Widok

Miał ktoś wózek ADAMEX??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziś oglądałam wózki i spośród wszystkich najbardziej spodobał mi się Adamex Royal, przepiękny beżowy, podobno z największą dostępną na rynku gondolą. Gondola rzeczywiście olbrzymia, długa i szeroka, do tego duża spacerówka i fotelik, możliwość montażu tych części w 2 kierunkach. Wielkie pompowane koła 14 cali, na stalowych chromowanych szprychach, dobre amortyzatory i cichy i mocny hamulec. Jedyny minus (a może nie minus??) to brak skrętnych kół.

Szczerze powiedziawszy to zachwycił mnie ten wózek, "leży mi", jakoś mi podpasował, a estetyka jego jest po prostu super jak dla mnie. Do tego cena, 1199 za cały komplet gondola + spacerówka + fotelik. Polski producent.

To będzie nasz pierwszy wózek dlatego byłabym wdzięczna gdyby wypowiedział się ktoś kto może coś powiedzieć o tym wózku, czy warto go kupować?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kupując fotelik dla dziecka powinno się sugerować testami i bezpieczeństwem dziecka. Nie od wczoraj wiadomo że to co dokładają do zestawu i to jeszcze 1399 zł to dziadostwo. Nie ma co tu mieć pretensji do producenta tylko do siebie za brak wiedzy. Żal mi dziecka ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adamex Royal też mi się podobał ! Ładny wizualnie wózek, i slyszalam o nim dobre opinie, ale nigdy nie miałam okazji sprawdzić :)

Luciano, jest dobrym modelem, może warto się rozejrzeć wśród nowszych modeli adamexu ? wygodny bardzo, świetna amortyzacja

Ja mam model Monte z Adamexu i mogę go polecić wszystkim przyszłym rodzicom! Jest na prawdę świetny i bardzo wygodny w prowadzeniu. Wygląda też bardzo nowocześnie i designersko, jest lekki i zwrotny co bardzo ułatwia codzienne użytkowanie :)

Mam, od roku korzystam stale i jestem z niego bardzo zadowolona. Dokładnie to model Vicco - udany wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam akurat Adamex Monte od niedługiego czasu, ale jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Świetny design i duży komfort użytkowania. Wózek marzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam ten sam problem!!! Dziecko 7 m-cy i zostaliśmy bez wózka!!! NIE POLECAM

Ja mam wózek od Adamexu model Vicco i uważam, ze to specjaliści w tworzeniu wózków dla dzieci. Jest idealnie i solidnie wykonany, z bardzo dobrych materiałów. Ma żelowe koła, dobre amortyzatory, jest lekki i bardzo skrętny, co ułatwia codzienne spacery i użytkowanie.

Ja mam Adamex Vicco i muszę powiedzieć, że wózek bardzo mi odpowiada pod każdym względem. Najbardziej urzekły mnie żelowe koła, ponieważ nie ulegają przebiciu, a tym samym mogę swobodnie spacerować po wielu gruntach. Amortyzacja również jest bardzo dobra, z resztą jak wszystko. Wózek mam od kilku miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Służy bardzo dobrze
Implast to ty masz w głowie:-)
No ciekawe jak tam zmiescilas 2 zgrzewki wody ludzie bez kitu tam chleb ciezko bylo wepchac a wode???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziecko 6 mies i peklo na łączeniu jak się ramę składa .nie polecam

Koleżanka miała, była zdaje się z niego zadowolona, może też bym go wybrała ale był za drogi, zdecydowałam się na równie ładny ale sporo tańszy Amelis Hugo, mam wrażenie że jest nawet solidniej zrobiony

Reklamacja w Adamexie koszmar

Posiadam model Monte z podwójnym amortyzatorem, jest ładny i wygodny z dość dużą gondolą, podójnym daszkiem, który chroni maluszka przed wiatrem i słońcem. Jest dostępny w wielu wariantach kolorystycznych, w zestawie ma bardzo stylową, pojemną torbę,w takiej cenie nic lepszego nie znajdziecie.

Tragedia za takie pieniadze i po 2 miesiacach juz na reklamacji
Aaaa pan ktory przyjmuje reklamacje mowi ze 100 %wraca na naprawe
Bede cisnoł o zwrot kasy

jest bardzo ladna barletta new model 2017, wlasnie jutro jade ją zamowic do sklepu :)

Gondola wygląda jak kuweta.

Hej :) U nas ten wózek niespełna drugi miesiąc :) co do zalet to na pewno bardzo przestronna gondola, świetne żelowe koła, blokada cenetralnego amortyzatora i zwrotność więc wszystkie najważniejsze elementy moim zdaniem na bardzo duży plus, a gdybym miała szukać wad to wiadomo swoje waży, no ale jak szukasz wózka wielofunkcyjnego to nie ma się co oszukiwać, tyle co parasolka ważyć nie będzie ;) wiem, że też siostra bardzo sobie chwaliła sobie współpracę z serwisem ich więc w razie problemów nie zostawią człowieka samego sobie :D

A nie macie wrażenia, że wózki z adamexu generalnie z roku na rok coraz lepsze? Bo jeszcze jakiś czas temu można się było spotkać chociażby z negatywnymi opiniami o barlettcie, a teraz już parę moich koleżanek ma i złego słowa o niej nie można powiedzieć, widać że ostro pracują nad tymi wózkami i nie osiadają na laurach, ja sama teraz będę wózek kupować więc czytam wszystko co mi w ręce wpadnie i ten nowy vicco też mnie bardzo kusi i chętnie dowiedziałabym się czy któraś z Was ma już ten wózek i może coś powiedzieć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

do góry