Widok

Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *5*

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego

1. lucy80 02.03.2011 Synek - Jaś :)
2. ninkaa 02.03.2011
3. ivvka 05-03-2011 CÓRECZKA:)
4. monmie 06.03.2011 CÓRECZKA:))
5. Basia7 08.03.2011- CÓRECZKA :)
6. ulka26 09.03.2011 SYN! :)
7. Asia 12.03.2011 - CÓRECZKA :)
8. nacia173 12.03.2011- SYNEK :)))
9. KasiaKoziołek 12.03.2011
10. walerka 18.03.2011 - Córeczka - Julka
11. margos 18.03.2011 - SYNEK - Staś
12. Madzik 19.03.2011 -Córeczka ;D
13. nati 01.04.2011
14. sonia85 02.04.2011 - SYNEK!!!
15. Mlenia 02.04.2011
16. kasiek01 09.04.2011
17. tea18 09.04.2011
18. enjoy 10.04.2011 SYNEK!
19. Martus_pl 11.04.2011 SYN:)
20. compaq7 15.04.2011 - SYNEK !!! Kubuś :)
21. Manieczka0 18.04.2011
22. paskudka 22.04.2011 - Córeczka
23. Adziabu 22.04.2011
24. Janka2 29.04.2011 - Córeczka :)
25. Mała Me 30.04.2011
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zameldowana;)
W zeszłym tygodniu też pytałam się lekarza o te bóle brzucha (miałam czasami takie "ciągnące" w dół ) i ponoc to właśnie rozciągajaca się macica, hormony itp. Moja siostra, po trzech ciążach, mówi że to przy przemęczeniu, przeciążeniu sie nasila i mam wypoczywac:) W sumie najbardziej odczuwam jak za dużo chodzę. A branie nospy to najlepiej skonsultowac z lekarzem co do dawki:)

Udanego weekendu!
Witam w nowym wątku ja mam dziś cięzki weekend ale może jakos przeżyje i [ierwszy raz sie wyspałam ;)
Witam w nowym wątku:)

snieg za oknem a ja mam jeszcze letnie opony:)pieknie:)musze sie rozejrzec gdzie w okolicy zaspy, wrzeszcza moge je wymienic:)

Moja noc dzis znowu byla niespokojna przez moje nogi:((okropienstwo!!!

Milego dzionka...
tea18 jesli chodzi o wozek to mamy akurat kilka typow, bo sie jeszcze wlasnie wahamy czy tanszy czy drozszy? moim fawotytem jest aktualnie CONCORD Fusion - nawet znalazlam tanszy na allegro niz w sklepach, ale i tak dosc drogi.
No wygląd ma super ale 3000 za wózek to niestety nie dla mnie:(
Wygląda solidnie:)
hejka :) melduję się w nowym wątku. U nas wszystko oki ktosiek co raz bardziej dokazuje a ja dalej w temacie wózkowym :) jestem już tak zakręcona ale jak na razie Easywalker, Britax B-smart 3 kołówka teraz tylko pozostaje na żywo gdzieś obejrzeć. Pozdrowionka
tea18
rzeczywiscie wozek solidny bardzo, bo w Mama i Ja go ogladalismy, na allegro za 2100
ja juz po usg. wszystko ok!!!! glupi lekarz musial sie pomylic bo Julcia mierzy dokladnie na 24d1w czyli dokladnie jak powinna, wazy 690gr. co za ulga. zbadala mi szyjke, dluga i zamknieta, a bole powiedziala ze normalne bo macica sie rozciaga i zeby sie nie przejmowac. do tego dzis poraz pierwszy pociekla mi siara.
Walerka - bardzo się cieszę że wszystko ok:)
enjoy - widzę że chodzimy oglądać do tego samego sklepu:)
2100 to za sam wózek czy z fotelikiem i gondolą bo jak oglądałam to wszystko trzeba kupić osobno:(
Walerka - gratuluję siary:) No i super że wszystko w porządku. No i zazdroszczę długiej i zamkniętej szyjki ;) To moje marzenie:)

Widzę, ze temat wózkowy się rozkręca. Ja wciąż poszukuję mojego idealnego lekkiego wózeczka. Przeglądam wszystkie o których piszecie. Śliczne, ale w większości za ciężkie dla mnie neistety :( Więc szukam dalej.
Walerka- super że z Julcią wszystko w porządku:))) I gratuluję pierwszych objawów latacji:)))
*laktacji ;)
Cześć wszystkim:)
Od paru dni trapi mnie problem pokoiku dziecięcego:D
Ciągle myślę jak go urządzić , może wy macie jakiś pomysł?
Dokładniej to chodzi mi o kolor ścian i dodatków do ciemnych mebli z kremowa wstawką :)
Wiem że jeszcze dużo czasu ale lobię tak sobie gdybać co i jak:D
Zakładam ze mieszkańcem pokoju będzie chłopiec:)
Jak ktoś ma pomysł to niech się podzieli:)
Cześć dziewczyny :) czemu w starym wątku nie ma linka do tego?

Co do ciągnięcia- od trzech dni odczuwam takie mocne, w dół. W środe widzę się z moją gin, zobaczymy co powie.. A siara- niefajnie, jak budzę się w środku nocy z mokrą koszulką i kołdrą, muszę już używać wkładek.
Wózek, mebelki, rzeczy dla dziecka- mąż wyznaje filozofię "mamy jeszcze czaaaaaaaas". Troszkę mnie to drażni, no ale- to on w razie co będzie latał z wywieszonym ozorem.

Moje pytanie- boicie się porodu? I czy chcecie rodzić z mężem?
Ja boję się wręcz panicznie..:( No ale ciągle sobie powtarzam że nie ja pierwsza nie ostatnia...
Raczej nie zdecydujemy się na poród rodzinny.. mąż się do tego nie na daje a ja jakoś tez nie bardzo chce..
Hej Dziewczyny! :D Tu mamusia kwietniowa 2010 :D Jak tam skurcze w nogach? Kręgosłupy jeszcze całe? Widzę, że już was ciągną więzadła :) Uważajcie na siebie. Wypoczywać i nie przemęczać się, żeby nie było przedwczesnych skurczów.

Przypominam, że nadal trzymam wszystko na sprzedaż. Jak byście robiły już zakupki to zajrzyjcie co tam mam. Może akurat się Wam przyda. W galerii nie mam jeszcze zdjęć sterylizatora. Mieszczą się do niego butelki MAM. Stan idealny.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania, to piszcie na pw. Nawet nie związane z moją ofertą :) Ja wiem jaka byłam zielona. Nie miałam pojęcia co się przyda, a co nie. A ciuszki i ubieranie dziecka to była czarna magia :D

Dużo zdrówka Wam życzę!
duza ulga, zupelnie dzis inaczej sie czuje, pomimo ze staralam sie nie przejmowac to ciazylo to na mnie strasznie.
maz na pewno bedzie ze mna, porodu sie boje ale staram sie nie myslec, jak na razie koncentruje sie na tym zeby byla zdrowa i urodzona na czas.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry