Widok
Miejsce na sesję?
Cześć, dziewczyny
Najbliższe dni to raczej moja ostatnia szansa na zrobienie jakiejś szybkiej sesji po-ślubnej.
Czy możecie polecić jakieś fajne miejsce plener/ nie plener w Trójmieście lub na jego obrzeżach? Wszelkie parki, mola i plaże odpadają :)
Może być jakaś stara fajna brama, budowla, jakiś mur z grafitti, jakieś rury itp. Ewentualnie jakaś knajpka, sklep. Mamy tu całkiem sporo świeżo upieczonych mężatek, więc mam nadzieję, że się czymś podzielicie:)
Najbliższe dni to raczej moja ostatnia szansa na zrobienie jakiejś szybkiej sesji po-ślubnej.
Czy możecie polecić jakieś fajne miejsce plener/ nie plener w Trójmieście lub na jego obrzeżach? Wszelkie parki, mola i plaże odpadają :)
Może być jakaś stara fajna brama, budowla, jakiś mur z grafitti, jakieś rury itp. Ewentualnie jakaś knajpka, sklep. Mamy tu całkiem sporo świeżo upieczonych mężatek, więc mam nadzieję, że się czymś podzielicie:)
rzeźnia w Gdańsku, parking podziemny - np. Ikea lub parking na dachu - Galeria Bałtycka, wieża widokowa - Kolibki, castorama

Uploaded with ImageShack.us

i mocny akcent z Gdańska Oliwy - dla odważnych :) niedaleko Parku Oliwskiego

Rzeczywiście dla odważnych! A gdzie to dokładnie jest? Myślałam, że w miarę znam Oliwę :)
Co do pleneru, to ja polecam punkt widokowy w Sopocie. Widok na Sopot, plażę itd. Chyba, że nie tylko plaża ale i widok na plażę odpada, to wtedy nie polecam. Byłam tam w niedzielę na spacerze i zakochałam się w tym miejscu :)
Co do pleneru, to ja polecam punkt widokowy w Sopocie. Widok na Sopot, plażę itd. Chyba, że nie tylko plaża ale i widok na plażę odpada, to wtedy nie polecam. Byłam tam w niedzielę na spacerze i zakochałam się w tym miejscu :)
Fajne miejsca :) Dzięki!
PannaWeselna: Ta wieża to na kolibkach jest super(muszę zlokalizować gdzie dokładnie jest)! No i szczurek też wymiata :)
Marynarka: Bez problemu można tam wejść i popstrykać? Bo myślałam o tym miejscu, ale nie wiedziałam czy mnie ochrona jakaś nie pogoni..
Vesna: a gdzie ten punkt widokowy w Sopocie? Mówisz o tej latarni przy molo?
Indygo: Stocznia, chciałabym bardzo, ale podobno tak z ulicy wejść raczej nie można, potrzebna jakaś przepustka czy coś tam
PannaWeselna: Ta wieża to na kolibkach jest super(muszę zlokalizować gdzie dokładnie jest)! No i szczurek też wymiata :)
Marynarka: Bez problemu można tam wejść i popstrykać? Bo myślałam o tym miejscu, ale nie wiedziałam czy mnie ochrona jakaś nie pogoni..
Vesna: a gdzie ten punkt widokowy w Sopocie? Mówisz o tej latarni przy molo?
Indygo: Stocznia, chciałabym bardzo, ale podobno tak z ulicy wejść raczej nie można, potrzebna jakaś przepustka czy coś tam
gosiulek- w tej chwili stocznia jest otwarta. Nawet samochodem tam pare razy wjechałam jak do Buffetu szłam (klub na stoczni) i od dawna nawet w zeszyt się nie trzeba wpisywać. Zawsze możesz zadzwonić i zapytać czy z fotami nie będzie problemu. Spółka zarządzająca to chyba Synergia i pewnie do nich trzeba by z zapytaniem. Więc bez paniki i telefon w łapkę!
dom ze szczurkiem - Gdańsk Oliwa Cystersów 3
wieża widokowa Kolibki - dojechaliśmy do Tłustej Kaczki za Klifem i potem trzeba pod górkę kawałeczek dojść, sporo ludzi dojeżdża tam samochodami, jednak nie wiem którędy, będzie można na nią wejść do 31 października od 8 do 18-ej, w zimie jest zamknięta
http://www.gdynia.pl/wypoczynek/informator/241_50603.html
wieża widokowa Kolibki - dojechaliśmy do Tłustej Kaczki za Klifem i potem trzeba pod górkę kawałeczek dojść, sporo ludzi dojeżdża tam samochodami, jednak nie wiem którędy, będzie można na nią wejść do 31 października od 8 do 18-ej, w zimie jest zamknięta
http://www.gdynia.pl/wypoczynek/informator/241_50603.html
Gosiulek, to jest punkt blisko Opery Leśnej. Dochodzi się drogą prawie pod Operę, jakieś 300 m przed bramą będzie tabliczka "Punkt widokowy 200 m" czy jakoś tak :) Idzie się takimi schodami w górę, troszkę męczące ale ładnie :) Niedaleko jest też taki stawik-jeziorko (jakbyście zdecydowali się np na 1-2 zdj takie bardziej typowo plenerowe) i co fajnego to jeszcze niewielki skatepark - może też być klimatyczne całkiem i niepowtarzalne :)