Widok

Mleko Nan AR- czy ma byc takie geste??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, do tej pory dawalam Malej kilka razy mleko modyfikowane, karmie piersia ale ostatnio pary razy zdarzylo mi sie ze zabraklo mi mleka i wtedy dawalam jedna porcje mm. Dawalam NAN 1 HA, ale ulewalo jej sie po nim troche wiec pediatra zalecila NAN 1 AR przeciwko ulewaniu. Maz jej dzisiaj zrobil to mleczko jak mnie nie bylo, i wyszlo strasznie geste, Mala nie mogla go wypic. Czy ono ma takie byc?? Moze mam zly smoczek od butelki bo mam taki 0+, albo cos z tym mlekiem nie tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przypuszczam że problem może być w smoczku, bo mleczko AR jest zagęszczone, ale nie aż tak żeby dzidzia nie mogła go wypić. A smoczek O+ ma maleńką dziurkę, przez którą AR nie przelatuje.
Tak to mleko jest o wiele gęstsze niż normalne, ja używałam smoczka 2 bo przez 1 nie leciało niestety :(
image
image

image
Czyli smoczek 3+ powinien wystarczyc, czy lepiej kupic 6+?
ja mysle ze starczy 3+ ale i tak bedizesz pozniej uzywac 6+ wiec kup oba i zobacz z ktorego lepiej leci :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

do góry