Widok

Marietta i obsluga klienta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W momencie zawierania umowy z salonem w gdyni panie sa tak mile ze az za... (dodam okolo pol roku szybciej..) potem juz mniej w trakcie przymiarek.
W chwili odbioru czyli na dzien dwa przed slubem grzecznosc sie konczy...
dochodza nieprzwidziane koszty a to stanik nagle nie pasuje ktory pasowal w trakcie przymiarki i trzeba kupic u nich... a to suknia za krotka (a co pani sobie wyobraza to jest suknia do wypozyczenia...)
W kazdym badz razie nie polece ich zadnym moim kolezankom...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja wypożyczałam sukienkę w tym salonie koło pogotowia i nie zmąciła mego szczęścia!!! Wybrana w lutym (rabat+welon gratis!!!), w czerwcu była TA SAMA, piękna, pachnąca i czyściutka oraz dopasowana idealnie!!! Dodatki zostały też wkomponowan tak jak chciałam. Panie były bardzo miłe cały czas, zero problemów. Sukienkę potem oddałam i całą kaucję otrzymałam, mimo że miałam zniszczony nieco welonik (złamany grzebień).
Współpracę z nimi oceniam jako udaną i tak myślę czy naprawdę mi się upiekło (patrząc na opinie z forum oczywiście)?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klondonko..To jest byc moze twoje odczucie..co do tego salonu..Ja kupowałam tam sukienke i niespotkałam sie z takimi rzeczami jak opisujesz wyzej..Moze to ty nie byłas miła..i zgrywałas wszystko wiedzaca przed ekspedietkami..Dziwne to twoje opowiadanie..i szczerze jak pisałam wyzej jestem dosc wymagajaca osoba..suknie dobierałam dośc długo..Były ,przymiarki i poprawki..a po wpłacie pieniazków..nie było zadnych nieuprzejmych..zachowań..Co do ekpedietek to prawda ze sie zmieniaja ale tylko ze sklepu koło pogotowia do marietty nizej i na odwrót..Ale w czym problem???taki moze maja system pracy..Tak czy tak wszystkie panie z salonu sa bardzo uprzejme i miłe..przynajmniej tak było u mnie..i mysle ze szukasz dziury w całym..
Czytajac twoje wypowiedzi koldonko nasuwa sie przypuszczenie , ze przeszkadzaja ci te co lepsze salony , wiec moze jestes z konkurencji i takim podlym sposobem chcesz komus zepsuc opinie? Najlepsza opinie ww. salon (y) maja na stronie SPRZEDAM SUKNIE i chyba to jest najlepsza wizytowka - duzo klientow kozystajacych z uslug np. marietty , do ktorych ja tez sie zaliczam i w dodatku jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona!
Wy wszystkie jestescie chyba porabane i to niezle! Jestem KLONDONKA a nie inaczej ? Ciezko zapamietac ? Mam w dupie wasze opinie , bo widze , ze sie na niczym nie znacie , a zwlaszcza na tym , ze wlasciciel powinien nas w tylek calowac za to , ze u niego kupujemy a nie ekspedientki trzymac. Takie sa moje zadania , zeby mnie samo szefostwo obslugiwalo i ubieralo , czuje sie wtedy dowartosciowana i szanowana i tego wymagam , a tu nigdy nikogo nie ma do mojej dyspozycji . Jestem klientka i moge sobie zyczyc co mi sie podoba . Same ekspedientki mnie nie zadawalaja. Boze to....chyba nie ja to wszystko pisze ..........??????????? to tylko zla energia sie podemnie podszywa.
ale zostałam sklonowana, zunifikowana...
wczoraj zapomniałam jescze dopisać, że chciałam pogratulować Mariettcie za zajęcie zaszczytnego miejsca podczas ostatnich targów weselnych oraganizowanych w Holiday Inn pod patronatem Weselnika! Niestety sklep ten nie załapał się na miejsce w głównej sali, ale gdzie... na holu, z boku w tyle, zapomniani, z marnym stojakiem... Uważam to było odpowiednie miejsce dla Marietty, i życzę Wam, aby Wasz sklep tez został pominięty i zapomniany..
Szczerze mówiąc śmieszą mnie wypowiedzi, że jestem konkurencją bo uważam, że tyle było napisane na tym forum o tym sklepie, że powinnyście w końcu miec jakieś inne kontrargumenty i zdobyć się w swoich komentarzach-odpowiedziach, docinakach na większą ORYGINALNOŚĆ!!! Poza tym takie maile są ostrzeżeniem, każdy z nas ma swój wybór i do niczego nie jest zmuszany i to każdy z nas decyduje dokąd pójdziecie szukać tej jedynej wymarzonej... A może istnieją metamorfozy i Panie ze sklepu a przede wszystkim właściciele nabiora ludzkich odruchów...
Ty masz jakies Obsesyjne wizje..idz sie leczyc dziewczyno!! Nikt nie ma zamiaru zapamietywać Twojego głupiego niku..Bo rzeczywiscie jest Głupi..Wez sobie to do serca dziewczyno..i nie wypowiadaj sie wiecej bo widze ze nikt nie moze miec zdania odmiennego niz ty!!,,Jestes zakapleksioną..osoba ....daj sobie na luz!!!!
do góry