Widok

Marietta i obsluga klienta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W momencie zawierania umowy z salonem w gdyni panie sa tak mile ze az za... (dodam okolo pol roku szybciej..) potem juz mniej w trakcie przymiarek.
W chwili odbioru czyli na dzien dwa przed slubem grzecznosc sie konczy...
dochodza nieprzwidziane koszty a to stanik nagle nie pasuje ktory pasowal w trakcie przymiarki i trzeba kupic u nich... a to suknia za krotka (a co pani sobie wyobraza to jest suknia do wypozyczenia...)
W kazdym badz razie nie polece ich zadnym moim kolezankom...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja popieram Kaske i na pewno nie jestem konkurencja! zostalam tak samo potraktowana. Panie byly bardzo mile dopoki nie zaplacilam. pozniej juz ciezko bylo sie dogadac. Przy kazdej kolejnej przymiarce nikt nie mial juz dla mnie czasu. Szczerze odradzam ten salon!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram w całości Zainteresowany. - Konkurencja nie śpi.
Ja też kupowałam suknię na Władka IV i jestem bardzo zadowolona.Panie bardzo miłe i serdeczne do końca!!!Nawet po odbiorze sukni jak się potem na chwilkę przypałętałam do ich sklepu były bardzo miłe mimo tego że juz ich klientką nie byłam.Jak ktoś przed czyś lub kimś ostrzega to prosze podawać konkretne nazwy i miejsca bo takie ogólne rzucanie haseł uważam że jest bardzo krzywdzące i nieprawdziwe...no chyba że robi to konkurencja ;)
Pozdrawiam!!
Ja kupowałam swoją suknię właśnie w Marietcie na Władysława IV koło pogotowia i do chwili odbioru sukni panie były miłe i nie było żadnych problemów. W ich drugim salonie, bliżej hali targowej podobno traktują klientów właśnie tak jak opisałaś
No i co?
do góry