Widok
paparazzi
To wlasnie przez ciebie Plagiat przestal przychodzic na HP, skoro cie jego zycie tak bardzo interesuje, trzebabylo nie wkuzac go do tego stopnia ze sobie poszedl. Ale skoro juz do tego doszlo, to uszanuj jego wybor i odwal sie od niego !!!! Ludzie ktorych interesuje zycie prywatne innych sa zazwyczaj impotentami jezeli chodzi o pomysly na swoje wlasne!
Cytokininko
Wiem...stare ludowe przysłowie..."każdy ma w sobie co z dziecka"
A i owszem.....do 18 roku życia chciałem abym miał w sobie jak najwięcej tego dziecka...
nigdy nie wchodzić w swiat dorosłych...Teraz pomimo iż dalej nie chcę tego robić, to jednak
irytuje mnie dziecinnosć innych ludzi....a moż edenerwuje i to własnie tego nie chcę sobie sam przyznać..
Chciałbym aby moje życie było zawsze beztroskie, żebym nie przyłączył się do wyscigu szczurów, tak
przecież charakterystycznego dla swiata dorosłych...
tak chyba rozumiem dzieciństwo(ale nie dziecinnosć)... i
pod tym względem zawsze chciałbym być dzieckiem...
A i owszem.....do 18 roku życia chciałem abym miał w sobie jak najwięcej tego dziecka...
nigdy nie wchodzić w swiat dorosłych...Teraz pomimo iż dalej nie chcę tego robić, to jednak
irytuje mnie dziecinnosć innych ludzi....a moż edenerwuje i to własnie tego nie chcę sobie sam przyznać..
Chciałbym aby moje życie było zawsze beztroskie, żebym nie przyłączył się do wyscigu szczurów, tak
przecież charakterystycznego dla swiata dorosłych...
tak chyba rozumiem dzieciństwo(ale nie dziecinnosć)... i
pod tym względem zawsze chciałbym być dzieckiem...
chore texty z antologi sowizdrzalskiej
W chorobie, we frasunku, gdy kto spać nie może,
nie pomogą pierzynki ni pisane łoże.
Coż na to czynić? Więc przyłożyc kamieniem,
Żeby gębą nie ruszył ni żadnym ramnieniem.
Niechże tak leży przez noc, nie puszczaj tam ludzie,
Wierz mi, żeć sie nierychło z tego snu obudzi.
Która szpetny warkocz ma, fortel na to powiem:\Nasmaruj go z kilka razy onym istnym krowiem.
Jedno takie obieraj, co dobrze doźrzałe,
I czarne włosy będą, i długie, niemałe
nie pomogą pierzynki ni pisane łoże.
Coż na to czynić? Więc przyłożyc kamieniem,
Żeby gębą nie ruszył ni żadnym ramnieniem.
Niechże tak leży przez noc, nie puszczaj tam ludzie,
Wierz mi, żeć sie nierychło z tego snu obudzi.
Która szpetny warkocz ma, fortel na to powiem:\Nasmaruj go z kilka razy onym istnym krowiem.
Jedno takie obieraj, co dobrze doźrzałe,
I czarne włosy będą, i długie, niemałe