Widok
~paula:-) na jakim etapie jesteś w załatwianiu wszystkiego bo ja mam wrażenie ,że czasu mam dużo ,ale jak zadzwoniłam aby zapytać się o Salę to Majowy termin obsadzony I komunią aż zdębiałam rodzice rezerwują już dwa lata w czesniej dziecku sale ....i teraz nie wiem czy dalej rezerwować orkiestrę czy po nowym roku dopiero .... a 05-05-2012 to 1,5 roku aż mam mętlik w głowie ehhh co tu robić ....
help!! SOS ;-)
help!! SOS ;-)
ja mam wesele 9.06.2010, zawsze chciałam mieć w tym miesiącu;) sale zamawialiśmy jakies 2 miesiące temu i w sali w której chciałam nie było żadnego już terminu wolnego w czerwcu, dlatego sie niego przestraszyłam i zaczęłam z narzeczonym ostre poszukiwania innych fajnych sal, terminy są przerażające ale cóż...wkońcu znależliśmy wymarzoną sale ;) a co do orkiestry to jeśli jest znana i fajna to trzeba sie spieszyć z zamawianiem bo potem są problemy, a o to chodzi w tym dniu żeby był najlepszy i wymarzony ;)
Witam, chciałabym zasięgnąć Waszych opinii o miejscach na zorganizowanie wesela, tzn. my chcemy zrobić tak na 70-80os. i takiej sali potrzebujemy aby oczywiście było jeszcze miejsce do tańca. W sumie spodobał nam się - przynajmniej patrząc na str internetową MAGNAT Dwór Kaszubski oraz Roma w Łapinie. Dopiero zaczynamy się rozglądać. Gdyby ktoś miał jakieś informacje dotyczące tych miejsc, albo jakąś propozycję innego to z góry dziękujemy za pomoc:)
sala w Magnacie rzeczywiści jest ładna (byłam na weselu koleżanki) ale jeden minus był taki że strasznie mało jedzenia, z ręką na sercu powiem- trzeba było sie pilnować bo zabrakłoby dla innych gości ;) nie wiem czy to była kwestia zamówienia przez nią czy oferty sali bo napewno maja kilka ofert cenowych ale wiem że za tanio też tam nie jest...