Widok

Mieszkanie w Redzie Semeko

Reda Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ludki, przeglądałam już wątki na ten temat, ale jestem żądna więcej :D
Podpowiedzcie na to zwrócić uwagę podpisując umowę, jak się Wam mieszka, czy naprawde jest horror z parkowaniem (widzialam na forum osiedla, ze tak :), co z tymi podmokniętymi terenami i jak daleko do skm?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi drodzy odświeżam wątek!! I baaaardzo proszę wszystkich, mieszkających i jeszcze oczekujących o wszystkie uwagi, opinie jak się mieszka, o opłatach itd. Bo Chyba właśnie zapada decyzja odnośnie tego czy może będizemy Waszymi sąsiadami ;) Dlatego z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdr.

Bank staje się właścicielem, chyba że kupujesz za własne pieniądze...

Nie podpisywałem umowy przedwstępnej tylko umowę kupna sprzedaży mieszkania... bez wstępnych umów...
Podpisywaliśmy umowę kupna - sprzedaży.

Właścicielami będziemy MY, ale mieszkanie będzie z hipoteką. Umowę kupna sprzedaży jak i akt notarialny jest na NAS.

Namnożyło się różnych inwestorów. Jakbym miała ponownie szukać mieszkania to pewnie znowu bym się zgłosiła do Semeko choć nie wiem co oni teraz stawiają i gdzie. W każdym razie nasz budynek w Rumii jest bardzo dobrze zrobiony, nie mam uwag. Docieplony, bezpieczny, w komfortowej dzielnicy, gdzie w sumie wszystko co potrzebne mam pod nosem (sklepy, szkołę, lekarza).
do góry