Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mała Zabko

czytałam Twoje texty w gratce, więc pozdrawiam serdecznie jeszcze raz i dziękuje...

...

Z zainteresowaniem zjadłem absolwentów, 28 było

Romano, już się spieszę

Wystawiać duszę na widok publiczny. Miej choć tę odrobinę szacunku i zaproponuj jakiś dobry alkohol zanim zaczniesz wysuwać takie oczekiwania...

Nigdy na Zawsze

Jaki jest Twój cel?

Witjacie

Ano, że Anonse nas powoli zaczynaja likwidowac, zawitałem tu i widzę, że bywa tu także Kiwdul, Witaj.
Witam zreszta wszystkich, którzy maja chęc w życiu do poznawania zdań innych ludzi

Fate

nasze zakonczenie roku bylo naprawde wzruszajace a to min. za sprawa naszych kolegow z mlodszych klas - jezeli bralas udzial w tym no.... przedstawieniu to serdeczne gratulacje , bo bylo napr. ok. ( byloby jeszcze lepiej gdybym nie musial kwitnac polowe imprezy ze sztandarem w dloni .... chociaz w sumie trudno bylo mi sie z nim rozstac , ale coz...zycie.)pozdrawiam

?

Co wynika z rownania Einsteina ?

PLAGIAT

CO SIE DZIEJE ?

Beta

plagiat robi prace dyplomowa
dzisiaj napisze
mowil zebys sie o niego nie martwila

Dzisiaj skonczylismy

prace
z plagiatem

Człowieczku

O które z jego równań ci chodzi? Zależność pomiędzy masą a energią, czy może o efekt fotoelektryczny? No w sumie był jednym z wielu, lecz tym jedynym wyniesionym na publizne ołtarze badaczem który umożliwił zapoczątkowanie mechaniki kwantowej, podważył podstawy mechaniki klasycznej (choć sam dokładnie tego nie opracował, poruszanie się przy prędkościach bliskich prędkości światła opracował dokładnie Lorenz) a co z tego wynika, postęp.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (241 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry