Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Postregiment czesc 2

Tak sie zamyslilam ze zdan zapomnialam po dokanczac, tak wiec przepraszam ze to tak bardzo chaotycznie wyszlo... ale chyba juz niebede tego poprawiac, jak czegos niezrozumiesz to pytaj... zostawie to tak a sama udam sie w kraine rozmyslan...

PS Milej nocki wszem i wobec zycze...

dzisiaj

to ja bede pic

Cytokininko

Wiem.Jest różnica pomiędzy dzicinnoscią danej osoby (i wła nie to jest czasami bardzo
irytujące- choć do takiego wniosku dochodzi się z reguły po jakims czasie...)
Fakt...ja sam długo nie chciałem sam sobie przyznać, że moje dzieciństwo juz sie skonczyło,
ale nie chciałem się oszukiwac...ten piękny czas juz bezpowrotnie minął...nie ma sensu się oszukiwać...

Postregiment

pelen dekadentyzmu czlowiek.
optymizm optymizm
a nuz kiedys bedziesz jezscze dzieckiem

Bajkopisarzu!

Milo ze jestes dawcą krwi... ale nie masz zupełnie racji. Ja tez jestem dawcą i wiem ze wszelkie apele o krew szczególnej grupy nie są bezpodstawne. Sama mam 0Rh- (podobnie jak moja matka). Wczoraj dzwoniłyśmy pod podany w apelu nr telefonu- za późno- dziecko podobno juz nie żyje.

Clemm

co za pech

ile dzieci umiera dziennie na swiecie?
ie nie od bialaczki tylko od nadmiaru olowiu?

?

nie wiem ilu ludzi umiera na świecie dziennie...
ale jesli jest jakis sposob zeby uratować choćby jednego człowieka- to chyba nie zawadzi spróbować?
W sumie mozna jak ty wybrać obojętność i dożyć szczęśliwie dziewięćdziesiątki. true....

Clemm

wole probowac ratowac samodzielnie jedna osobe niz wzywac na ratunek inne, a 99 moze Ci sie samo znajdzie.

poza tym wydaje mi sie ...

zalosne ze ktos takie rzeczy prawi tutaj.

od tego jest bank krwi.

gratuluje pomyslu.

a jesli SLUZBA ZDROWIA NIE POMOZE

to ja w nic nie wierze

CZeść kaczor

Wlazłeś już? odpisz

fate

Dzieki. To mnie podbudowalo.Sa jeszcze wsrod nas nalogowi gratkowicze.GRATKA GÓRĄ.........

droga Fate

te slowa pisze w chwili ogromnego wzruszenia- wlasnie zostalem absolwentem naszej niezwyklej szkoly i na dodatek mam mature!! ( niesamowite , prawda? ) bedac dzisiaj w szkole wpadlem na chwilke na lekcje do Rusaja - lza sie w oku kreci ! ( on chyba naprawde jest niesmiertelny) , dla takich momentow warto bylo meczyc sie te 4 latka. zycze powodzonka i wytrwalosci ( IX chyba jednak nie jest wiezeniem )

p. s . Fate

ogromna prosba! dbajcie o nasza szkolna stronke internetowa, o poczet sztandarowy, przywroccie radiowezel!!! ( pani ryba nim rzadzi ) , drukujcie gazetki( ta Odry jest naprawde niezla, ale ta tej no...... Asi Wolskiej to totalna porazka z mocno feministycznymi tekstami ! ) Twoje artykuly sa..... intrygujace i maja swoich zwolennikow- tak trzymac! oczywiscie wszystko w miare mozliwosci - wiem , ze sprzet w rad. jest nienajlepszy, sam to sprawdzalem . pozdrowionka

p.s 2

mala dygresja w kwestii przeznaczenia - zaufaj mi , ze o swoim " fate" nie decydujesz sama ( polecam ksiazke D. Diderota - " Kubus fatalista i jego pan " ) czlowiek juz dawno przestal byc " kowalem wlasnego losu"

IXtka, 9tka, dziewiatka!

ehhh, to byly czasy- popalanie za wegielkiem, 1000 plusow u Rusaja, testy z geografi u Ryby zaczerpniete z rocznikow statystycznych z czasow ZSRR... tak mi sie tylko przypomnialo, niesmiertelne wspomnienia, choc z tak dawna przeciez...
pozdrawiam wszystkich absolwentow i obecnych dziewiatkowiczow!

hi , all of you !!!

a ja mam coś czego wy nie macie !

Ciri

zapominasz o tym ze starzy znajomi chca piwo pic

pifffffko...

ja nie zapominam, ja po prostu jeszcze nie wrocilam ;)
poki co usycham z pragnienia polskiego pifffka, na szczescie w norweskiej lodowce czeka na mnie francuskie winko:)

Ciri

a kiedy "wielki powrot"

darki

Jesli tu bywasz to goraco pozdrawiam.

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry