ogladac te wozki:).tylko,ze jak juz pisalam dzisiaj wczesniej ja zamowilam z netu dokladnie ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5803&%3CosCsid%3E
Tylko w kolorze granatowym na czerwonym stelazu:) i w zestawie z wszystkim. Czytalam wiele opini i sa dobre,ale tez juz wspominalam nikt nikomu nie dogodzi w 100% :)
Mi bardzo ten wozek odpowiada. Wyprobowalam wszystkie opcje dzisiaj ,miesci sie do auta,baza pasuje. Wszystko lekko chodzi. Dla mnie super. :)
Co do lozeczka to tez stwierdzilam z mezem,ze kupimy teraz zwykle lozeczko z komoda i przewijakiem,a potem mebelki juz dla malego facecika:)
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5803&%3CosCsid%3E
Tylko w kolorze granatowym na czerwonym stelazu:) i w zestawie z wszystkim. Czytalam wiele opini i sa dobre,ale tez juz wspominalam nikt nikomu nie dogodzi w 100% :)
Mi bardzo ten wozek odpowiada. Wyprobowalam wszystkie opcje dzisiaj ,miesci sie do auta,baza pasuje. Wszystko lekko chodzi. Dla mnie super. :)
Co do lozeczka to tez stwierdzilam z mezem,ze kupimy teraz zwykle lozeczko z komoda i przewijakiem,a potem mebelki juz dla malego facecika:)
Wrzesień, ja dzisiaj oglądałam ten wózek u mnie w Pruszczu w sklepie "Maluch", link wrzuciłam z bobowózki, bo akurat taki też tam mają :). Jak porównywałam cenę w "Maluchu" i "Bobo" (internet) to w sumie taka sama. I tak jak mówisz materiał taki inny, mniej śliski niż standardowy, super wygląda właśnie taki jasno szary i w "Maluchu" akurat mieli na czarnym stelażu ale też jest biały bądź srebrny. Mi ten wózek bardzo przypadł do gustu, lekki, zwrotny, a przy tym gondola spora i głęboka buda, w spacerówce nawet przedłużana w razie złej pogody. Co więcej łatwo się składa, a ja mam mały bagażnik w aucie więc też mi gabarytami pasuje. A jeszcze plus taki, że ja dostanę fotelik maxi cosi 0-13 kg od siostry i ten fotelik też jest kompatybilny ze stelażem Bebetto. No i cena rozsądna, więc o ile nie wyczaję jakiś złych opinii o tym wózku, to będzie mój :D
Twój wybór - Solaris też mi się podoba, w sumie to samo co Luca, tylko ja szukałam takiego bardziej delikatnego pod dziewczynkę hehe ;)
Twój wybór - Solaris też mi się podoba, w sumie to samo co Luca, tylko ja szukałam takiego bardziej delikatnego pod dziewczynkę hehe ;)
Faknie,ze masz fotelik juz:)
Wlasnie w sklepie stelaze byly w kolorze srebrnym i bialym,ale do chlopaka mi to nie pasowalo:)
Megi cenowo wydaje mi sie jednak taniej w necie jesli kupowac by caly zestaw.Obliczajac w domu to samo cenowo ,w sklepie wychodzi drozej. Sam fotelik maxi cosi i baza family fix kosztuje okolo 1200 zl ,wozek bebetto w sklepie kosztuje 1400 zl ,razem 2600 zl. W necie 2200:) jakby nie bylo 400 zl w kieszeni:)
Wlasnie w sklepie stelaze byly w kolorze srebrnym i bialym,ale do chlopaka mi to nie pasowalo:)
Megi cenowo wydaje mi sie jednak taniej w necie jesli kupowac by caly zestaw.Obliczajac w domu to samo cenowo ,w sklepie wychodzi drozej. Sam fotelik maxi cosi i baza family fix kosztuje okolo 1200 zl ,wozek bebetto w sklepie kosztuje 1400 zl ,razem 2600 zl. W necie 2200:) jakby nie bylo 400 zl w kieszeni:)
Nie no pewnie 400 zł to już znacząca sumka. Mi chodziło o to, że ceny w tym sklepie Maluch i w bobowózki-opcja internet jest taka sama, a nie wiem czy w sklepie bobo byłoby drożej. Kurczę fotelik to faktycznie prawie połowa ceny, muszę ładnie siostrze podziękować ;)
Mileczka, właśnie to chyba raczej o design chodzi z tymi modelami bo rozwiązania te same. Ja szukałam wózka pod dziewczynkę a Wrzesień pod chłopca ;)
Mileczka, właśnie to chyba raczej o design chodzi z tymi modelami bo rozwiązania te same. Ja szukałam wózka pod dziewczynkę a Wrzesień pod chłopca ;)
http://allegro.pl/ceba-suzie-komoda-wanienka-przewijak-3w1-hit-i4177226642.html
Dziewczyny ,a co myslicie o takim przewijaku? :)
Dziewczyny ,a co myslicie o takim przewijaku? :)
Witamy z "rana" :) takie komody zawsze mi się podobały, tylko miałam z nimi jeden problem. Kąpię sobie Maluszka i gdzie go odłożyć po tej kąpieli? Bo przewijak jest wtedy złozony... przy dziewczynach korzystałam ze stojaka na wanienkę, składał się prawie na płasko i chowałam go za szafę po kąpieli.