Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszamy naąIV Pomorska Galę Ślubną
21 listopada Hotel Murat
Kameralna atmosfera.
Kawa, herbata, soki i kruche ciasteczne gratis dla odwiedzających.
Nagrody - Suknia Ślubna o wrtości 5000 zł
- Biżuteria Ślubna o wartości 1000 zł
- Dwa komplety biżuterii
- Komplet zaproszeń ślubnych
- Rabaty na usługi ślubne i wiele innych atrakcji.
- Degustacja Tortu Weselnego.
Wstęp wolny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pierdziele :p to szybko już:P:P my na razie mamy salę zarezerwowaną, dj na oku (musimy się z nim skontaktować jeszcze), wódkę chcemy kupić przed nowym rokiem, ze względu na wzrost podatków, a do kościoła pójdę jakoś w czerwcu, bo ksiądz powiedział, że nie mamy co się spieszyć, bo jest małe obsadzenie terminów.. a reszta to od stycznia :D
Hej to ja też jestem do przodu, sala, orkiestra- sporo terminów już zarezerwowanych i fotograf. Został jeszcze kamerzysta ale to w 2011 roku
to ja jestem do tyłu!!! jeszcze nic poza wybraną datą nie mamy....ale myślę że zdążymy do kwietnia 2012 :)
to ze ktos planuje szczegolowo wesele nie oznacza odrazu ze jego zwiazek skazany jest na niepowodzenie i ze nad nim nie pracuje, co ma piernik do wiatraka? my nasze wesele planowalismy rok z kawalkiem z sala akurat nie mielismy problemu bo chcielismy wziac slub w piatek a piatki nie ciesza sie az tak duzym zainteresowaniem,ja chcialam zaczac szybciej planowac, przymierzac suknie, wymyslac dekoracje, to sprawialo mi ogromna frajde i zaluje ze to juz za mna. ten czas byl dla mnie jednym z najpiekniejszych okresow w zyciu i nigdy go nie zapomne. Po cholere krytykujecie? czy takie wypowiedzi beda konstruktywne dla kogokolwiek? jesli ktos chce to niech planuje slub i przez5 lat to jego sprawa i jego zycie! a dlaczego ma rezygnowac z czegos co jest dla niego przyjemnoscia?
ja wódkię mam już kupioną,ale tylko na polter abend. akurat u mnie w stg był spory rabat , więc kupiliśmy
Muszę przyznać ,że ja salę to już szukałam w sierpniu ale właśnie zmieniłam na inna bo chyba będziemy mieć więcej osób i bałam się że się wszyscy nie pomieścimy, więc ...

Mam już sale, fotografa, dj'a, video, samochód, wódkę,. Szukałam już obrączek i wiemy jakie nam się podobają ale moim zdaniem to jeszcze za wcześnie na kupowanie obrączek i sukienki, którą co prawda też już mniej więcej wybrałam ;-)

W kościele nam powiedziano,że dopiero będzie można się zapisać w czerwcu więc czekamy do czerwca, a w między czasie oglądam zaproszenia na allegro bo mają tam naprawdę fajne zaproszenia za fajną cenę ;-)

Powodzenia w przygotowaniach ;-))
obrączki kupujemy przed świętami to będzie nasz prezent
witam dziewczyny! dołączam się do grona na forum;-) jestem z maja 2012 i tak jak Wy mam już pare spraw załatwionych na szczęście.
widzę czarna84 że mamy podobny gust muzyczny, ja także mam fox art. słyszałam ich na weselu w tym roku w Faltomie i razem z moim Przemkiem od razu się na nich zdecydowaliśmy. grają świetnie! co do restauracji to się wahamy między faltomem właśnie a muratem. fotografa też już mamy na oku, ale jeszcze nie podpisaliśmy umowy.
W Faltomie musisz chyba płacić za wynajem sali dodatkowo a w Muracie nie ;-) My tez się zastanawiamy nad Muratem , Mają bardzo ładne Nowe sale. Pozdrowionka
Styczeń

21 stycznia 2012 - Milena86

Kwiecień

21 lub 28 Kwietnia 2012 - szklaudia
28 kwietnia 2012 - kamcia01

Maj

? maja 2012 - elizabet

Czerwiec

2 czerwca 2012 - Ananao
9 czerwca 2012 - maryska372
9 czerwca 2012 - czarna84
23 czerwca 2012 - tymek200221
23 czerwca 2012 - tysia86
30 czerwca 2012 - patka02

Lipiec

7 lipca 2012 - gosiagg3g
7 lipca 2012 - Bronqa

Sierpień

11 sierpnia 2012 - paulen
18 sierpnia 2012 - Ciastko
18 sierpnia 2012 - nadiaaa
18 sierpnia 2012 - Paula i Jarek
24 sierpnia 2012 - NiuniaAdasiowa
elizabet - też od dłuższego czasu myślę o Faltomie, miałam tam studniówkę i byłam bardzo zadowolona. Sala balowa jest piękna, a jedzenie pyszne. Faltom prowadzi też stołówkę Akademii Morskiej w Gdyni, zawsze jak mam czas między wykładami to idę na obiadek :-) Na forum spotkałam się tylko z pozytywnymi opiniami. Wyszło jak reklama :-P żeby nie było, to nie reklama tylko dialog :-P
Paulaa widzę że zasuwasz z tymi przygotowaniami pełną para ;)

ja mam na dzień dzisiejszy tylko sale zarezerwowaną a pozostałymi przygotowaniami zajmę się w po nowym roku...

z kościołem mam jeszcze czas, samochód od znajomych, a resztę jak mówiłam w 2011 ;)
nadiaaa to tak jak ja już zarezerwowałam salę ,a resztę zostawiam na nowy rok ,z orkiestrą mam sprawdzonych znajomych , samochód przyjaciółka chce pożyczyć z kościołem tyko nie wiem kiedy jak my mamy datę 05-05 2012
Kilka dni nie zaglądałam tu i widzę, że sporo nas już jest z 2012, fajnie
Kochani My z MAJ 05-05-2012
no też się własnie zalogowałam i dużo na 2012 ale fajnie
ja też sie dopiero zalogowałam i sie nieco zdziwiłam że tyle osób tak jak ja ma już rezerwację na 2012, ale niestety takie są terminy...jak zamawiałam sale to już były rezerwacje nawet dalsze od mojej nie wspominając o orkiestrze, która czerwiec oprócz mojego terminu i lipiec mieli już zajęty...
Witaj, a jaką datę wybraliście?
Nadiaaa a gdzie wyprawiasz wesele tak z ciekawości? Chcesz się może pochwalić bo zauważyłam , że mamy w tym samym dniu :-) 18.08.2012
do góry