Widok

Mieszkanie -NOWE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam do szprzedania nowe mieszkanie , zakupione u dewelopera-SEMEKO-lokal ma 56,7 m2; znajduje sie na Ip; jest dwustronny (pln.-pld. - balkon od strony pld.); posiada 3 pok. w tym jeden z aneksem kuchennym. Polecam to mieszkanie gdyz znajduje sie w kapitalnym miejscu z fajnymi widokami i jednoczesnie blisko centrum Rumi i kolejki SKM (doslownie 5min.). Cena: 6000/m2 brutto co daje nam 340 200,00 DO NEGOCJACJI!!! (zaznaczam, ze mieszkanie bedzie posiadalo drzwi antywlamaniowe, drzwi wewnetrzne do pokoi i lazienki, zamontowana armature biala, wykonczone podlogi (wykladzina dywanowa) jak równiez sciany i sufity, oczywiscie sa gniazdka, wlaczniki, punkty swietlne, parapety zew. i wew.)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a

up

Beatko odpowiedz masz na skrzynce

Stroną sprzedającą jest klient SEMEKO. Nowy nabywca będzie mógł przejąć prawo własności do mieszkania na podstawie cesji, której dokona obecny właściciel w oparciu o zgodę SEMEKO. W przypadku zainteresowania podam kontakt do tej osoby aby już bezpośrednio z nim dogadać szczególy.

no to mąż ma do sprzedania ? Czy znajomy ? kto sprzedaje ? z kim się kontaktować ? kto konkretnie jest stroną sprzedającą ? mąż ? semeko ? czy znajomy ?
up

ponawiam propozycję, jeszcze jedno,komuś znajomemu robimy przysługę a nie my sprzedajemy mieszkanie.POZDRAWIAM:)

up

kochana żabko, kiedy były takie ceny? W zeszłym roku. Ja nie ukrywa,że mój mąż pracuje w Semeko i ma do sprzedania mieszkanie.Nie jestem anonimowa.

Cena: 6000/m2 brutto.jaka cena te mieszkania byly w sprzdazy za 3400/m2 brutto a to ze twoj maz pracuje w semeko to nie zmnaczy ze to jest jakas okazja

Odpowiedzi wysłałam na e-maila

O który blok chodzi? Ten niżej, czy ten wyżej? Czy jest komórka lokatorska?

ul.Podgórna w Rumi i jak wcześniej wspomniałam jest niesamowita lokalizacja a co do garażu będzie można.

już jest do kupna

Dokładnie... imo cena okej... ale z te 10 000 - 20 000 pln myśle można utargować ;)

Z drzwiami wew., białym montażem w łazience, wykończonymi ścianami i podłogami to nie jest "stan developerski", tylko pod klucz - czyli można się wprowadzać. Developerski to jest goły tynk na ścianach (bez gładzi gipsowych), niepomalowane, bez białego montażu, bez drzwi i podłóg.
Można prosić nazwę ulicy....oraz czy istnieje szansa zakupu garażu???

pozdrawiam
wydaje mi sie ze cena lekko wygorowana zwlaszcza ze stan deweloperski:)plusem jest tylko nowe budownictow...pozdrawiam:)
bardzo proszę o odpowiedz na maila:) dzięki:)

Kiedy to mieszkanie będzie mam na myśli czy już jest czy dopiero będzie do kupienia?

do góry