Widok

Mamy z Gdyni :)

Leszczynki Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze kiedys sie spotkamy tylko moja mala ma 3 miesiace i nie bardzo lubi w miejscu spac wiec zwykle my chodzimy 3h w kolo prarku tylko z malymi przerwami:)

jak cos moj mail jolantaostr@gmail.com
dziewczyny jeśli robiłyście już chrzciny w Gdyni, jest watek chrzciny w Gdyni wpiszcie się proszę bo ja planuje na początek września a nie wiem gdzie zrobić.
Ja też jestem z centrum i często na spacerkach na bulwarze. Dzisiaj niestety bardzo nas zlało;/
My dziś nie wychodziłyśmy :( Planujemy spacerek w poniedziałek koło 12 może któraś mama się do mnie przyłączy na bulwarze
Monti, przepraszam, nie zauważyłam, że Ty tez z W. Kacka, a z której części jesteś? ja będę mieszkała w okolicy myśliwskiej od sierpnia, nie znam w tej okolicy nikogo i chętnie pospacerowałabym z kimś, kto tez ma dziecko:)
Ja mieszkam na Nowodworcowej, niedaleko dworca. Na spacerki glownie chodze wzdluz torow a potem w strone szkoly na Starodworcowej i w lewo w strone stadniny koni.
Niestety pogoda ostatnio nie pozwalala na spacerki ale od niedzieli ppodobno ma sie to zmienic wiec moze wyedy uda sie nam spotkac :)
Hej,
ja też z Gdyni, a konkretnie ulica Strzelców osiedle ANP Ekolanu.
Agusia - kojarzę Twoją okolice, bardzo tam ładnie
zielona ja też z fikakowa :) ja na spacery głównie chodze po osiedlu w strone lasu, na wielkopolskiej w strone karwin 1 , do lasu na karwinach 2 i okolice oraz w strone dąbrowy
o to super, cieszę się:) ja zamieszkam na Fikakowie na początku sierpnia to odezwę się na tym wątku to może pospacerujemy razem:)
jestem chętna:)
to w takim razie do zobaczenia na spacerku:)
albo napisz do mnie maila jak już będziesz tutaj:) monti11@wp.pl
czy ktoras sie wybiera dzis do parku kilkonskiego na spacerek?
martuchowata my będziemy w parku po 17 dokładniej na placu zabaw
Mialam okazje kilka mam z tego watku poznac ;). Mieszkam w centrum, niedaleko opisywanego tu placu zabaw przy plazy. Niestety moj synek to juz duzy facet, za miesiac konczy 6 lat. Niestety w sensie, ze na spacerki wozkowe sie nie nadajemy :). Na zabawe na plazy, czy na placu zabaw jak najbardziej, ale kwestia roznicy wieku pozostaje...
my jestesmy na placu zabaw teraz w sumie codziennie... paulina tez szaleje sama a ja okupuje lawke ;)
ja bylam dzis od 12 do 14, niestety o 17 nie dalam rady. Jutro kierunek plaza :)
My również byłyśmy dzisiaj od 11 do 13.30 na placu zawsze okupujemy piaskownice tą koło natrysków. Moja mała się bawiła a ja łapałam trochę słońca
Novia 8 - sąsiadko, ja mieszkam na Karwinach 1 i widzę z mieszkania bloki na Strzelców.
Pomyślnego rozwiązania i może do zobaczenia na spacerku jak urodzisz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry