Widok

Marcin Piotrowski ginekolog opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam opinii o tym lekarzu. Czy ktoś zna, korzystał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam z nim do czynienia na sorze na zaspie. Nie polecam. Bardzo protekcjonalny ton, zero współczucia, nic nie wytłumaczył. Nie wiem jeszcze czy miał racje ale wyszłam psychicznie dobita
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doktor Marcin Piotrowski to lekarz z powołania. Spotkałam go w szpitalu w Sztumie, lecz przyjmuje w Gdańsku. Jest lekarzem, który wie co robi i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Przy robieniu usg lub konsultacji ginekologicznej dokładnie wszystko tłumaczy, opisuje oraz mówi co i jak wygląda. Ma bardzo przyjazne podejście do pacjentki - człowiek na wizycie czuje się bardzo swojo i przyjemnie. Z całego serduszka polecam tego doktora.

Ja równiez polecam doktora Marcina Piotrowskiego. Jestem po zabiegu w szpitalu w Sztumie niebawem czeka mnie kolejny zabieg na Zaspie właśnie dzięki doktorowi Piotrowskiemu który bezinteresownie załozył mi kartę Dilo i wyznaczył termin wizyty anestezjologicznej . Polecam serdecznie człowiek kompetentny,odpowiedzialny ,opiekuńczy .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry