Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również dopisuje się do listy Ola i Dawid 14 lipiec 2012r. Złota Róża:)
My również 14/04/2012
Magda i Kamil Sala POD ANIOŁEM W GDAŃŚKU
Dopisuje się do listy, Emilka i Michal 7 czerwca 2012, sala : Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung :)
przepraszam pomylka 8 czerwca !!
melduje sie!

12 maja - Sunniva (Aga & James): sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty (bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
Emka jesteś już na liście ;) może nie ze wszystkimi szczegółami ;)
ale dziękujemy za dodatkowe informacje ;);p
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem,
My jesteśmy juz na liście Marzena i Paweł 25 sierpień 2012
mamy kamerzyste videogroszek,sala Agrotka osłonino,zespół Party ;)został fotograf ;)
hihi to już wiem kto zajął mi videogroszka ;)
DOPISUJĘ SIĘ:
2 czerwiec 2012- zajazd Czardasz, sala kolumnowa, zespół Voice, Kościół w Gniewinie

POzdrawiam:)
Witam wszystkich,

A ja sie tak wciąż przyglądam ale nie ujawniam ;)
Ale może czas :)
21 kwietnia 2012 Karolina i Jarek - Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni (o.o. Jezuici), Oberża pod Turbotem, Fotograf - mój Szwagier :), Zaproszenia - Siostra :)
Olimpia, to widze, ze moja parafia :) być może się znamy również prywatnie "z dzielni" ;) ;)
Witam nowe dziewczyny :) coraz więcej nas nawet w kwietniu :)

A ja mam pytanie dotyczące kościoła. My planujemy w Mikołaju w Gdańsku, czy jest jeszcze ktoś taki??
Bo ciągle się zastanawiam czy to dobry wybór, bo nie chcemy u mnie w parafii a parafia mojego narzeczonego jest trochę daleko od sali.
hej dziewczyny, końcu mam czas wiec odrazu pisze co mam załatwione, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja kościoła i sali najprawdopodobniej azalia z Elbląga,natomiast największy problem mamy z orkiestra...Natomiast całe wesele i ślub w hotelu kahlberg w Krynicy Morskiej. pozdrawiam was
My w Mikołaju mamy. Jak słyszałam od znajomych, którzy brali tam ślub byli zadowoleni :)
Milena 86 a masz już zaklepany termin? Bo wyczytałam że dopiero od 1 lipca zapisują na 2012. Chciałabym iść wcześniej, ale nie bardzo mamy czas a zależy mi na konkretnej godzinie i mam nadzieje że będzie wolna ;). A jesteś parafianką? Czy macie tam nauki? Bo wiem, że maja takie warunki tam
Witam wszystkich :-) Mamy już troszkę załatwione wiec się dopisuje :-)
Paula i Jarek :-))) Dzień 18 Sierpnia 2012 :-)
Wodzirej: Robert Jakubek
Foto: Fotogrupa :-)
Video: Videogroszek :-)
Kościół: Katedra Oliwska :-)
Wesele: Roma Łapino (namiot) :-)

Mamy pomysł na obrączki ale jeszcze poczekamy z ich kupnem. Teraz jestem na etapie szukania sukienki. Nic na razie ciekawego nie znalazłam, ale na szczęście jest jeszcze trochę czasu :-)

Wódeczkę będzie nam robił teść wiec mam nadzieje ze będzie smakowała hi. Samochód tez już mamy zarezerwowany ( w starym style ) :-)

Zastanawiam się nad prezentami dla gości i dla rodziców , trochę z tym ciężko. Nie znalazłam jeszcze nic ciekawego wszystko takie proste i bez pomysłu, a nie chciałabym przecież aby nasz prezent się potem kurzył u kogoś na polce. Jak macie jakieś pomysły to piszcie proszę :-)

To na tyle dziewczyny. Udanych pomysłów życzę :-) i Do usłyszenia :-)
heh skład kamerzysta fotograf mamy ten sam :)
rany jak czytam Wasze posty to włosy mi siewieją :/ ja mam slub 26 maja 2012 a praktycznie niewiele zalatwione, a niektore maja juz wizazystki poumawiane, firmy dekoratorskie. Naprawde o tyle wczesniej trzeba sie z ato brac, czy robicie to dlatego, że się Wam chce :)
Jeśli zależy ci na tym aby mieć udane wesele i wynająć ludzi i firmy które są sprawdzone to niestety ale trzeba to dużo wcześniej załatwiać, ponieważ wiele dat już jest pozajmowanych nawet dwa lata wcześniej. (wiem to bo sama załatwiałam wszystko dużo wcześniej). Nam zależało na konkretnej dacie wiec chciałam aby wszyscy się dopasowali do naszej daty a nie my do wolnych terminów osób przeze mnie wynajętych :-)
Nie ma nas tez dużo w kraju z powodu pracy, wiec to był kolejny powód dlaczego tak szybko wszystko chcemy mieć z głowy. :-)
pozdrawiam

Inne tematy z forum Sport

Sport (5 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

do góry