Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
~paula:-) na jakim etapie jesteś w załatwianiu wszystkiego bo ja mam wrażenie ,że czasu mam dużo ,ale jak zadzwoniłam aby zapytać się o Salę to Majowy termin obsadzony I komunią aż zdębiałam rodzice rezerwują już dwa lata w czesniej dziecku sale ....i teraz nie wiem czy dalej rezerwować orkiestrę czy po nowym roku dopiero .... a 05-05-2012 to 1,5 roku aż mam mętlik w głowie ehhh co tu robić ....
help!! SOS ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do muzyki to z tego co wiem, to na 2012 rok dopiero od stycznia beda podpisywac umowy.. teraz masz czas na rozgladanie sie,.. :) albo napisz maila do zespołu ktory Cię intresuje:)
Ananao wiesz co jestem może wybredna bo pracuje w Gastronomi i tych orkiesrt w moim Hotelu przewija się dużo i takich fajnych mogę wymienić tylko,aż 5 moja droga i może panikuje bo widzę jak panikują teraz pary młode uffff
hehe zgadzam sie, ze dobrych zespolow jest bardzo malo :) ja tez jestem wybredna, ale niestety budzet nie jest za duzy i nie moge pozwolic sobie na orkiestre i bedzie dj :):) ale przynajmniej zagra co bede chciala :D:D:D
oo dj też znam dobrych tylko 2 dj Roberto a drugi nie pamiętam .Robert jest super....
rodzice mojego TŻ bardzo często jeżdżą na takie imprezy na których właśnie gra wybrany (prawdopodobnie) przez nas dj... podobno spoko facet - zresztą sami ocenimy w czasie sylwestra :)
To masz fajnie ja spędzam kolejnego sylwestra w Pracy koszmar .....
ja mam wesele 9.06.2010, zawsze chciałam mieć w tym miesiącu;) sale zamawialiśmy jakies 2 miesiące temu i w sali w której chciałam nie było żadnego już terminu wolnego w czerwcu, dlatego sie niego przestraszyłam i zaczęłam z narzeczonym ostre poszukiwania innych fajnych sal, terminy są przerażające ale cóż...wkońcu znależliśmy wymarzoną sale ;) a co do orkiestry to jeśli jest znana i fajna to trzeba sie spieszyć z zamawianiem bo potem są problemy, a o to chodzi w tym dniu żeby był najlepszy i wymarzony ;)
Ewelinka22 ja jak dzwoniłam na mój termin na maja 2012 to zdrętwiałam bo to miesiac komunii wiec dużo zajetych jest ,a sale juz mam na szczescie / mam plan rezerwacji zespołu po nowym roku tylko nie wiem jeszcze kto to będzie :-/
no ja jeszcze nie pracuje wiec moge pozwolic sobie na wyjscie sylwestrowe :) my jesczze w grudniu zarezerwujemy sobie przystrajanie kosciola, fotografa i prawdopodobnie muzyke... i zostana sama male pierdolki :) a no i kosciol:) ale to po nowym roku dopiero :)
ja mam zespół everest z bolszewa, 4 facetów (szukałam bo nie jestem przekonana bo kobiet w zespole weselnym) i polecam, śpiewają świetnie a co najważniejsze fajnie zajmują sie gośćmi, rozbawiają i sie z nimi bawią co wg mnie jest ważne ;)
Ananao a w kościele macie juz termin zaklepany bo ja tam jeszcze nie dotarłam bo o 23 jak kończe to biuro parafialne zamknięte ,a ksiądz to by mnie pewnie nie wpuścił o tej godzinie hehehe wekenndy tez pracuje kurcze :-)
nie, kosciola jeszcze nie, bo ksiadz powiedzial ze spokojnie mozemy przyjsc w listopadzie 2011roku zaklepac termin, bo nie ma u nas takiego ruchu... :)
Ananao oh to pewnie u nas tak samo .... dziękuję za odp czas popracować i zarobić na małą białą z welonem ;-) he
gosiagg3g Jeszcze mnie dopisz 05-05 2012 buzol
hehe :D no to miłej pracy :D ja mam jeszcze przed sobą studia :P tzn końcówka :D ale wtedy na pewno pójdę do pracy i będę ubolewała podobnie jak Ty:):)
no ja już studia mam za sobą :-) fajny czas mam nadzieje że bedziesz pracowała jak normalny człowiek ,a nie jak ja po nocy ,ale kocham prace w Hotelarstwie no można spotkać przyszłego męża :-) hihi
Witam, chciałabym zasięgnąć Waszych opinii o miejscach na zorganizowanie wesela, tzn. my chcemy zrobić tak na 70-80os. i takiej sali potrzebujemy aby oczywiście było jeszcze miejsce do tańca. W sumie spodobał nam się - przynajmniej patrząc na str internetową MAGNAT Dwór Kaszubski oraz Roma w Łapinie. Dopiero zaczynamy się rozglądać. Gdyby ktoś miał jakieś informacje dotyczące tych miejsc, albo jakąś propozycję innego to z góry dziękujemy za pomoc:)
No widze, że przygotowania już powoli powoli do przodu. Plany porobione. No ja już mam sale, dj, kamerzytę, foto, nauki w styczniu, wodka kupiona, zaproszenia kupione także jak narazie wszystko na dobrej drodze. Macie jakieś salony z sukniami albo obrączkami upatrzone ??
sala w Magnacie rzeczywiści jest ładna (byłam na weselu koleżanki) ale jeden minus był taki że strasznie mało jedzenia, z ręką na sercu powiem- trzeba było sie pilnować bo zabrakłoby dla innych gości ;) nie wiem czy to była kwestia zamówienia przez nią czy oferty sali bo napewno maja kilka ofert cenowych ale wiem że za tanio też tam nie jest...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry