Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena Pani Monika jest super projektantką i bardzo dziękuję za współpracę. Dzięki...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 29 czerwca 2026

Artur - ocena W maju tego roku zakupiliśmy z żoną w Kaan Meble dębową komodę, szafkę rtv...
~Artur
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 czerwca 2026

Jacek - ocena Kupiliśmy stół za prawie 10 000 zł i był to najbardziej rozczarowujący zakup...
~Jacek
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 stycznia 2026

Kamila - ocena Zamówiliśmy stół dębowy i krzesła do użytkowania przez pięcioosobową rodzinę...
~Kamila
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 24 czerwca 2026

Stanikowska Monika - ocena Polecam współpracę z izi kuchnie. Super jakość, ekstra fachowcy ;)
~Stanikowska Monika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 czerwca 2026

Jaromir - ocena Szybko i profesjonalnie
~Jaromir
-

dodano: 21 czerwca 2026

Magdalena Borowiec - ocena Kuchnia o której marzyłam została urzeczywistniona przez Pana Adama! Rozmowy...
~Magdalena Borowiec
-

dodano: 21 czerwca 2026

Bartosz - ocena Kuchnia zamówiona w wrześniu , montaż grudzień na I montaż nie zjawił się...
~Bartosz
-

dodano: 19 czerwca 2026

Robert - ocena Jestem bardzo zadowolony z realizacji mebli na wymiar oraz łóżka. Od...
~Robert
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 czerwca 2026

Piotr - ocena Zleciłem firmie umeblowanie nowego mieszkania, kuchnia, dwie szafy i łóżko z...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 czerwca 2026

Katarzyna - ocena Kupiłam tutaj materac i łóżko według mojego pomysłu. Wszystko zrobione...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 czerwca 2026

Paweł Szymański - ocena Bez porównania do marketowych mebli. Świetnie spasowana kuchnia, dbałość o...
~Paweł Szymański
-

dodano: 9 czerwca 2026

Anna - ocena Z pełnym przekonaniem polecam firmę Drewder. Zamówione meble zostały wykonane...
~Anna
-

dodano: 8 czerwca 2026

Iwona - ocena Odradzam. U mnie źle zamontowali okap. Nie można doprosić się zealizacji...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 maja 2026

Katarzyna - ocena Polecam, bardzo miła obsługa, dostałam fajny rabat na materac. Wszystko...
~Katarzyna
-

dodano: 25 maja 2026

Kacper - ocena Bardzo polecam współpracę z panem Adamem. Cała realizacja przebiegła...
~Kacper
-

dodano: 23 maja 2026

Wiesiek - ocena Piękne wykonane, bardzo funkcjonalne
~Wiesiek
-

dodano: 21 maja 2026

Wiktoria - ocena Jestem bardzo zadowolona z wykonania i z czystym sumieniem mogę polecić.
~Wiktoria
-

Agnieszka - ocena Montaż trwa, ale z czystym sumieniem mogę już polecić tą firmę. Pełen...
~Agnieszka
-

Gosia - ocena Ładne i solidne wykonanie, pełen profesjonalizm, wszystko na czas , bardzo...
~Gosia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1938

1609

wątków

do góry