Widok

Mieszkanie na Przymorzu

Cześć,
mieszkam w Warszawie ale bardzo podobają mi się Wasze nadmorskie tereny - ten piękny deptak od Gdańska aż po granicę Gdyni. Chciałbym kupić sobie małe 2 pokojowe mieszkanko - w ciągu roku wynajmowałbym studentom a w wakacje miałbym dla siebie. Znalazłem trzy inwestycje na przymorzu: 4 żagiel, 4 oceany i Albatros i Aviator na Zaspie. Te dwie ostatnie to trochę chyba daleko od morza (za to całkiem chyba niezłe na wynajem), chyba cenowo najatrakcyjniejszy żagiel. Co myślicie, gdzie kupić mieszkanie z takim przeznaczeniem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wbrew pozorom wszędzie będzie blisko do morza :)

Osobiście wybrałabym Albatros - deweloper Robyg. Właśnie kupuję u nich mieszkanie tylko w innej inwestycji. Zawsze można się z nimi dogadać.

Sama lokalizacja - dla mnie rewelacja. Pod nosem Real, Alfa, banki, dentysta, kościół. Do SKM niedaleko, kawałek dalej Galeria Przymorze.

4 Żagiel to praktycznie rzecz biorąc inwestycja obok. Odległość między nimi to ok. 1km. Podobnie jest z Aviatorem i 4 Oceanami.

4 Żagiel będzie chyba najbliżej plaży (nie mam 100% pewności).

Moim zdaniem kieruj się przede wszystkim opiniami nt. deweloperów, jakością wykonania, dopiero później ceną.
Najbliżej plaży rzeczywiście chyba wypadają żagle, z drugiej jednak strony są one najdalej od tramwaju co może mieć znaczenie w przypadku wynajmu.
Największy hałas od ulicy będzie zapewne w albatrosie i awiatorze.
Pod względem bliskości do kolejki, tramwajów, sklepów chyba najlepiej w albatrosie.
Ceny zakupu najwyższe pewnie w oceanie.

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

do góry