Widok

Mamy z Gdyni :)

Leszczynki Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chetnie sie wybiore tylko znajac moja skleroze obawiam sie ze moge zapomniec:)
o prosze to moze byc ciekawie tylko nie wiadomo co z pogoda :/
coś ciężko się spotkać w parku :( choć jestem codziennie ... jutro o godz 17 scena w parku Kilońskim:żonglerka,muzyka,akrobatyka,balonowe cudaki!! Może znajdą się chętne na jutro :)) dzisiaj byłam o11 i chłopacy rozdawali ulotki ... do zobaczenia (znak rozpoznawczy spacerówka szaro-pomarańczowa :) )
pogoda straszy caly czas deszczem to ucichlo:P
halo halo, cos ucichło spacerkowanie w gdyni??
Domi25 - ja jestem z Grabówka, ale tej części blisko Działek Leśnych. Gdzie zwykle spędzasz czas z maluchem?
moze jeszcze jutro sie ktos dopisze :)
ja zwykle po 15 juz nie wychodze ale moge sie raz poswiecic najwyzej maz poczeka na obiad:P
w tyg do 15 :) ale zobaczymy jak reszta dziewczyn, jak im pasuje wtedu uda nam sie dojsc do jakiegos porozumienia :)
czyli w tyg po 17 :)?
u mnie weekendy odpadaja bo maz ma wolne i wtedy spedzamy czas razem poza domem...
proponuje przyszla sb bo w tygodniu pewnie ciezko:)

a jesli w tyg to jak widze to po 17 trzebaby sie umowic bo wczesniej czesc w pracy albo zajeta
to moze umowmy sie na konkretny dzien i godzine moze tak latwiej bedzie sie zmobilizowac do spotkania?
haneczka ja też jestem o tych godzinach w parku :)) jak mogę cię namierzyć :) ja mam córkę 1,6m-cy wózek spacerowy pomarańczowo-szary jakby co :))
ehhh odpisalam ci na gg ale zapomnialam ze ty tam nie wchodzisz:) moze podasz swoj numer to sie jakos zgadamy ja moj podalam ci na gg

a kiedy mnie moze widzialas?
i czerwonej torebki nie bylo?
wozek tak ale torebka nie bardzo :P ja mam manie ogladania wozkow po tym jak szukalam odpowiedniego dla mojej Julki :P
ja jeszcze w tym parku nie widzialam identycznego wozka wiec podejrzewam ze to ja sie w oczy rzucałam
moja julka ma 3 miesiace:) a ja mam czerwona spora torebke to taki nasz nastepny znak rozpoznawczy:)
jola - ja też kilka razy mijałam taki wózek. Może to byłaś Ty. A ile ma Twoje dziecię?
Ja dzisiaj "odpękałam" ZOO w godzinach przedpołudniowych, więc byłam tylko po południu. Jutro jadę do centrum i pewnie też w parku będziemy ok 17.00.
jola to musialam Cie juz widziec :P bo dosc czesto widywalam Twoj wozek a przynajmniej taki sam :)

ja dzis gondoli nie mialam bo jak wsadzilam w nia mała to był ryk na cala dzielnice :P co oznaczalo ze juz ma dosc lezenia wiec musialam sie cofnac do domu i zamienic gondole na fotelik :) a w parku byam dzis od ok 11:30 do 13:30 a potem ok 15

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry