Widok

Mial byc "Cud Gospodarczy" a jest wielki SMROD Tuska

"Tusk zapowiedział m.in. likwidację ulg na internet i podniesienie składki rentowej o 2 punkty procentowe po stronie pracodawców. Zapowiedział także przedłużenie wieku emerytalnego do 67 lat, tyle mają pracować i kobiety i mężczyźni. "
I co zatkalo PO-wskie lemingi ??? Czy juz widzicie ze Tusk was oklamywal, ze ma byc SUPER "jesli tylko wygramy wybory" w kampanii w 2007r., ze "ludzie beda wracac do pllski z zagranicy, bo to sie bedzie oplacac. Ja na szczescie juz dawno temu z Polski wyjechalem i nie zamierzam wracac przez najblizsze lata. Na szczescie mam juz wypracowana na zachodzie pewna emeryturke ;o) i nie dokladam nic do bankrutujacego ZUSu. Polecam Wam tez taka opcje, a poza tym
Wspolczuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oj tam zaraz spam, wszyscy wiedzą że Kaczory były na liscie płac moskwy. Nie ma co dyskutowac z tym faktem. PIS sprzedał wszystko byle sie do władzy dorwac. Zero honoru. To są twarde dowody. Jeden zadzwonił do drugiego bo wiedział ze komórka powoduje zakłocanie urządzeń pokładowych i sie samolot rozbił. Przeciez to widać gołym okiem, jak konurenta weliminował. -//// ma rację. To na pewno jacuś ze zbyszkiem knuli żeby przejąć władze i podpuścili braciszka. Naga prawda bez owijania w bawełnę. -/// ja cie nawet lubie. Ty to wiesz gdzie układ jest i kto kogo smaruje. Ale czemu ty tak tego PIS-u nie lubisz to ja nie wiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki durny spam:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie pamietasz Halewicz jak Palikot nawolywal zeby "J.K zastrzelic i wypatroszyc" w czasie kampanii wyborczej w 2010r. ?
Czy to nie sianie nienawisci i czy to czasami nie podzeganie?
Pare miesiecy po tragicznej smierci brata blizniaka wygadywac takie rzeczy??
Czy to jest ludzkie? Nie to trzeba byc b.zlym czlowiekiem
Zastanow sie Halewicz, bo jeszcze troszke nasiakniesz propaganda a samego cieba ta cala PO-wca nienawisc ogarnie.
Palikot byl wowczas w PO i to nawet wiceprzewodniczacym.
I co lyso, zatkalo??
tusk jest uwieszony na klamce merkelowej bo obiecała mu posade w brukseli. z Rosja mamy przerabane bo tak nie zdywersyfikowalismy deostaw gazu i jak bedziemy za bardzo podskakiwac to nam gaz zakreca albo jeszcze bardziej podniosa cene. Choc i teraz za gaz placimy 3 razy wiecej niz ukraincy.

Kolega zapytal sie dunczyka ile placi za gaz przez caly sezon grzewczy, po przeliczeniu na złotówki wyszło 3 tysiące złotych.

Jesteśmy narodem ktory nie potrafi zadbac o swoj interes.
-------------------------------------------
http://www.instalki-download.pl
Jeden z waszych Siko-Pali-Komo-Niesio-Tusko-z***ow:

"- Brak zainteresowania historią to moja zaleta. Dzięki temu będę mógł chłodnym okiem patrzeć na konflikty naukowców – oświadcza 28-letni Maciej Krupa, szykowany przez PO na dyrektora Muzeum Westerplatte.

Wypowiedź ta stanowi jedną z większych rewelacji ostatnich dni i wręcz olśniewa prostotą. Dotąd spieraliśmy się o wykształcenie kandydatów na stanowiska państwowe. W tej sprawie zresztą nie można niczego Krupie zarzucić. Jako absolwent zarządzania jest fachowo przygotowany do zarządzania wszystkim. Wcześniej jednak wydawało się nam, że ludzie powinni interesować się sprawami, którymi będą się zajmować. Byliśmy w błędzie.

Jeśli człowiek jest jakąś sprawą zaciekawiony, to, siłą rzeczy, ma na nią jakiś pogląd, który przecież uniemożliwia mu jej bezstronne postrzeganie. Jeśli się czymś interesuje, to nie ma do tego czegoś chłodnego stosunku. Tak więc najlepiej kwalifikowany do kierowniczych stanowisk w jakiejś dziedzinie jest człowiek, który nic o niej nie wie i ma ją gdzieś.

Krupa zresztą jest kandydatem idealnym, gdyż – jak sam mówi – nie ma też doświadczenia. Doświadczenie, rozumiemy już, wykrzywiać musi percepcję.

Teraz należy tylko zgeneralizować model Krupy, co do pewnego stopnia już się dzieje, ale niekonsekwentnie – ciągle miewamy do czynienia z ludźmi, którzy interesują się swoimi zadaniami, a nawet mają o nich jakieś pojęcie. Trudność polega także na tym, że kompetencje Krupy są stosunkowo rozpowszechnione.

Jak dokonać wyboru między posiadającymi je licznymi obywatelami, pokazuje znowu sprawa Krupy. Dotąd był on dyrektorem biura poselskiego ministra Sławomira Nowaka, który oświadczył, że na stanowisku dyrektora muzeum musi mieć kogoś zaufanego. Czy jednak tylko Krupa jest zaufanym Nowaka?

Szeroka paleta zainteresowań Krupy to: „piłka nożna, żeglarstwo, narciarstwo, windsurfing, mtb” (to angielski skrót kolarstwa górskiego). W kontekście tej listy, a zwłaszcza jej kolejności, wybór Krupy na szefa Muzeum Westerplatte nie może budzić najmniejszych wątpliwości." B. Wildstein

Czy takie zachowanie nie przynosi wstydu Polsce i Polakom???
czy to Ty Jarek??????????????????Ujawnij się!!!!!!!!
To Wlasnie zachowanie Siko-Pali-Komo-Niesio-Tusko-z***ow to wstyd dla Polakow.

Wymachiwanie wybratorami, sluzalczosc wobec zachodu i Rosji, pisanie "bul" i "nadzieji" to dopiero jest WSTYD i HANBA !!!
Cały czas to robi. Zachowanie Pisomatołków to wstyd dla całego Narodu.
Kiedy pacanie Halewicz PIS zyczyl Polsce upadku??? co za bzdety wypisujesz "pisowskie życzenia rychłego upadku RP" ??????
To PO oddaje Polske Niemcon i Ruskim.
Na cholere Tusk oddaje LOTOS Ruskim - kure ktora znosi zlote jajka, czemu sie zgodzil, ze gazociag polnocny blokuje port w Swinoujsciu???
Hahaha "katolik" Siejesz NIENAWISC Halewicz i sie nie wymiguj, bo to pradwda. A taki Paliglup jak byl czlonkiem PO i nawet wiceprzewodniczacym to ewidentnie sial nienawisc wobez sp. prezydenta Lecha Kaczynskiego, czy wobez ojca Rydzyka nazywajac duchownego Kosciola Katolickiego szatanem czy belzebubem... A ten "slynny obronca krzyza" to nie znam sprawy, ale zawsze mogl byc jakis prowokator, poza tym zabojca posla Rasiaka (byly czlonek PO) to krzyczal ze nienawidzi Kaczynskiego i zamordowal Rasiaka, wiec nie przekrecaj i nie klam.
A czemu nie mozna nazwac kogos zdrajca skoro ewidentnie zdradza interesy Polski i Polakow ??? Zlotowka gwaltowenie traci na wartosci (pona 10% w skali ostatniego miesiaca) a taki Tusk chce ratowac Euro po co zeby Euro wrzoslo do 5-6zl albo wyzej i spowodowac infacje galopujaca czy nawet hiperinfalcje ???
Przecież wiesz, że moje okrucieństwo to metafora, nieprawdaż? :)

Jestem chrześcijaninem, katolikiem, osobą głęboko wierzącą - natomiast moja wiara nie jest bezmyślna.
Negatywna ocena ludzkich postaw (i.e. Rydzyk, Kaczyński) nie ma nic wspólnego z nienawiścią do drugiego człowieka.
Natomiast pisowskie życzenia rychłego upadku RP, zarzuty zdrady wobec Premiera Tuska i Prezydenta Komorowskiego - to już przejawy nienawiści. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek ze zwolenników PO krzyczał publicznie "nienawidzę ich!!nienawidzę ich!!"- vide słynny "obrońca" krzyża:)
Także Twoja egzotyczna logika jest biegunowo odmienna od ogólnie przyjętych zasad logicznego myślenia, co z pewnością jest bolesne dla mnie, patrząc na skrajną bezmyślność Twoją i Twoich współwyznawców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skoro przyznajesz Halewicz zes okrutny to zaden z Ciebie chrescijanin, zaden katolik, a gdzie milosc do blizniego np. do Kaczynskiego czy ojca. Rydzyka. Plujesz na nich jadem tylko dlatego, ze maja inne poglady...
Skoros OKRUTNY tos poganin a nawet SZATANISTA i nie mow zes chrzescijanin... tak jak te Twoje PO z Paliglupem...
Proste, logiczne i dla ciebie bolesne, ale takie sa fakty...
no gdzie żeś polazł, co???
Na jakie twarde dowody? :)))))
Nie z***** sie za swoim Tuskiem Halewicz tylko sie nie z***** w swoim FANATYZMIE ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znowu bezsensowna i idiotyczna odpowiedz partyjniaczka na twarde dowody, tylko zeby cos napisac odpechnac temat... ZALOSNE HALEWICZ !!! A zeby byc w PO to rzeczywiscie trzeba byc OKRUTNYM
poczekaj jeszcze pare lat, wtedy ocenimy Donka Europejczyka Roku

teraz Hale jestes w tj paskudnej sytuacji, ze gebe masz tylko jedna wiec takim bezgranicznym poparciem rowniez ryzykujesz swoja gebe i to, ze sie śpsisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słusznie dzisiaj Premier Tusk powiedział: pokrzyczcie sobie państwo, pokrzyczcie, tylko tyle potraficie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sam skoncz aparatczyku Halewicz z ta PO-wska propaganda. Ja tam do zadnej partii nigdy nie nalezalem i nalezec nie bede
TFUUU BLEEEE PATYJNIACZKU !!! JAK MOZNA BYC W PARTII I TO JESZCZE KOLESIOWSKO-AFERALNEJ PO ???

I przyznaj w koncu, ze TUSK to KLAMCA, TUSK to ZDRAJCA !!!!
Oczywiście, że jestem okrutny - nie wiedziałeś? hie hie hie hie.... Wszyscy to wiedzą:)

Niczego nie uzgadnialiśmy - skończ z tą pisowską propagandą, bo brzydko to pachnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (26 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (719 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry