Widok

Miejsce na sesję?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć, dziewczyny

Najbliższe dni to raczej moja ostatnia szansa na zrobienie jakiejś szybkiej sesji po-ślubnej.

Czy możecie polecić jakieś fajne miejsce plener/ nie plener w Trójmieście lub na jego obrzeżach? Wszelkie parki, mola i plaże odpadają :)

Może być jakaś stara fajna brama, budowla, jakiś mur z grafitti, jakieś rury itp. Ewentualnie jakaś knajpka, sklep. Mamy tu całkiem sporo świeżo upieczonych mężatek, więc mam nadzieję, że się czymś podzielicie:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
w jakim watku i jak jeszcze bedziesz sie chwalic?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten crazy room beznadzieja, osobiście nie chciałabym takiej pamiątki, zbyt sztuczne i kolorowe, miejsce raczej na sesję urodzinową dla dziecka niż dla dorosłych młodych małżonków
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a w którym się już pochwaliłam? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
kia - dla Ciebie beznadzieja, dla innych oryginalne miejsce na sesje w zamkniętym pomieszczeniu.

Mamy też "normalny" plener i takie szalone, sztuczne, przekoloryzowane miejsce jest dla nas fajnym dopełnieniem całości

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak crazy room prezentuje się na żywo zdjęcia mogę podesłać na maila).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
daj już spokój madzienkaja, za wszelką cenę starasz się skupić uwagę innych na sobie, no i jakoś wygląda mi to tak jakbyś była "amabasadorem" tych fotografów, którzy nie tak dawno dosyć nachalnie reklamowali się tutaj na forum, a teraz wygląda na to, że tobie przypadła ta rola. Nie wiem, może w związku z tym, że sesja za darmo to coś za coś, w każdym bądź razie wątek dotyczył miejsć na sesję, podałaś propozycję i wystarczy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie te fotki co taki hałas o nie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewa nie chce skupiać uwagi na sobie w żadnym wypadku :) Jeśli tak to zostało odebrane - przepraszam :) Nie taka była moja intencja...

A czemu ambasadorem? wkleiłam ich dwie fotki na forum i to jest wg Ciebie nachalna reklama?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
według mnie fajny ten crazy room jako alternatywa dla pleneru zimą plus coś w grubych ubraniach na dworze. Mi to raczej dla dziecięcych sesji nie pasuje bo raczej takie psychodeliczne to wnętrze a nie po dziecięcemu radosne. Takie moje zdanie. Ja mam ślub we wrześniu to raczej się załapię jednak na sesję na dworze.Ale z dwojga złego lepsze to niż np. jakiś szpital dzieciecy czy coś. Dla mnie to masakra robić zdjęcia w miejscu gdzie kiedyś pełno było cierpienia, bo szpital mi się nie kojarzy jakoś pozytywnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego te zdjęcia zostały usunięte?
Ja bardzo prosze o zdjecia bo sami zastanawiamy sie nad sesja tam...bardzo prosze:
asiennka@interia.pl
indygo - fotki usunęłam, bo nie chce "skupiać za wszelka cenę uwagi innych na sobie" i nie chcę "w każdym wątku się chwalić".

Chciałam tylko pokazać miejsce, ale jak od razu dostałam ostrzał to się chowam :)

asiennka - zdjęcia poszły mailem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry