Widok

Misie szumisie - macie, używacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy używacie może misia szumisie zastanawiam się nad kupnem może podzielcie się opiniami. Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas sie sprawdził. Dziecko nie zaśnie oczywiście, gdy jest zdenerwowane, płacze itd, ale szumiś zdecydowanie je relaksuje i wydłuża sen. Dobra inwestycja, używamy do usypiania i w ciagu dnia rownież. 9 miesięcy szumu w brzuchu i kontynuacja w pierwszych miesiącach adaptacji - polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
u nas w dalszym ciągu suszarka lepiej się sprawdza niż mis szumiś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
u nas szumiś to największy skarb, mała nie akceptuje smoka a szumiś ładnie ją usypia i wydłuża czas snu
zaczęliśmy od 3 mca i żałuję że tak późno, teraz ma 4 miesiące i zasypia sama w łózeczku z szumisiem w 15min, wcześniej było bujanie od 1 do 3godz na rękach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuję :) może jeszcze jakaś opinia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas też świetnie się sprawdza szumiś. Jednak wiem, że nie u każdego dziecka się sprawdza. Puść szumy z youtuba lub odkrzacz/suszarka i będziesz wiedzieć czy maluch to lubi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś jeszcze?

u nas niewypał :( jesli chodzi o szumy, mieliśmy od urodzenia ale nasz 8mc lubi się nim bawic :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry