Widok

Media Markt - Nie dla idiotow?

Kazdy slyszal haslo Nie dla idiotow! ale chyba MM robic idiote z kazdego z kogo tylko moze! Przyklad.

Kilka lat temu w MM bylo dosyc tanio, mozna bylo kupic np tv w konkurencyjnej cenie a teraz jest to jeden z najdrozszych sklepow.
A teraz konkretny przyklad.

Ekspres do kawy Krups EA 9000.
Cena w MM Grunwaldzka 3999
Cena w MM kolo Ikei 5499
Cena w MM Gdynia 4999

O dziwo dzisiaj ten ekspres na Grunwaldzkiej podniesli do 5499.

Nie dla idiotow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mogę doradzić dobry ekspres do kawy to polecam firmy JURA ja mam już 4 lata, robi pyszną kawę z super pianką i co ważne działa bezawaryjnie:)
Generalnie bylem zdecydowany na EA9000 ale poczytalem opinie, ze sie psuje na potege. O jurze nie myslalem, poniewaz cena na ekspres, ktory robi kawy mleczne to min 5-6 tys. Rozwazalem De Longhi i Saeco. Ale po wybraniu kilku modeli (3-4,5 tys) poczytalem opinie w necie i takze wiele osob narzekalo na duza awaryjnosc. W miare rozgryzania tematu doszedlem do Nivony i Boscha/Siemensa. Najwyzszy model Boscha w Polsce 50621 kosztuje ok 2200 a ma te same funkcje co ekspresy Seaco/DeLonghi/Krups za 3-5 tys. I jak do tej pory wszystkie (!!!!!) opinie o tym Boschu sa pozytywne i nie ma narzekania na psucie sie.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry