Widok

Marietta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Babeczki!
Czy któraś mi moze powiedziec coś o Marietcie, tej na Władka IV? Bo zamówiłam u nich suknie i chciałabym poznac Wasze opinie o tym sklepie...pliz

Ślub 27 sierpień 2005
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam suknie z Marietty, o wszystko pytaj w salonie, a zdobedziesz odpowiedz na pytania,

polecam, mają piękne suknie:)

A tez długo czekałas na suknie?

Ślub 27 sierpień 2005
image
nie wiem ile się czeka, wiem że dobrze zarezerwować 3 miesiące przed

image
ja też mam zamówioną u nich
przymiarka już za tydzień:)
brakuje mi u nich dodatków, mają też mały wybór bolerek
ale suknie śliczne
moim zdaniem potencjalna panna młoda wchodząc do takiego sklepu powinna móc się ubrać od stóp do głów
mam jeszcze zastrzeżenia co do obsługi z jednej strony panie bardzo miłe i skaczą koło klientki, z drugiej sama musiałam pytać o welon i rękawiczki i to przy drugiej wizycie, bo one nie pomyślały by od razu do sukni coś dobrać.
ale to tak żeby się do czegoś przyczepić, generalnie nie jest źle:))

image
Ja miałam suknię z Marietty i wszystko było ok. Na suknię czekałam chyba z miesiąc, ale oni zawsze dają sobie trzy miesiące. Koło dostałam gratis tzn. wypożyczyłam za kaucją więc nie trzeba kupowac. Salon jest ok. i miłe panie.
No ja kupowałam w Mariettcie- nie jest to ten szyk i elegancja co w Agnes obok- ale za to suknie ciekawsze. Troszkę mała przebieralnia. Panie miłe,doradziły mi tak, że jeszcze zaoszczędziłam. Ostateczne zdanie wyrażę po majowych przeróbkach:) Właściwie jestem zadowolona z wyboru.

ja rowniez zamawialam sukieneczke w Mariettcie.moja opinia? sukienka wisi od tygodnia u mnie w szafie:) od poczatku do konca wszystko idealnie.przymiarki, dopasowanie-wszystko jak powinno byc. obsluga fachowa, szcegolnie podziekowania dla pani kierowniczki. sukienke zamawialam pod koniec stycznia, odebralam ja tydzien temu. dostalam gratisy-welon, stanik pod gorset i stroik do wlosow, bo akuray byla taka promocja. naprawde polecam ten salon.pozdrawiam.kasia.
ja mam sukienkę z Marietty słowa złego na salon powiedziec nie mogę a moja sukienka sobie wisi na wieszaczku i na sobotę czeka, mało jej zostało raptem dni trzy
ja wszystko załatwiałam w salonie Marietta w tym bliżej szpitala, i tez jestem zadowolona, kupowałam suknię pod koniec tamtego roku, jak była promocja i dostałam do tego gratis długi welon, na przymiarke byłam umówiona 4 kwietnia i Panie czekały w tym dniu na mnie, wszystko to co było zapisane na umowie do przeróbki zostało zrobione i wczoraj, czyli po tygodniu odebrałam juz gotową, odprasowaną suknię ;)) i do tego gratis halka (tzn. wpłaciłam kaucje, jesli jej nie uszkodzę to mi oddadzą pieniązki).....
ja jestem zadowolona ;)) i życzę żeby każda przyszła Panna Młoda była tak zadowolona jak ja ;))

image
image
zastanawiam się jak to jest że macie tak szybko suknie w domu
mnie kilka razy zapewniano w sklepie, że przymiarka musi być na początku tygodnia, w którym jest ślub, a odbiór dzień przed.. ze względu na wahania wagi przyszłej panny młodej.. hmm..

image
ej no ja nie wiem, ale ja az takich wahań wagi to nie mam ;))
troche schudłam i już ;)) gorset specjalnie sobie przerobiłam na sznurowany, żeby można było dokładnie dopasować, a spódnica spaść mi z bioderek nie spadnie ;)) jak będzie za luźna na kilka dni przed ślubem to zjem sobie kilo pierogów ;))

image
image
nECHENA POWIEDZ CZY PRZERABIAŁAS GOTOWY GORSET NA SZNUROWANY? CZY MOŻE BYŁ JUZ USZYTY TAKI DLA CIEBIE???

przerabiałam, suknia orginalnie była uszyta tak, że gorset był zapinany na zamek, ale ja ze względu na funkcjonalność wolałam mieć wiązany, więc mi panie przerobiły ;)) teraz jak będę ja sprzedawać to będzie w wielorozmiarowa ;))

image
image
Wiesz Nacheba, ja też nie przypuszczam żebym miała aż takie wahania wagi:))
Ale Panie kilka razy mnie zapewniały, ze tak będzie najlepiej, że przyszłe Panny Młode potrafią bardzo nieoczekiwanie albo przytyć albo schudnąć..
no nic, termin przymiarki już ustalony na przyszły poniedziałek..

image
denerwujesz się ?? bo ja już spać nie mogę ;))
a Ty masz o tydzień szybciej ślubik ;))

image
image
Nacheba duzo zachodu jest z takim przerobieniem sukni??? i czy nie traci fasonu?

:-) z tego co ostatnio czytam, to żeby gwałtownie przytyć należy: najeść się pierogów, napić wody gazowanej i zjeść co najmniej kilko soli (bo to podobno sprawia że się "puchnie") no i moja rada ... pić dużo kawy - ona zatrzymuje wodę.... no i co już jest wiadome - w drugiej połowie cyklu ;) (wiecie jakiego) waży się co najminiej 3 kilko więcej ;)

no to teraz jakies rady na szybkie chudnięcie ;) przy okazji...
.

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
witch dopiero teraz zwróciłam uwagę na Twój romantyczny ticker;))

a co do kawy to słyszałam, że się chudnie przy piciu dużych ilości, poprawia przemianę materii.. i faktycznie przy piciu kawy często biega się sioosioo:)))

image
a bo ja się dopiero teraz zalogowałam ;) hi hihi
co do kawy to się ząbki żółte robią ;-) jestem ciekawa co tak naprawdę powoduje picie kawy (oprócz uzależnienia) ... :)

image
[/url]
[/img]
Ja po takiej kuracji z toalety bym nie zeszła. Dziękuję, ale chyba nie skorzystam ... hihihihihih !!!!

Ślub 27 sierpień 2005
image
no nie, ja tylko byłam na przymiarce, Panie sobie popatrzyły na moje plecy, pozaznaczały coś szpilką i tyle, a tydzień później już ją odbierałam, to tylko kwestia wyprucia zamka, wszycie takiej patki i zrobienie z dwóch stron dziurki, a suknia nie straciła na fasonie, nawet powiem, że zyskała, bo teraz leży jak ulał i jak się ścisnę mocniej w pasie, to jestem jak OSA ;))
denerwuję się bardzo, gdy tylko zaczyna się jakaś rozmowa o ślubie żołądek wiąże mi się na supełek:)) od wczoraj łykam persen, zacznę go chyba popijać meliską:)
i musze nastawiać się dobrze psychicznie, że wszystko na pewno się uda
a w dzień ślubu muszę zapomnieć o wszystkich ludziskach, którzy będą siedzieć za nami w kościele:)) nie cierpię wystąpień publicznych:/
fajnie masz, że masz tydzień więcej:)

image
za 2 tygodnie mam obronę magisterki, chyba tez się już zacznę szprycować persenem albo czym tam innym co działa ;)
dziewczyny, ja się stresuję bardziej od was !!!!!!

image
[/url]
[/img]
ee tam obrona to pikuś;))
mnie to czeka w lipcu:)

image
spoko, Witch, obrona to nic strasznego - wiadomo, ze TEGO egzaminu sie nie oblewa :o)
hehe, madrala ze mnie, ale przed swoja obrona tez panikowalam

ja tez niecierpię wystąpień publicznych......koszmar,
robie to tylko dla mojego Tomaszka ;))
ale jestem nastawiona pozytywnie,
tylko denerwuje mnie to, że nie mogę dostać kilku rzeczy, które sobie upatrzyłam....no ale cóż, mam jeszcze chwilkę czasu.... ;)
a czego szukasz??? Może można Ci jakoś pomóc???

np. chciałabym kupić taki wazon, dość wysoki, "chudy", z mlecznego szkła, no żeby nie był przeźroczysty, tylko biały ;))
wiecie gdzie można kupić takie wazoniki ????
Nie ma co Dziewczyny..... w zmienianiu tematu jestescie najlepsze ....!!!!!!!! buchacha hihihih
do góry