Widok

Masaże i akupunktura

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy korzystałyście kiedykolwiek z zebiegów masażu w Gdańsku?

Ja walczę ze straszną migreną, nie ma konkretnej przyczyny, męczę się od 8 lat, wielu lekarzy odwiedziłam, robiłam wiele badań.

Nie pomagają mi żadne leki przeciwbólowe i antymigrenowe. Nic kompletnie. Porady "babuni" też się nie sprawdzają.

Nie korzystałam jedynie z masażu / akupunktury.
Dzisiaj rozmawiałam z osobami (ale nie z pomorskiego), którym jedynie masaż w pewnym stopniu zminimalizował ataki migreny...

Postanowiłam, że skorzystam też... Co mi tam...
Tylko gdzie ja w tym tłumie masażystów znajdę kogoś niedrogiego, poleconego, sprawdzonego itp. itd. ...

Dlatego pytam Was, może same macie w tym temacie doświadczenia.

Dzięki za wszelkie informacje.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beata, w Gdyni przyjmuje taki jeden Chińczyk...chodziła do niego moja koleżanka z pracy na masaż i akupunkturę, ona też ma straszliwe migreny. Mogę zapytać o namiary, jednak moim zdaniem w jej przypadku skutek był krótkotrwały. Niby było lepiej, a teraz znów to samo...

beatka moja sąsiadka jest masazystka

Tonący chwyta się brzytwy...
Ja po ostatnim ataku jestem zdesperowana... zaczęłam liczyc te dni, które straciłam przez osiem lat...
szok :O

nie chcę tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja mama chodziła do kogoś przyjmującego w budynku basenu na Wajdeloty. Ale jakoś efektów nie było, ani po masażach, ani po akupunkturze.

Beatko, jeśli ktoś by mi powiedział, że jego zdrowie naprawiło się po takich zabiegach, to bym stwierdziła, że jedynymi przyczynami jego choroby był stres i inne czyniki psychologiczne... Więc lepiej by zrobił, gdyby kasę wydał na psychologa, nie na takie czary-mary. Bo tak, to po krótkiej przerwie spowodowanej relaksacją wszystko może wrócić.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry