Widok

Mial byc "Cud Gospodarczy" a jest wielki SMROD Tuska

"Tusk zapowiedział m.in. likwidację ulg na internet i podniesienie składki rentowej o 2 punkty procentowe po stronie pracodawców. Zapowiedział także przedłużenie wieku emerytalnego do 67 lat, tyle mają pracować i kobiety i mężczyźni. "
I co zatkalo PO-wskie lemingi ??? Czy juz widzicie ze Tusk was oklamywal, ze ma byc SUPER "jesli tylko wygramy wybory" w kampanii w 2007r., ze "ludzie beda wracac do pllski z zagranicy, bo to sie bedzie oplacac. Ja na szczescie juz dawno temu z Polski wyjechalem i nie zamierzam wracac przez najblizsze lata. Na szczescie mam juz wypracowana na zachodzie pewna emeryturke ;o) i nie dokladam nic do bankrutujacego ZUSu. Polecam Wam tez taka opcje, a poza tym
Wspolczuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Reasumujac nawet Kaczynski, ktory tyle przeszedl i czasem traci kontakt z rzeczywistoscia jest i tak o wiele mniejszym zlem niz KLAMCA i OSZUST Tusk !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes OKRUTNY Helewicz tyle ci powiem.
Zobaczymy co bedzie kiedy Ty stracisz najbliizszych jak sie bedziesz zachowywal - czego Ci nigdy nie zycze.
Tak jak uzgodnilismy to Wy spowodowaliscie smierc prezydenta Lecha Kaczynskiego.
Gdyby PiS rzadzil w 2010r. to na pewno nie byloby chamskich przepychanek premiera z prezydentem i wchodzenia w jego kompetencje co spowodowalo tragedie tak wielu osob.
Przypomnijmy ze lo Lech Kaczynski wygral wybory z Tuskiem zdobywajac az 54,04% !
A ze J.Kaczynski traci kontakt z rzeczywistoscia, ale i tak sie trzyma to twardziel i na pewno nie zagraza nikomu kto jest uczciwy i sprawiedliwy.
Resztka sil walczy o Polska Racje Stanu...
Szkoda, ze wiekszosc Polakow, oglupianych przez medialna nienawisc tego nie rozumie...
Skoro traci kontakt z rzeczywistością, Twoja słowa, to powinien poddać się leczeniu psychiatrycznemu i nie piastować żadnych funkcji publicznych. Osoba tracąca kontakt z rzeczywistością zagraża sobie i otoczeniu.

Komisa ds. nacisków nie była w stanie znaleźć dowodów, gdyż gros z nich zostało z pewnością zniszczonych. Pozostali za to prokuratorzy z rozdania Ziobry, którzy wcześniej czy później poczują, że nie warto dłużej ukrywać prawdy o mrocznych czasach rządów PIS i IVRP.
PIS nie ma innego interesu w posiadaniu władzy, niż władza sama w sobie - w tej partii interes społeczny nie jest celem, a narzędziem do spełnienia celu; taki drobny niuans.

Różnica jest zasadnicza - być byłym członkiem PO, a być nim w chwili popełnienia zbrodni. Skoro był członkiem PO tylko przez rok, to znaczy, że niewiele zrozumiał z programu partii, a i być może został z jej szeregów usunięty. Idąc dalej, w chwili popełniania zbrodni NIE BYŁ związany z żadną partią polityczną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie rozumiem jaka roznica? ze w chwili zabojstwa czlonkiem PO nie byl?? Ale byl w PO niedlugo wczesniej i prawdobodnie nauczyl sie "polityki milosci" od was, nie bylo go stac potem na skladke i tyle, ale sercem byl z Wami i glosowal z pewnoscia na was...
Co tam prokurator Welna to tak samo jak te rzekome "naciski" PiSu. Obradowala komisja ds. naciskow przez cale 4 lata i chociaz zdominowana przez PO niczego sie nie doszukala, zadnych nieprawidlowosci, wiec nie bujaj w obloczkach. I kto tu spiskowe teorie snuje piszac "PIS bardzo dokładnie zlikwidował wszelkie dowody materialne obciążające ich za nadużywanie prawa" ... ?
"VIII. Nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu!"
Jaki interes mialby miec PiS zeby byc przy wladzy poza dobrem spolecznym???
Kaczynski zyje skromnie i ubogo - nigdy nie chcial sie nachapywac tak jak wielu z Waszych. Po tragicznej smierci brata blizniaka rzeczywiscie czasami traci kontakt z rzeczywistoscia co jest normalne, ale nie zmienia faktu ze jest czlowiekiem dobrej woli i nie mysli jedynie w kategoriach prywatnych interesikow...
Był członkiem ale nie w chwili zabójstwa. Prawie robi różnicę.
Barbara Blida nic nie miała na sumieniu, do dnia dzisiejszego żadne z zarzutów się nie potwierdziły w żadnym postępowaniu. Celem jej zatrzymania był areszt wydobywczy i zmuszenie jej do złożenia obciążających inne osoby zeznań. Prokurator Wełna już zaczyna "sypać" i jest kwestią czasu, gdy inni umoczeni w tę sprawę (i nie tylko tę) zaczną "sypać".
Nie można wykluczyć, że PIS bardzo dokładnie zlikwidował wszelkie dowody materialne obciążające ich za nadużywanie prawa - vide sprawa słynnych niszczarek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Uuuu kolego to cos nieuwaznie i wybiorczo sledzisz ta sprawe albo klamiesz. To byl koles z PO przeczytaj sobie: "Zabójca Marka Rosiaka był członkiem PO"
http://wiadomosci.wp.pl/title,Zabojca-Marka-Rosiaka-byl-czlonkiem-PO,wid,13056051,wiadomosc.html
Samobojcza smierc Barbary Blidy to zupelnie inna sprawa babka z pewnoscia miala wiele na sumieniu i sie bala dlatego popelnila samobojstwo jak wkroczyly sluzby do jej domu. Nikogo z PiSu na miejscu nie bylo...
Przecież to nie był "koleś z PO" o_O Co ty za brednie wypisujesz? Chory na umyśle człowiek zabił drugiego człowieka, tragedia ludzka i tyle - nie szukaj drugiego dna, bo go zwyczajnie nie ma.

Ówczesna ekipa rządząca jest odpowiedzialna za śmierć Barbary Blidy i zapewne Kaczyński, Ziobro, Święczkowski i reszta będą mieli okazję tłumaczyć się przed Trybunałem Stanu, a i może przed sądem powszechnym. Dla mnie to oczywiste, że powinni (i mam nadzieję, że poniosą) odpowiedzialność karną, cywilną i polityczną za to zdarzenie.

Także mogę się z Tobą założyć, że niedługi czas będziemy pisać Zbigniew Z. i Jarosław K.. :)
A tak wogole kolego to odpowiedz merytorycznie na zadane pytanie. Czy ktos z PiSu kogos zamordowal?? No widzisz a "koles" z PO zamordowas posla PiS i co kto ma racje??
Zatkalo dalej umizgi i chamskie zaczepki zamiast merytorycznej odpowiedzi typu:
"Tak to my w PO jestesmy niewporzadku, posycamy nienawisc, bo brakuje nam argumentow i racji i znalazl sie jeden troche bardziej stukniety niz zwykly PO-wiec i chcial zamordowac J.Kaczynskiegom, a zamordowal innego posla PIS"
Dlaczego kolego nie potrafi ci przejsc taka prawda przez gardlo ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki Stankiewicz blaznie? Jest wielu takich ktorzy nie tylko powtarzaja frazesy GW, newsweek, polityka a maja wlasne zdanie i spostrzezenia...
Więc jednak Stankiewicz&Co :)) Wolactwo rozpełza się po kraju i węszy za spiskami, układami...ale ok, ja się dobrze bawię ^_^
Chcialem przypomiec kolego Hal, ze ten koles ktory zamordowal posla Rasiaka z PiS tez byl w PO...
Czy ktokolwiek z PiSu kogos zamordowal ?? Nie slyszalem, wiec to PO sieje nienawisc. Taka jest prawda takie sa fakty...
Nie powiedzialnym, ze uzasadniony i logiczny wywod to "jakis kretynski post", chociaz to by pasowalo do definicji myslenia lemingow...
A Filip, co za Filip ? Nie znam czlowieka...
czy wy jesteście od tego Filipa Stankiewicza, co od czasu do czasu na głównej wrzuci jakiś kretyński post? :)
Tym sie roznia fanatyczni PO-wcy od reszty, ze przedstawia sie argumenty i dowody a oni uciekaja sie do umizgow, glupich tekscikow, a jak juz wyczerpie sie arsenal do obrazania i atakowania. Wszystko bez ladu i skladu i nie da sie ich za nic przekonac.
Dlatego o zacieklych PO-wcach mozna mowic, ze reprezentuja WYZNANIE POLITYCZNE a nie poglady. Poglady mozna zmienic po przedstawieniu logicznych argumentow, wyznania juz raczej nie. Zwlaszcza w przypadkow skrajnych fanatykow D.T. ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
PO-wskie lemingi i ich pelna kultuRwa. Oni inaczej nie moga tylko potrafia pisac "w d.u.p.i.e", "zakuty leb" i "pszegraliscie"... :/
Taka wlasnie duskusja z Wami, a powtarzam po raz kolejny:
Wybory znowu przegrala Polska ! Skoro wygralo PO !
Ja tam juz w Polsce od dawna nie mieszkam. Nie moglem wytrzymac TVN-owskiego prania mozgu i innych smatlawych gazet tj. GW. Polityka czy Newsweek.
Ja tam wole na emeryture isc spokojnie w wieku 62 lat ...i spedze ja na Bahama, Majorce czy w Tajlandii o ile zdrowie pozwoli
Wole to niz biedaemeryturki ktore Was czekaja i walka o prace az do 67 roku zycia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
~/// myśle ze zaraz nam przedstawisz teorie ze brzoza była rakietą i ze białe to czarne a czarne to białe. PIS-orku weż do tego zakutego łba przyjmij że pszegraliście kolejne z rzędu wybory i raczej żadnych już nie wygracie bo chyba Polace maja już dość teori spiskowych i szukania wojenek
Hal - polecam Ci tekst Adama Sikory
"Dlaczego byłem takim idiotą?"

może kiedyś zdobędziesz się na podobną refleksje

Pozdrawia!!
W zasadzie powinienem Ci nawrzucać i to solidnie...ale wiesz co, mam Ciebie i Twoje chore poglądy w d.u.p.i.e - w związku z tym nie wciągniesz w kłótnię.

Tyle mam Ci do powiedzenia, także daruj sobie ewentualne dalsze zaczepki w tym wątku do mojej osoby.
Jesli to prawda to nie ladnie partyjniaczku Hal, nie ladnie...
Gdayby PO nie wygralo wyborow w 2007r. to z pewnoscia katastrofy smolenskiej by nie bylo i nie zgineloby tragicznie 96 osob, i to najwazniejszych w panstwie.
Sianiem nienawiscia wobec s.p. prezydenta Kaczynskiego PO-wcy spowodowali tragiczna smierc 2 prezydentow RP i wielu innych wybitnych osob... +++
I do tego szydza sobie z ofair katastrofy i zastraszaja rodziny smolenskie.
WSTYD I HANBA !
Hal jest umoczony...
ideowy pełowiec

to wina Tuska i Halewicza - bez takich dobrowolnych agitatorow niebyloby sukcesu Tuska
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i co ma to wspolnego z tym, ze udowodnilem Tobie, ze Tusk jest klamca i oszustem. Uargumentowalem to wszystko i obalilem wszelkie twoje pierdu, pierdu.
Popatrz sobie na glosy pod popstami publika jest i tak bardziej po mojej stronie niz po twojej... STCHURZYLES BLAZNIE !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (26 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry