Widok

Maroko Agadir?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na tegoroczny urlop we wrześniu chcemy wybrać się z mężem i córeczką (14 miesięcy) do Maroka. Jakie są Wasze wspomnienia z wakacji w Maroku? W jakim hotelu rezydowaliście, co ciekawego widzieliście i generalnie jakie są Wasze ogólne przemyślenia dotyczące zachodniego wybrzeża Afryki;) Polecacie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z dzieckiem? Nie radzę. Chociaż Maroko wspominam miło, to potworny brud jeszcze przyprawia mnie o mdłości. A Agadir...hmmm, okropne miasto. Ja byłam na własna rękę, wypożyczonym autem objechałam sporą część Maroka - i taką formę polecam. Spałam w rewelacyjnych riadach - niestety niedostępnych w ofercie naszych biur.
Ja również byłam w Maroku, mieliśmy objazdówkę 7 dniową . Nie wiem czy dziecko by wytrzymało taki wyjazd, wydaje mi się że z takim dzieciątkiem to bardziej coś stacjonarnego. Jak chcecie zobaczyć całe Maroko to musicie nastawić się na wielogodzinne przemieszczanie z miasta do miasta. Maroko bardzo polecam ale jednak bez dziecka :)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (119 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (104 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry