Widok

Milość

Ten wątek dedykuje mojej największej miłości , może jak przeczyta to się włączy w dyskusje.Robercie M to dla Ciebie nie wiem jak Ci wyznać to do Ciebie czuje ,że jest mi zawsze smutno jak wyjeżdzasz i z utesknieniem czekam na Twój powrót.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A nie lepiej wyznać swoich uczuć tej jedynej osobie, a nie wygłaszać je publicznie na forum? Co w tym takiego romantycznego? A jak nie przeczyta?...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeczyta;)chcialam by bylo inaczej;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
I spoko. Po to jest HP by mówić, co kto potrzebuje. Robercie M., doceń to publiczne wyznanie :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę nosić koszulkę z wyznaniem kierowanym do ROberta M.
Byle wyznanie było na plecach a koszulka była przewiewna. Stawka do uzgodnienia ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko trzymaj się z dala od narodowców. Mogliby to wyznanie źle zrozumieć ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robercie tak bardzo tesknie jak ja wytrzymam ten tydzien bez ciebie:(
Dasz radę. Zobacz, już jeden dzień minął! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No dam , jakos musze , dobrze ze sa telefony:)mozna slyszec glos ukochanego:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robert gdzie jesteś??tak cicho bez Ciebie i smutno:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może pracuje? :)
Nie wiem, ta odleglosc i rozlaka mnie dobija, Mial zadzwonic a tu nic, cisza, mija godzina za godzina..w oku kreci mi sie łza, nie bedzie mail kto jej wytrzec, pocalowac....
Widać że to pierwszy objaw zakochania..nie miłości.. Zakochanie potrzebuje stałych bodźców, aby te motyle w brzuchu nie.przestały trzepotać.
Miłość jest stała, wytrzymuje próbę czasu (taka banalną, jedno tygodniową) bez problemów.

@Twoja - spróbuj się czymś zająć aby nie myśleć ciągle o jednym. Moim zdaniem trochę już popadasz w skrajność. To tylko moje zdanie...zakochani przecież mają swoje prawa ;)
Ta milosc rozkwitala latami, ale teraz sie dopiero tak naprawde objawila, to nie zakochanie bo to bylo na samym poczatku,, tesknota nawet na tak krotki czas to bardziej symbolem milosci....a i z tygodnia moga sie zrobic 2 tygodnie///
romantycznie na trójmiasto.pl nonono LOL
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (115 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry