Widok
Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9
Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo
Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08
Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo
Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08
Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
I ja po Świętach, wczoraj byłam u siostry w Tczewie a tak objadałam się w domu, dziś idę sobie kupić jakieś getry i trampki bo mi gorąco w dżinsach i adidasach. Ja mam wizytę za tydzień we wtorek, ciekawe jak tam moja szyjka no i czy jeszcze Zuzia zechce pokazać buzię bo gin mi obiecał zdjęcie w 3d jeśli będzie widać.
Ja mam problemy z zasypianiem, niewygodnie mi, jestem zmęczona a zasnąć nie mogę :(
Ja mam problemy z zasypianiem, niewygodnie mi, jestem zmęczona a zasnąć nie mogę :(
hej dziewczyny! ja jeszcze swiat nie skonczyłam :) niestety dzisiaj mam kiepski nastroj i od rana krzycze i płacze... mąż to już nie wie biedny co ze mną zrobić. kolo 13-14 jedziemy do domu i zegnam meza na tydzien. do majówki. czas szybko zleci na szczescie wiec bedzie dobrze :)
ogolnie swieta sie udały, pojedlismy, odpoczelismy troche a dzisiaj jeszcze trzeba troche wykorzystac pogode bo jest mega pieknie.
miłego dnia i wszystkiego najlepszego po swietach :)
ogolnie swieta sie udały, pojedlismy, odpoczelismy troche a dzisiaj jeszcze trzeba troche wykorzystac pogode bo jest mega pieknie.
miłego dnia i wszystkiego najlepszego po swietach :)
No ja dzisiaj też pobieranie zaliczyłam. Ale i gościnę i dopiero do domu z lądowałam. Jestem wykończona ;p
Matko te nasze dzieci są wielkie ;p Nie mogę się doczekać aż się dowiem ile moje ma ;D A czuję jego każdy ruch. On chyba wg nie śpi . No i mi się to udziela. Z leżeniem mam to samo. Na plecach drętwieją mi nogi, a na boku mały pcha się tam gdzie uciskam brzuch do łóżka i mam schizy, ze go gniotę i się tak wiercę w kółko ;p
Matko te nasze dzieci są wielkie ;p Nie mogę się doczekać aż się dowiem ile moje ma ;D A czuję jego każdy ruch. On chyba wg nie śpi . No i mi się to udziela. Z leżeniem mam to samo. Na plecach drętwieją mi nogi, a na boku mały pcha się tam gdzie uciskam brzuch do łóżka i mam schizy, ze go gniotę i się tak wiercę w kółko ;p
Hej dziewczyny jak tam odpoczywacie po świętach?
Ja dziś miałam wizytę u lekarza i prawdopodobnie będzie dziewczynka czyli nadal bez zmian.
Z moją cukrzycą nie najlepiej, bo trudno ją ustabilizować i lekarka mnie już uprzedziła, że mam się szykować na cc bo inaczej to duże ryzyko będzie dla mnie i malucha jeśli będziemy zwlekać. Aha i od razu odradziła mi szpital wojewódzki, bo tam niestety długo zwlekają z przeprowadzeniem cc od razu.
Jestem tylko ciekawa czy w innych szpitalach nie będzie problemu i trochę mnie to stresuje:/
Ja dziś miałam wizytę u lekarza i prawdopodobnie będzie dziewczynka czyli nadal bez zmian.
Z moją cukrzycą nie najlepiej, bo trudno ją ustabilizować i lekarka mnie już uprzedziła, że mam się szykować na cc bo inaczej to duże ryzyko będzie dla mnie i malucha jeśli będziemy zwlekać. Aha i od razu odradziła mi szpital wojewódzki, bo tam niestety długo zwlekają z przeprowadzeniem cc od razu.
Jestem tylko ciekawa czy w innych szpitalach nie będzie problemu i trochę mnie to stresuje:/
witamy nową mamusię:)
a ja wczoraj siedziałam wieczorem i spisywałam z tych analiz "Sroka O" wszystkie bezpieczne chusteczki, proszki, płyny itp:) i dzis oczywiscie zaszłam do rossmanna i pierwsza partię kupiłam:) na niektore rzeczy fajna teraz promocja jest z karta rosssne, jakby ktoras chciala:)
Wrocilam wlasnie z gimnastyki dla kobit w ciąży i normalnie nogi mam jak z waty:P
a ja wczoraj siedziałam wieczorem i spisywałam z tych analiz "Sroka O" wszystkie bezpieczne chusteczki, proszki, płyny itp:) i dzis oczywiscie zaszłam do rossmanna i pierwsza partię kupiłam:) na niektore rzeczy fajna teraz promocja jest z karta rosssne, jakby ktoras chciala:)
Wrocilam wlasnie z gimnastyki dla kobit w ciąży i normalnie nogi mam jak z waty:P
Witam wszystkie mamy i dzidzie w brzuszkach. Od drugiego wątku nic nie pisałam, ale na bieżąco starałam się czytać co u Was słychać. Do tej pory pracowałam, a dziś mój pierwszy dzień na chorobowym. Jak dotąd dobrze się czułam i tryskałam energią, aż w piątek w nocy złapał mnie skurcz. Spędziłam 3 dni na obserwacji w szpitalu, na szczęście skończyło się na lekach rozkurczowych i monitorowaniu zapisu KTG. Moja córcia waży 1,2 kg i podobno ma się dobrze, ale chciałabym, żeby mogła jeszcze spokojnie sobie rosnąć przez te 10 tygodni w brzuszku. Drogie mamy nie przesilajcie się, bo to nie służy naszym maleństwom.
Cześć Dziewczyny :)
Widzę ,że nie tylko mi dokucza słoneczna pogoda.
Dzisiaj już zaczęli straszyć mnie zatruciem ciążowym bo jestem okropnie opuchnięta. Ale poza wyglądem ludzika Michelin nie mam innych objawów, ciśnienie niskie, mocz ok. Tylko co ja zrobię za miesiąc , dwa?
Nic tylko sznur gruby przywiązać , żebym nie odleciała niczym balon !
Waga dzisiaj pokazała +10kg i odechciało mi się już wszytskiego na resztę dnia. Popadam chyba w depresję ciążową ;)
Widzę ,że nie tylko mi dokucza słoneczna pogoda.
Dzisiaj już zaczęli straszyć mnie zatruciem ciążowym bo jestem okropnie opuchnięta. Ale poza wyglądem ludzika Michelin nie mam innych objawów, ciśnienie niskie, mocz ok. Tylko co ja zrobię za miesiąc , dwa?
Nic tylko sznur gruby przywiązać , żebym nie odleciała niczym balon !
Waga dzisiaj pokazała +10kg i odechciało mi się już wszytskiego na resztę dnia. Popadam chyba w depresję ciążową ;)