Widok

Mikołajki. - pomóżcie ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Już nie długo Mikołajki. Więc postanowiłam zabrać córcię do sali zabaw na zabawę mikołajkową i spotkanie z Mikołajem ;)
Tylko muszę jeszcze kupić jakiś prezent który ten Mikołaj będzie mógł wręczyć Julce.
Macie jakieś pomysły co mogłabym jej kupić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak jakas drobnostke to wlasnie puzle malo elementowe, ciastolina z wykrawkami, kolorowanka, malowanka maluj woda plus "slodycze" moze stroj aniolka,/sniezynki, dzieci lubia przebieranki nawet bez okazji
ale ja robie na mikolajki prezenty hgwiazdkowe dzieciom, bo na gwiazdke tez dostana, i nie bedzie konkurencji czy nasz fajniejszy czy dziadkow (oni bardzo obserwuja co radoche dzieciom sprawilo)
kup moze ksiazeczke
No właśnie też tak myślałam o jakimś drobiazgu, tylko nie chcę aby potem był płacz jak jakaś inna mama postanowi kupić dziecku jakąś drogą zabawkę :/
MartuS noo licz się z tym , że tak wlasnie będzie niestety ..na pokaz :-(
ja bym kupiła malą zabawkę bo zabawka to zabawka :-) + książeczka związana z Mikołajem i Swiętami.
no właśnie ... na pokaz ;/ aż zaczynam powoli żałować że kupiłam ten bilet wstępu ;/ Noo ale myślę że jeśli kupię jej jakąś lalkę to się ucieszy ... oby tylko jakaś inna dziewczynka nie dostała wózeczka dla lalek ... bo będzie masakra ... :(
ja w tym roku kupiłam dzieciakom na Mikołaja puzzle i kinder niespodzianke :)
a gdzie taka zabawa mikolajkowa bedzie?:)
w biedronie od dizs sa pieknie wydane ksiazeczki za 24,99 opowiadania dla dziewczynek,dla chlopcow ,dla maluchow itp ale sa sliczne moze cos takiego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry