Widok

Materiały na ręcznie robione zaproszenia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam !
Chciałabym wykonać samemu zaproszenia ślubne, zatem....
Mam pytanie do osób robiących je samemu :) Skąd dziewczyny brałyście materiały do ich zrobienia? Chodzi mi o wszelkiego rodzaju listki, gołąbki, obrączki, tasiemki, rafie itd. Na pewno część z allegro;) Wiec prosiłabym o podanie sprawdzonego sprzedawcę.
Wiem , że Dori i Karolinka29 robią i nie ukrywam , że liczę na Waszą pomoc :)

Pozdrawiam.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widziałam też takie artykuły w sklepie papierniczym w Gdyni, nie wiem jaka to nazwa ulicy ale jest równoległa do Armii Krajowej (tam gdzie spółdzielnia lekarska) - kupowałam tam kolorowy papier na winietki

~~~~~~~~~~~~*Ślubowaliśmy 14 lipca 2007*~~~~~~~~~~~~
imageimage
Ja tez kupiłam wiele rzeczy w tym papierniczym - jest bardzo dobrze zaopatrzony. Cała reszte mam z allegro a wszystkich sprzedających sprawdzałam po komentarzach i sie nie nacięłam.
image
image
Super :) Dzięki dziewczyny? Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? A może jakiś sklep w Gdańsku?

A swoją drogą to za Chiny Ludowe nie wiem pod jakimi hasłami szukać takich rzeczy na allegro :/

image
ja kupowałam od GemStore, spróbuj wpisać fuksik, tez ma ich troche

Polecam sklepy dla plastyków STORM w Gdańsku na Ogarnej, na Piwnej i chyba na Uphagena we Wrzeszczu. Duży wybór papieru, dziurkacze ozdobne, koperty, może nawet naklejki - obrączki itp.

Ozdoby typu: wstążki i materiałowe kokardki, kwiatuszki itp można kupić na metry w pasmanteriach :)

image
image
Sklep internetowy PANAKO - polecam!
Mi sie wydaje, ze zaproszenie zrobione wlasnorecznie to jest to. Co prawda ja wyslalam poczta zaproszenia ale zawiadomienia zrobilam w formie filmiku na stronce
http://www.funtuns.com/index.php?lang=pl
Moje zawiadomienie mozecie sobie obejzec pod adresem
http://www.funtuns.com/story.php?movie=41
Normalnie fajowskie jest, i duzo zabawy przy jego robieniu :) Moim znajomym strasznie sie spodobal ten filmik
Pwodzenia w przygotowaniach do slubu!
ja bralam z allegro :) polecam panako, fuksik i mag_mar2 :)

image

image
gem_store super osoba na allegro duzy wybor :) robilam zaproszenia kolezance i wlasnie od tej oosby kupowalam potzrebne rzeczy. duzo kwiatkow itp mozna odszukac w sklepach pasmanteryjnych jednak taniej wychodzi na allegro

image

image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry