Widok
no nie, ja tylko byłam na przymiarce, Panie sobie popatrzyły na moje plecy, pozaznaczały coś szpilką i tyle, a tydzień później już ją odbierałam, to tylko kwestia wyprucia zamka, wszycie takiej patki i zrobienie z dwóch stron dziurki, a suknia nie straciła na fasonie, nawet powiem, że zyskała, bo teraz leży jak ulał i jak się ścisnę mocniej w pasie, to jestem jak OSA ;))
denerwuję się bardzo, gdy tylko zaczyna się jakaś rozmowa o ślubie żołądek wiąże mi się na supełek:)) od wczoraj łykam persen, zacznę go chyba popijać meliską:)
i musze nastawiać się dobrze psychicznie, że wszystko na pewno się uda
a w dzień ślubu muszę zapomnieć o wszystkich ludziskach, którzy będą siedzieć za nami w kościele:)) nie cierpię wystąpień publicznych:/
fajnie masz, że masz tydzień więcej:)
i musze nastawiać się dobrze psychicznie, że wszystko na pewno się uda
a w dzień ślubu muszę zapomnieć o wszystkich ludziskach, którzy będą siedzieć za nami w kościele:)) nie cierpię wystąpień publicznych:/
fajnie masz, że masz tydzień więcej:)
:-) z tego co ostatnio czytam, to żeby gwałtownie przytyć należy: najeść się pierogów, napić wody gazowanej i zjeść co najmniej kilko soli (bo to podobno sprawia że się "puchnie") no i moja rada ... pić dużo kawy - ona zatrzymuje wodę.... no i co już jest wiadome - w drugiej połowie cyklu ;) (wiecie jakiego) waży się co najminiej 3 kilko więcej ;)
no to teraz jakies rady na szybkie chudnięcie ;) przy okazji...
.
no to teraz jakies rady na szybkie chudnięcie ;) przy okazji...
.
ej no ja nie wiem, ale ja az takich wahań wagi to nie mam ;))
troche schudłam i już ;)) gorset specjalnie sobie przerobiłam na sznurowany, żeby można było dokładnie dopasować, a spódnica spaść mi z bioderek nie spadnie ;)) jak będzie za luźna na kilka dni przed ślubem to zjem sobie kilo pierogów ;))
troche schudłam i już ;)) gorset specjalnie sobie przerobiłam na sznurowany, żeby można było dokładnie dopasować, a spódnica spaść mi z bioderek nie spadnie ;)) jak będzie za luźna na kilka dni przed ślubem to zjem sobie kilo pierogów ;))