Widok
Zapraszamy naąIV Pomorska Galę Ślubną
21 listopada Hotel Murat
Kameralna atmosfera.
Kawa, herbata, soki i kruche ciasteczne gratis dla odwiedzających.
Nagrody - Suknia Ślubna o wrtości 5000 zł
- Biżuteria Ślubna o wartości 1000 zł
- Dwa komplety biżuterii
- Komplet zaproszeń ślubnych
- Rabaty na usługi ślubne i wiele innych atrakcji.
- Degustacja Tortu Weselnego.
Wstęp wolny
21 listopada Hotel Murat
Kameralna atmosfera.
Kawa, herbata, soki i kruche ciasteczne gratis dla odwiedzających.
Nagrody - Suknia Ślubna o wrtości 5000 zł
- Biżuteria Ślubna o wartości 1000 zł
- Dwa komplety biżuterii
- Komplet zaproszeń ślubnych
- Rabaty na usługi ślubne i wiele innych atrakcji.
- Degustacja Tortu Weselnego.
Wstęp wolny
ja pierdziele :p to szybko już:P:P my na razie mamy salę zarezerwowaną, dj na oku (musimy się z nim skontaktować jeszcze), wódkę chcemy kupić przed nowym rokiem, ze względu na wzrost podatków, a do kościoła pójdę jakoś w czerwcu, bo ksiądz powiedział, że nie mamy co się spieszyć, bo jest małe obsadzenie terminów.. a reszta to od stycznia :D
to ze ktos planuje szczegolowo wesele nie oznacza odrazu ze jego zwiazek skazany jest na niepowodzenie i ze nad nim nie pracuje, co ma piernik do wiatraka? my nasze wesele planowalismy rok z kawalkiem z sala akurat nie mielismy problemu bo chcielismy wziac slub w piatek a piatki nie ciesza sie az tak duzym zainteresowaniem,ja chcialam zaczac szybciej planowac, przymierzac suknie, wymyslac dekoracje, to sprawialo mi ogromna frajde i zaluje ze to juz za mna. ten czas byl dla mnie jednym z najpiekniejszych okresow w zyciu i nigdy go nie zapomne. Po cholere krytykujecie? czy takie wypowiedzi beda konstruktywne dla kogokolwiek? jesli ktos chce to niech planuje slub i przez5 lat to jego sprawa i jego zycie! a dlaczego ma rezygnowac z czegos co jest dla niego przyjemnoscia?
Muszę przyznać ,że ja salę to już szukałam w sierpniu ale właśnie zmieniłam na inna bo chyba będziemy mieć więcej osób i bałam się że się wszyscy nie pomieścimy, więc ...
Mam już sale, fotografa, dj'a, video, samochód, wódkę,. Szukałam już obrączek i wiemy jakie nam się podobają ale moim zdaniem to jeszcze za wcześnie na kupowanie obrączek i sukienki, którą co prawda też już mniej więcej wybrałam ;-)
W kościele nam powiedziano,że dopiero będzie można się zapisać w czerwcu więc czekamy do czerwca, a w między czasie oglądam zaproszenia na allegro bo mają tam naprawdę fajne zaproszenia za fajną cenę ;-)
Powodzenia w przygotowaniach ;-))
Mam już sale, fotografa, dj'a, video, samochód, wódkę,. Szukałam już obrączek i wiemy jakie nam się podobają ale moim zdaniem to jeszcze za wcześnie na kupowanie obrączek i sukienki, którą co prawda też już mniej więcej wybrałam ;-)
W kościele nam powiedziano,że dopiero będzie można się zapisać w czerwcu więc czekamy do czerwca, a w między czasie oglądam zaproszenia na allegro bo mają tam naprawdę fajne zaproszenia za fajną cenę ;-)
Powodzenia w przygotowaniach ;-))
witam dziewczyny! dołączam się do grona na forum;-) jestem z maja 2012 i tak jak Wy mam już pare spraw załatwionych na szczęście.
widzę czarna84 że mamy podobny gust muzyczny, ja także mam fox art. słyszałam ich na weselu w tym roku w Faltomie i razem z moim Przemkiem od razu się na nich zdecydowaliśmy. grają świetnie! co do restauracji to się wahamy między faltomem właśnie a muratem. fotografa też już mamy na oku, ale jeszcze nie podpisaliśmy umowy.
widzę czarna84 że mamy podobny gust muzyczny, ja także mam fox art. słyszałam ich na weselu w tym roku w Faltomie i razem z moim Przemkiem od razu się na nich zdecydowaliśmy. grają świetnie! co do restauracji to się wahamy między faltomem właśnie a muratem. fotografa też już mamy na oku, ale jeszcze nie podpisaliśmy umowy.
Styczeń
21 stycznia 2012 - Milena86
Kwiecień
21 lub 28 Kwietnia 2012 - szklaudia
28 kwietnia 2012 - kamcia01
Maj
? maja 2012 - elizabet
Czerwiec
2 czerwca 2012 - Ananao
9 czerwca 2012 - maryska372
9 czerwca 2012 - czarna84
23 czerwca 2012 - tymek200221
23 czerwca 2012 - tysia86
30 czerwca 2012 - patka02
Lipiec
7 lipca 2012 - gosiagg3g
7 lipca 2012 - Bronqa
Sierpień
11 sierpnia 2012 - paulen
18 sierpnia 2012 - Ciastko
18 sierpnia 2012 - nadiaaa
18 sierpnia 2012 - Paula i Jarek
24 sierpnia 2012 - NiuniaAdasiowa
21 stycznia 2012 - Milena86
Kwiecień
21 lub 28 Kwietnia 2012 - szklaudia
28 kwietnia 2012 - kamcia01
Maj
? maja 2012 - elizabet
Czerwiec
2 czerwca 2012 - Ananao
9 czerwca 2012 - maryska372
9 czerwca 2012 - czarna84
23 czerwca 2012 - tymek200221
23 czerwca 2012 - tysia86
30 czerwca 2012 - patka02
Lipiec
7 lipca 2012 - gosiagg3g
7 lipca 2012 - Bronqa
Sierpień
11 sierpnia 2012 - paulen
18 sierpnia 2012 - Ciastko
18 sierpnia 2012 - nadiaaa
18 sierpnia 2012 - Paula i Jarek
24 sierpnia 2012 - NiuniaAdasiowa
elizabet - też od dłuższego czasu myślę o Faltomie, miałam tam studniówkę i byłam bardzo zadowolona. Sala balowa jest piękna, a jedzenie pyszne. Faltom prowadzi też stołówkę Akademii Morskiej w Gdyni, zawsze jak mam czas między wykładami to idę na obiadek :-) Na forum spotkałam się tylko z pozytywnymi opiniami. Wyszło jak reklama :-P żeby nie było, to nie reklama tylko dialog :-P