Widok

Mleko modyfikowane gotowe do spożycia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy może wie któraś czy można gdzieś dostać takie mleko modyfikowane w małych butelkach, gotowe do spożycia jak dają w szpitalach do dokarmiania maluchów? Pomyślałam, że to bardzo wygodne na spacery itp i jestem ciekawa czemu tylko w szpitalach się z czymś takim spotkałam.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w aptekach

na allegro
ostatnio w auchan widziałam i zapytaj może w akpolu
np. http://www.aptekadziecka.pl/product-pol-7135-Bebiko-1-90ml-mleko-w-plynie-gotowe-do-spozycia-RTF.html
http://www.apteka-natolinska.pl/produkt/2638/123/Dzieci/Bebiko_1_RTF_mleko_poczatkowe_w_plynie_90ml.html

swego czasu też szukałam tego mleczka ;) i nigdzie nie było - wywiało ze wszystkich aptek stacjonarnych i internetowych ;)

Bebiko, Bebilon i Nan http://allegro.pl/listing.php/search?string=rtf&category=99333&description=1&sg=0
kupowałam w aptece przy kolejowym tam na rogu..w tym zielonym budynku...oczywiście nie pamietam jak się nazywa ta apteka :) sprowadzali mi nawet na zamowienie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, będę szukać :)
image
image
apteka w carrefourze na morenie
w cerfurze na morenie maja w aptece
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a próbowałaś takiego gotowego z butelki? candia jest ochydna. smak i zapach odrzuca! i dla mnie to jest powód, żeby maluchowi nie dawać. innych firm nie próbowałam. może też nie są zbyt smaczne i stąd mała popularność?
moj Syn byl karmiony Bebiko 1 RTF przez pierwsze 2,5 tygodnia zycia. Najpierw w szpitalu na Klinicznej, dwa dni po wyjsciu znalezlismy sie na prawie dwa tygodnie na Polankach gdzie tez dostawal to mleko.

Wychodzac do domu chcialam kupic takie mleko ale akurat byl z nim problem zeby dostac. Pani dr z Polanek mowila ze nie ma sensu, bo to jest to samo co w proszku ale kilka razy drozsze ;)
i faktycznie w smaku i zapachu nie widzielismy roznicy, Mlody pil tak samo chetnie.
ja mam do sprzedania 5 sztuk Mleko Nan Pro 1 w buteleczkach takie jak daja w szpitalu
jak cos daj znac na jolantaostr@gmail.com

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry