Widok

Mleko Mami LAc . Opinie .

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mleko Mami Lac . Ktos Slyszal opinie ? nie ma fluoru i cena atrakcyjna ..

http://mamilac.pl/sklep/product.php?id_product=12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
estem zachwycona mlekiem MamiLac. Od początku musiałam dokarmiać moją Małą, bo nie najadała się moim mlekiem. Miała straszne problemy brzuszkowe.,kolki, brzydką, śmierdząca kupę i bardzo płakała. Myślałam, ze to też przez to że mieszam pokarmy - mój i te wszystkie mleka, niestety przerwałam również z tego powodu karmienie piersią. To wszystko było strasznie trudne. Próbowałam 4 rodzaje różnych mlek dostępnych w sklepach, przeciw kolkom, ulewaniu, itd oraz wszystkiego na kolki Sabsimplex, espumisan, gipewater, itd. Znalazłam w internecie MamiLac i zakupiłam. Szczerze powiem, ze bałam się wprowadzać kolejnego mleka, zwłaszcza takiego, o którym mało mogłam poczytać w sieci, ale po kolejnych męczarniach naszej Małej zaryzykowaliśmy... Na szczęscie. Właściwie już na drugi dzień kupa była super, regularna. Do tego kupiłam butelki Dr Brown i kolki i wszystkie inne problemy się skończyły. Od tamtej pory zużyliśmy już myślę ok 20 puszek mleka MamiLac 1 i jest super. Dziś zamówiłam już kilka puszek MamiLac 2 i mam nadzieję, że sprawdzi się tak jak mleko początkowe.
Obsługa sklepu bardzo ok i pomocna, zaraz po wpłacie wysyłają, przesyłka jest w 2 dni. Zamawianie tylko przez internet, jest trochę problematyczne bo trzeba pamiętać żeby wcześniej zamówić, żeby się nie skończyło zanim przyjdzie nowa przesyłka.
Nie zgadzam się z opiniami, że to syf, nie wiem jak może ktoś tak pisać kto nie próbował. Skład witaminowy jest dokładnie taki sam jak w innych mlekach - sprawdzałam. A to ze kraje 3 Świata, a nas Polskę to jak traktują te wielkie koncerny??
Mleko produkuje polska firma, której trudno się przebić przez wielkie korporacje, która nie nabija ceny mleka reklamą. Inne mleka były nawet prawie 3 razy droższe a moja córka cierpiała męki. Cena myślę, nie ma tu specjalnego znaczenia. Mnie osobiście przekonuje fakt, ze mleko produkowane jest w Polsce, przez mała polską firmę. Myśle też, że po prostu trzeba spróbować, jednemu dziecku służy to innemu co innego, nie ma reguły. Dla mojej córki i dla nas MamiLac się sprawdziło, wręcz wybawiło nas z cierpień i bezsennych nocy. Wspomnę jeszcze ze odpukać Mała super się rozwija, świetnie rośnie i przybiera na wadze miarowo. Pomyślałam, że podzielę się tym wszystkim, bo ja sama nie mogłam nic znaleźć w sieci.
wiem ze na tej stronie jest :) ale dziekuje ;)
jeśli będziesz chciała kupić Mami Lac, to jest dostępny też w internetowym sklepie 'do domku' w cenie 12,99zł. na terenie Trójmiasta przywożą zamówienie nawet tego samego dnia i dostawa może byc gratis - przeczytasz na ich stronie. na allegro też dostaniesz. pzdr
wiem Ulka :) dzieki :P tylko za daleko mam ten polo market a mam jeszcze 4 opakowania mleka po 300 gram :) bo mala musze odchudzic bo codziennie i deserek i obiadek wiec tylko je 2-3 razy mleko :) bo kaszek tez nie moge bo piediatra zabronila bo bardziej tuczaca jest :)
Aga, wiem, że byłyście na Nanie. W Polo Market 350 gram jest teraz za 9,99 :)
no wlasnie moja siostra je kupuje i mowi ze jest super i nie smakuje tak jak inne jak jedzenie dla rybek :) a ne ma fluoru jako jedyne mleko ..
Wcvześniej w necie znalazłam opinie i niektóre mamy uważały, że skoro na eksport Bliski Wschód, Azja, Afryka, to musi być 'syfiaste' i że nieznany producent. Była afera ze słoiczkami do których dodawano mięso drobiowe odkostnione mechanicznie i to wieloletniej renomowanej firmy, więc nie ma reguły dot. producenta i jakości jego produktów. Spotkałam się również z pozytywnymi opiniami na temat tego mleka i kupiłam. Używam właśnie 2gą puszkę nr 3. Małej zasmakowało, bardzo lubi je pić, nie ma żadnych skutków ubocznych (patrz: alergia, luźna kupka etc). Z mojej strony - składniki mleka i ich ilości ok, super się rozpuszcza w wodzie (drobniejszy proszek), że jest w puszcze (lepiej się nabiera mleko) i cena rzeczywiście atrakcyjna.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry