Widok

Marcin Piotrowski ginekolog opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam opinii o tym lekarzu. Czy ktoś zna, korzystał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam z nim do czynienia na sorze na zaspie. Nie polecam. Bardzo protekcjonalny ton, zero współczucia, nic nie wytłumaczył. Nie wiem jeszcze czy miał racje ale wyszłam psychicznie dobita
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doktor Marcin Piotrowski to lekarz z powołania. Spotkałam go w szpitalu w Sztumie, lecz przyjmuje w Gdańsku. Jest lekarzem, który wie co robi i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Przy robieniu usg lub konsultacji ginekologicznej dokładnie wszystko tłumaczy, opisuje oraz mówi co i jak wygląda. Ma bardzo przyjazne podejście do pacjentki - człowiek na wizycie czuje się bardzo swojo i przyjemnie. Z całego serduszka polecam tego doktora.

Ja równiez polecam doktora Marcina Piotrowskiego. Jestem po zabiegu w szpitalu w Sztumie niebawem czeka mnie kolejny zabieg na Zaspie właśnie dzięki doktorowi Piotrowskiemu który bezinteresownie załozył mi kartę Dilo i wyznaczył termin wizyty anestezjologicznej . Polecam serdecznie człowiek kompetentny,odpowiedzialny ,opiekuńczy .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

pomysł na ... biznes (14 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, szukam pomusłu na biznes z dofinansowania. Szykuje mi się wypowiedzenie z...

do góry