Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magda

Tak, juz jestem. Bede u was w sobote poznym wieczorem.

wiesz kto

Milo Cie tu znoof widziec:))))))

szukamy krwi na teraz: zaczerpniete z grupy dyskusyjnej:

"to ja jako wieloletni dawca krwi cos moze wytlumacze...

szukanie krwi danej grupy to totalna bzdura..
po pierwsze: jezeli jest potrzebna krew to banki daja
jak bez pytania ..
po drugie: banki w zamian przyjmuja KAZDA grupe
po trzecie: jesli oddasz krew dla konkretnego celu
nie licz NIGDY ze ta krew dla tego celu zostanie wykorzystana
(za duzo by to kosztowalo)

wiec... (podsumowanie)
apale o krew traktujcie tylko i wylacznie jak apele
o krew ...

(kazdy dawca jest mile widziany!)

badzcie dawcami krwi zawsze
a nie tylko kiedy ktos o to prosi
bo tylko wtedy to przynosi porzadany skutek"

Hej

Nareszcie mam staly dostep do internetu.Moze bede sie czesciej pojawiac.Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie jeszcze pamietaja.

Do wszystkich

Czy ktoś był już na Gwiezdnych Wojnach- Atak klonów? Osobiście jestem rozczarowana, Lucas zrobił z tego Harlequina...

Kiwdul Nneb!

z niecierpliwością oczekuje...a narazie ciepło Cię ściskam chociaż nie jesteś kobietą ;)

alaways look on a bright side of life ^_^

Nefer i Ciri

..dobrze że jesteście...

pozdrowienia dla Fate

pytasz mnie o imie , a sama ukrywasz sie pod szalenie duzo mowiacym pseudonimie " Fate"(ang.: los, przeznaczenie) , poza tym skad pomysl , ze jestem jakims formara.....cos tam. jesli masz ochote, to mozemy pogadac np. na gg. p.s. z imprezkami juz widze coraz lepiej- w niedziele kolejna w bacowce , niestety w pon. skazany jestem na ustna fizyke wiec bede sie musial ograniczasc. pozdrawiam , do uslyszenia

Mała Żabko

Witam Witam
i Pamiętam

HI PHANTOM

Jak miło przeczytac te słowa.Są jednak ludzie którzy jeszcze mnie pamiętają.Pozdrowienia od MARGARITY.

NEFER

Najlepsze są efekty specjalne.

oooh...

kacik zlamanych serduszek zmienil sie w pamietniki wojenne...

WIESZ KTO??

Naprawde niewiem, mam tylko nadzieje ze ktokolwiek to jest to znalazl mnie do tej pory- jesli nie- to wracam jutro w to samo miejsce- czyli tu- i znajde wyjasnienie - KTO mnie szuka!! Pozdrowienia dla wszystkich!! A dla niektorych specjalne (ta fizyka)...

Mała Żabko i Phantomie

ja was pamiętam jak chyba nikt, bo jestem maniakalną czytelniczką starych gratek

miły kolego !

o moim przeznaczeniu decyduję ja sama...skąd pomysł, ze jesteś "formocośtam" ? to moja mała obsesyjka ( kto i ch nie ma ? ^_^) dziś jest poniedziałek wiec zdajesz fizyke ...łaaał...POWODZENIA!!! nie ukrywam sie ! pozdrawiam cieplutko

twoja kolezanka

mam problem

zgubiłam soczewki kontaktowe i jestem ślepa!!!!! ;)

he he he

dobra whisky nie jest zla ^_^
nie ma jak zaczynac pic
w podniedzialek ...
cala reszta tygodnia jest
wtedy .... kolorowa ;)))
hi hi hi hi hi hi hi hi hi

rozwazania nad whisky

Upojenie magiczne, w odróżnieniu od innych, bardzo pospolitych i szarych w swojej istocie upojeń, budzi się razem z rozkwitającym kwiatem paproci, kiedy saper szarpie zielony przewód, karciarz stawia swoją córeczkę na trójkę dziewiątek a żona Lota zamienia się w słup soli. Zamiast oglądać się za siebie, żona koncentruje swój wzrok na blacie , chwyta półpełny, półpusty, kieliszek i go przykładnie wypija, objawia jej się upojenie magiczne. Zostaje przedstawiona ulicom bez tabliczek z nazwą i numerami domów, oraz bohaterom bez imion i zawołań rodowych, ratujących dziewice po przejściach. Każdy magiczny zakątek pryska orgazmicznie miejskim wachlarzem przystępnych mitologii, pomiędzy którymi przemykają fantazyjnie zamroczeni nektarem stróże prawa. W magicznej chwili odciskają się magiczne słowa.

KREW

poszukiwana grupa krwi A RH MINUS na TERAZ.Na bialaczke gasnie dziecko. NRTel do mamy 0 604 947 367
POMOZ ALBO PODAJ DALEJ

Postregiment

Zdziecinnie innych bywa bolesnym i denerwujacym doswiadczeniem w naszym zyciu... ale zdziecinnie malo kiedy ma cosik wspolnego z tym czyms, ta czescia dziecka w czlowieku. Bo czesto Ci "zdziecinniali" ludzie gleboko chowaja ta wlasnie czastke.... ujawnaijac negatywne aspekty a tego pieknego spojrzenia na swiat tego "czystego", " niezabrudzonego" podejscia do zycia, braku leku przed opinami innych...
Powiem szczeze ze bardzo sie boje ze ja juz tez to zatracilam, choc bardzo sie przed tym bronie...

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (3 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry