Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę, że mamy jednakowe daty:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Styczeń

21 stycznia 2012 - Milena86

Kwiecień

21 lub 28 Kwietnia 2012 - Szklaudia
28 kwietnia 2012 - Kamcia01

Maj

5maj 2012 - Asia
? maja 2012 - Elizabet

Czerwiec

2 czerwca 2012 - Ananao
9 czerwca 2012 - Maryska372
9 czerwca 2012 - Czarna84
9 czerwca 2012 - Ewelinka22
23 czerwca 2012 - Tymek200221
23 czerwca 2012 - Tysia86
30 czerwca 2012 - Patka02

Lipiec

7 lipca 2012 - Gosiagg3g
7 lipca 2012 - Bronqa

Sierpień

11 sierpnia 2012 - Paulen
18 sierpnia 2012 - Ciastko
18 sierpnia 2012 - Nadiaaa
18 sierpnia 2012 - Paula i Jarek
24 sierpnia 2012 - NiuniaAdasiowa
Milena co Ty tak szybko? :) jakiego masz fotografa ?
tez byłam w magnacie (u kuzynki) i jak dla mnie sala nie zachwyca ale nic złego nie można powiedzieć, ale co do jedzenia to rzeczywiście było mało i to nie tylko moja opinia niestety, a wiem że mało nie zapłacili
czarna84 dziękuję za wpis kochana
Ananao widzę ,że dziewczyny działają szybciej niż myślałam ;-0
Paula mam zarezerwowane ośrodek Szarlota kolo Kościerzyny...a Ty ?
Fotografa mam znajomego :) a szybko no w sumie mi rok został jakby nie patrzeć :) Pozatym na drugi rok będę miała mało czasu robie 2 kierunki i jeszcze do pracy chodzę będę pracę mgr pisać od lutego więc wolę to wszystko szybciej załatwić bo za bardzo nie będę miała czasu od nowego roku.
Milena86! Też racja działaj ja też będę ,ale od nowego roku bo na razie sama mam urwanie głowy w pracy przed świętami....
hehe :) ja tez bede od stycznia zalatwiac :):)
Ananao :-) no to już jesteśmy dwie powiem ci ,że orkiestrę to w 90% to już mamy ,ale chce jeszcze zobaczyć jedną jak grają bo ich nie słyszałam :-) jak cos załatwię to dam znać moja droga
ja też od stycznia zajmę się znalezieniem fotografa i wideofilmowca. na dzień dzisiejszy mamy zespół i wódkię na polter abend
patka02 oooo moja droga to wódki na ten dzień tłuczenia to chyba bede musiała wykupić hurtownię powiem ci ,że tego dnia to się boję bo dzień przed kończy się nie o 24 jak zwykle tylko nad ranem ludzie przychodzą a te niedobitki zostają ..........no to już nas 3 muszkieterki iihihi ,a dołączy pewnie więcej do nas ..
heh tak samo będzie u nas. polter abend to jest najlepsza impreza. myślę ,że starczy nam tych % na polter abend bo narzyczony chciał być ,, zabezpieczony"'
tak sobie myślę ,że wątek 2012 pełną parą ruszy pewnie od stycznia
ja już mam wódkę na wesele.. ale nie uwzględniłam wieczora przed :P najwyżej się jeszcze dokupi :) Fotografów też mam na oku... zobaczymy co to będzie :D Zaczyna się Chaos :)
mi właśnie też tak się wydaje, ja też planuję od przyszłego roku zająć się na poważnie resztą (oprócz dja i sali bo już to mam), póki co się rozglądam i mam mętlik w głowie, nie wiem co kiedy trzeba załatwiać...a niestety będę miała coraz mniej czasu bo podobnie jak niektóre z Was czeka mnie pisanie mgr pełną parą ;)
kamcia01 to pisz szybko mgr pestka obronisz się na 5 jak ja :-) i zaczniesz przygotowania do wielkiego dnia....
Ananao a powiedz ile wódki na osobę wzieliście ??chaos się zacznie u mnie bo moja mama już mi nagaduje ,że w śród gości moich są osoby co whisky piją ,a planowałam kupić wódkę i winko iiii teraz jestem w kropce???
AA kiedy w planie macie Suknię bo tego nie wiem kiedy za to się zabrać jak tak patrzę w Pracy na te Pary Młode to co druga jak beza a mnie to sie nie podoba :-( mam wrażenie ,że innych sukien ślubnych nie ma jak Bezy
do góry