Widok
Cytokininko
Wiem.Jest różnica pomiędzy dzicinnoscią danej osoby (i wła nie to jest czasami bardzo
irytujące- choć do takiego wniosku dochodzi się z reguły po jakims czasie...)
Fakt...ja sam długo nie chciałem sam sobie przyznać, że moje dzieciństwo juz sie skonczyło,
ale nie chciałem się oszukiwac...ten piękny czas juz bezpowrotnie minął...nie ma sensu się oszukiwać...
irytujące- choć do takiego wniosku dochodzi się z reguły po jakims czasie...)
Fakt...ja sam długo nie chciałem sam sobie przyznać, że moje dzieciństwo juz sie skonczyło,
ale nie chciałem się oszukiwac...ten piękny czas juz bezpowrotnie minął...nie ma sensu się oszukiwać...
droga Fate
te slowa pisze w chwili ogromnego wzruszenia- wlasnie zostalem absolwentem naszej niezwyklej szkoly i na dodatek mam mature!! ( niesamowite , prawda? ) bedac dzisiaj w szkole wpadlem na chwilke na lekcje do Rusaja - lza sie w oku kreci ! ( on chyba naprawde jest niesmiertelny) , dla takich momentow warto bylo meczyc sie te 4 latka. zycze powodzonka i wytrwalosci ( IX chyba jednak nie jest wiezeniem )
p. s . Fate
ogromna prosba! dbajcie o nasza szkolna stronke internetowa, o poczet sztandarowy, przywroccie radiowezel!!! ( pani ryba nim rzadzi ) , drukujcie gazetki( ta Odry jest naprawde niezla, ale ta tej no...... Asi Wolskiej to totalna porazka z mocno feministycznymi tekstami ! ) Twoje artykuly sa..... intrygujace i maja swoich zwolennikow- tak trzymac! oczywiscie wszystko w miare mozliwosci - wiem , ze sprzet w rad. jest nienajlepszy, sam to sprawdzalem . pozdrowionka
IXtka, 9tka, dziewiatka!
ehhh, to byly czasy- popalanie za wegielkiem, 1000 plusow u Rusaja, testy z geografi u Ryby zaczerpniete z rocznikow statystycznych z czasow ZSRR... tak mi sie tylko przypomnialo, niesmiertelne wspomnienia, choc z tak dawna przeciez...
pozdrawiam wszystkich absolwentow i obecnych dziewiatkowiczow!
pozdrawiam wszystkich absolwentow i obecnych dziewiatkowiczow!